Ελληνες βουλευτές στήνουν εταιρία με drones για να καταργήσουν τα delivery boys!

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη για τον ιδιοκτήτη καφέ που αναζητεί Ελληνα delivery boy και δεν το βρίσκει
ανέλαβε δράση ο Παύλος Πολάκης ο οποίος ξεφώνισε την εφημερίδα. Το αποτέλεσμα ήταν όμως βλαμμένοι Συριζαίοι απάτσηδες να τηλεφωνούν στον άτυχο ιδιοκτήτη και να τον βρίζουν.

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Στον Πολάκη απάντησε μέσα από το FB o Φρίξος Δρακοντίδης: Ο Αρχιμαστορας των Fake news διαστρεβλώνει την πραγματικότητα για ακόμη μια φορα προκειμένου να κερδίσει likes και εντυπώσεις. Έτοιμος ήταν να γραψει οτι ο καφετζής ψαχνει ντελιβερα για να του μοιράζει δωρεάν τους καφέδες !



Oπως εξήγησε ο ιδιοκτήτης του καφέ στον Φρίξο:
«Έρχονται νέοι 19-22 χρονών και ζητάνε να εργαστούν μόνο 2-3 ώρες, ίσα, ίσα δηλαδή για να βγάλουν τα έξοδα για τα τσιγάρα και τον καφέ τους. Μόλις τους λες για οκτάωρη απασχόληση, όπου φύγει φύγει! Προφανώς τα υπόλοιπα έξοδα τους καλύπτονται απο τους γονείς τους και έτσι δεν δείχνουν διάθεση να εργαστούν για περισσότερες απο τρεις ώρες».

Για να προσθέσει: «Μετά έρχονται ως ενδιαφερόμενοι, αλλοδαποί, κυρίως πρόσφυγες από τη Συρία και το Πακιστάν, οι οποίοι όμως, ούτε χαρτιά έχουν, αλλά ούτε γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα, οπότε δεν μπορείς να τους προσλάβεις, Οπότε τι μένει; Αναγκάζεσαι λοιπόν να φτιάχνεις και την παραγγελία αλλά και την παραδίδεις εσύ ο ίδιος αφού δεν υπάρχει άλλη λύση».



Διαβάστε την ανάρτηση του Πολάκη και δείτε τη φωτογραφία:
Πιάσε δουλειά στον καφετζή του πρώτου ΦΛΕΜΑΤΟΣ που ψάχνει ντελιβερά (προφανως με 2 ευρω την ώρα και αν) και δε βρίσκει!!!WIN WIN λύση στα πλαίσια του τουρμποκαπιταλισμου που φανατικά υποστηρίζεις!!!ΥΓ όσο για την απορία σου, απλά πολλαπλασίασε επί δέκα και αφαίρεσε τρία το συντελεστή του τετραγώνου σου η Παπανατσιου καθώς οι πράκτορες του συριζαικου-μαδουρικου παρακράτους το είχαν βάψει με κόκκινο στους πολεοδομικούς χάρτες με την ένδειξη “αποκτηθέν από το ξεπούλημα της ΑΓΕΤ”

Ερχεται λοιπόν τώρα το Κουρδιστό Πορτοκάλι να σας αποκαλύψει την απίστευτη συνέχεια του ρεπορτάζ του Φρίξου και των αντιδράσεων που προκάλεσε: Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστο 50 βουλευτές όλων σχεδόν των κομμάτων της Βουλής στήνουν επιχείρηση που θα αντικαθιστά τα delivery boys με drones! Δεν κάνουμε πλάκα.


Οι Ελληνες βουλευτές είναι μανούλες στο να τα κονομάνε και το χρήμα δεν έχει ιδεολογία. Οτι κάνουν με τους αξονικούς τομογράφους. Σε όλες σχεδόν τις πρωτεύουσες των 52 Νομών της Ελλάδας υπάρχουν ιδιωτικοί αξονικοί τομογράφοι που ανήκουν σε επιχειρήσεις βουλευτών. Συνήθως οι αξονικοί των δημοσίων νοσοκομείων είναι εκτός λειτουργίας! Το ίδιο ετοιμάζονται να κάνουν οι ατσίδες βουλευτές μας με τα ταλαίπωρα delivery boys. Απίστευτο ε;


πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template