Κλαίγοντας απελευθερώθηκε ο Μπράνσον:Είμαι ένας αθώος άνθρωπος. Αγαπώ τον Ιησού, αγαπώ την Τουρκία».

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Την απελευθέρωση του πάστορα Άντριου Μπράνσον αποφάσισε τουρκικό δικαστήριο, επιβεβαιώνοντας εμμέσως τις χθεσινές πληροφορίες για συμφωνία
μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας.

Ο Μπράνσον αφέθηκε ελεύθερος, αφού καταδικάστηκε από τουρκικό δικαστήριο σε φυλάκιση 3 ετών και 45 ημερών για τρομοκρατία. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης επέστρεψε για λίγο στο σπίτι του στη Σμύρνη και από εκεί αναχώρησε για το αεροδρόμιο Αντνάν Μεντερές.

Το αεροσκάφος που μεταφέρει τον 50χρονο Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Σμύρνης με πρώτο σταθμό τη Γερμανία. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ισμαήλ Τζεμ Χαλαβουρτ, ο Μπράνσον θα μείνει για δύο ημέρες στη Γερμανία και ύστερα θα συνεχίσει κατόπιν το ταξίδι του για τις ΗΠΑ.

Η σημερινή ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε στις 10:40 π.μ. σε ένα σύμπλεγμα φυλακών κοντά στη Σμύρνη και τελείωσε στις 4:28 μ.μ. με την απόφαση του δικαστηρίου. Κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας τρεις βασικοί μάρτυρες κατηγορίας αποσύρθηκαν, ενώ ένας άλλος άλλαξε την κατάθεση του.

Μάρτυρες τους οποίους επικαλείται το Reuters, δήλωσαν ότι ο Μπράνσον ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας την απόφαση. Πριν από την απόφαση του δικαστή, ο πάστορας είπε στο δικαστήριο: «Είμαι ένας αθώος άνθρωπος. Αγαπώ τον Ιησού, αγαπώ την Τουρκία».

Ο πάστορας Μπράνσον διηύθυνε μια μικρή προτεσταντική εκκλησία στη Σμύρνη και παρέμεινε κρατούμενος για ενάμιση χρόνο. Στα τέλη του Ιουλίου του επεβλήθη κατ' οίκον περιορισμός.

Την απόφαση έσπευσε να σχολιάσει με tweets ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος έγραψε την πρώτη φορά «Δουλεύω σκληρά για τον Πάστορα Μπράνσον», με δεύτερο tweet πρόσθεσε «εύχομαι σύντομα να τον έχουμε πίσω» ενώ στο τρίτο tweet ανέφερε «Ο Πάστορας απελευθερώθηκε. Σύντομα θα είναι πίσω».


Working very hard on Pastor Brunson!— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 12 Οκτωβρίου 2018


My thoughts and prayers are with Pastor Brunson, and we hope to have him safely back home soon!— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 12 Οκτωβρίου 2018


PASTOR BRUNSON JUST RELEASED. WILL BE HOME SOON!— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 12 Οκτωβρίου 2018

Την απόφαση για την απελευθέρωση του Μπράνσον σχολίασε και ο Αντιπρόεδρος Μάικ Πένς με σχετικό tweet που αναφέρει « Χάρη στην ισχυρή ηγεσία του Ντόναλντ Τραμπ και τις προσευχές εκατομμυρίων Αμερικάνων, αυτός ο αθώος ευσεβής άνθρωπος επιστρέφει σπίτι του».


Pastor Andrew Brunson is coming home! Thanks to the strong leadership of @POTUS Trump and the steadfast prayers of millions of Americans, this innocent man of faith will soon be home!— Vice President Mike Pence (@VP) 12 Οκτωβρίου 2018

Η σημερινή εισαγγελική εισήγηση έρχεται μετά από έντονη φημολογία για μυστική συμφωνία μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Ταγίπ Ερντογάν εδώ και αρκετές ημέρες αλλά και τις προηγούμενες απειλές από τις ΗΠΑ για περαιτέρω κυρώσεις.

Βίντεο από την απελευθέρωση του πάστορα:



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template