EXOTIC GARDEN-Εξωφρενική πολυτέλεια αξίας 55 εκατ. δολαρίων

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Πάνω στην ξακουστή Pacific Coast Highway, στην εθνική οδό που ενώνει το Λος Άντζελες και τη Σάντα Μπάρμπαρα με το Σαν
Φρανσίσκο και μισή ώρα από την κοντινότερη πόλη, την Κάμπρια, βρίσκεται η περίφημη έπαυλη Exotic Garden, ένα πραγματικό παλάτι-φάρμα 323 στρεμμάτων με ένα εξωφρενικά πολυτελές ακίνητο 3.120 τετραγωνικών μέτρων. Στην πραγματικότητα, το Exotic Garden είναι ένα καλιφορνέζικο παλάτι αξίας $55.000.000, όσα δηλαδή ζητάει το μεσητικό γραφείο Sotheby’s International Realty για να παραδώσει τα κλειδιά του στον επόμενο μεγιστάνα ή στην πολυεθνική που θα θελήσει να το αγοράσει.





Το 7292 Exotic Garden διαθέτει στην κυριολεξία κήπους που κόβουν την ανάσα, με πανοραμική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και με το γειτονικό του πάρκο Leffingwell Landing State Park να κόβει την όρεξη στον οποιονδήποτε θελήσει να περιορίσει την πρόσβαση προς την ακτή ή οποία είναι γεμάτη αμμουδερές παραλίες.
Ποιος όμως θα τολμήσει να αφήσει πίσω του τη συγκεκριμένη έπαυλη, έστω και για μισή ώρα, όταν μπορεί να έχει στη διάθεση του εσωτερική και εξωτερική πισίνα, ακόμα και θαλασσινού νερού ή να αφήσει πίσω του την ασχολία με τον υπέροχο αμπελώνα της φημισμένης Βουργουνδέζικης ποικιλίας Pinot Noir. Στην Exotic Garden λατρεύουν πραγματικά το κρασί και για αυτό στο κελάρι του ωριμάζουν κάποιες από τις καλύτερες ποικιλίες στον κόσμο, σε ένα πραγματικά ονειρικό -για τους λάτρεις του κρασιού- περιβάλλον.


Κατά τα άλλα, η έπαυλη διαθέτει τα πάντα, από ελικοδρόμιο έως μια μεγάλη διαδρομή για ποδήλατο και πεζοπορία, ενώ οι εσωτερικοί του χώροι, όλοι από μάρμαρο, τοιχογραφίες, έπιπλα και πίνακες ζωγραφικής εκατομμυρίων, είναι εξωπραγματικοί σε φαντασία και αξία. Το κυρίως οίκημα των 3.120 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και τα αντίχτοιχα μπάνια, ενώ κάθε χώρος έχει τη δική του αισθητική και ντεκόρ και χαρακτηρίζεται κυρίως από τοιχογραφίες με θέματα εμπνευσμένα (ή “κλεμμένα” καλύτερα) από την περίφημη Καπέλα Σιξτίνα. Εντύπωση επίσης προκαλεί το μπάνιο της κύριας σουίτας, το οποίο πραγματικά θα μπορούσε να αποτελεί μέρος ενός μουσείου ή παλατιού των Λουδοβίκων.





Η έπαυλη Exotic Garden αν και διαθέτει μια πολυτέλεια που ξεφεύγει κάθε όριο, απευθύνεται σε πραγματικούς μεγιστάνες αλλά είναι ιδανική και μάλλον περισσότερο προσιττή σε μεγάλες πολυεθνικές που θα ήθελαν κάποιους χώρους για τη φιλοξενία εκδηλώσεων, συνεδρίων ή και για περιόδους αναψυχής.












































































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template