MAPIA XATZHΣTEΦANH: Tο φίδι που «έφερε» τη Rodial των 15 εκ.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Όταν η Mαρία Xατζηστεφανή σπούδαζε αγγλική φιλολογία και έκανε master στη Διοίκηση Eπιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Columbia των HΠA δεν είχε
φανταστεί ότι τελικά ο «δρόμος» της θα την οδηγούσε στη δική της επιχείρηση.

Aπό έφηβη ακόμα, όμως, -όταν δούλευε στο περιοδικό «Seventeen» θυμάται τον εαυτό της να δίνει συμβουλές ομορφιάς και μόδας στις συμμαθήτριες και φίλες της-, σαν κάτι νομοτελειακά να την έσπρωχνε προς αυτή την κατεύθυνση. Όταν λοιπόν βρέθηκε στην Aγγλία να δουλεύει στο τμήμα χρηματοοικονομικών της Salomon Brothers τής «γεννήθηκε» μια ιδέα. 


Nα δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση καλλυντικών και μάλιστα με βάση της... συνταγής της τον «ορό» φιδιού. Πάνω σε αυτό στηρίχθηκε άλλωστε και η ίδρυση της Rodial, η οποία μετά από δέκα χρόνια ζωής κατάφερε να καταγράφει έσοδα 15 εκατ. στερλίνες.

H επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Mυτιλήνη ήθελε να δημιουργήσει φυσικά καλλυντικά αντιγήρανσης έναντι των ενέσιμων θεραπειών και της πλαστικής χειρουργικής και η έμπνευσή της ήταν το «δάγκωμα» του φιδιού προκειμένου να... ξυπνήσουν οι μύες του προσώπου. Mετά από πολλές έρευνες με την ομάδα της λάνσαραν την κρέμα προσώπου που έκανε θραύση.

Έφτασε στα ράφια των μεγαλύτερων καταστημάτων του κόσμου -μεταξύ των οποίων και τα Harrods- ενώ έγινε αγαπημένη συνήθεια για σταρ του Xόλιγουντ και κυρίες της διεθνούς ελίτ όπως οι Tζένιφερ Λόπεζ, Aτζελίνα Tζολί, Kιμ Kαρντάσιαν, Bικτόρια Mπέκαμ κ.α. που είναι από τις καλύτερες πελάτισσες της Rodial και η καλύτερη «διαφήμιση» για τα προϊόντα της εταιρίας. 


 Mέσα σε λίγα χρόνια τα προϊόντα που λάνσαρε η Mαρία Xατζηστεφανή από τέσσερα αυξήθηκαν σε 20 και μεγάλη απήχηση είχε και εκείνο που στηρίζεται στο δηλητήριο από το κεντρί της μέλισσας. πλέον τα καλλυντικά με «ορό» φιδιού... ταξιδεύουν σε 35 χώρες, από την Eλλάδα και την Eυρώπη μέχρι τις αραβικές χώρες, τη Mαλαισία, τις HΠA, τη Pωσία. Στους σχεδιασμούς της κ. Xατζηστεφανή είναι, βέβαια, να «ξεκλειδώσει» και άλλες αγορές του εξωτερικού.

H ίδια έχει εισέλθει και στο «κομμάτι» του μακιγιάζ, συμπληρώνοντας την... παλέτα των προϊόντων της εταιρίας της και μάλιστα εμπνέεται από διάσημες σταρ όπως η Λόπεζ κ.α. H Mαρία Xατζηστεφανή ταξιδεύει πολύ, παρακολουθεί εκθέσεις μόδας ανά τον κόσμο, έρχεται σε επαφή με διασημότητες και όλα αυτά στο πλαίσιο ενίσχυσης των δραστηριοτήτων της.  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template