Μήπως πρέπει να θεσπισθεί η θανατική ποινή;Το θύμα δεν μπορούσε να κάνει ότι κοιμάται

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Μήπως πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή για κτήνη όπως ο ληστής που επιτέθηκε στη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Κάτια Νιάκαρη; Mήπως αντί
τους πεπετζίδικους νόμους των πάσης φύσεως Παρασκευόπουλων να βρούμε τρόπο ως κοινωνία και κράτος να αντισταθούμε σε κάτι κτήνη σαν τον ληστή που μπούκαρε στο σπίτι της δηοσιογράφου;

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Δύο τρεις τέτοιοι εάν είχαν εκτελεστεί σε ζωντανή μετάδοση οι επόμενοι θα το σκεφτόντουσαν σοβαρά. Καλά θα κάνουν οι πεπετζήδες Συριζαίοι να αυστηροποιήσουν τους νόμους πριν εκτοξευθεί η Χρυσή Αυγή δια χειρός Παρασκευόπουλων. 



Να σημειώσουμε ότι το θύμα δεν μπορούσε να κάνει ότι κοιμάται όπως μας προτρέπουν οι οξυδερκείς βουλευτές και υπουργοί του Σύριζα-οι οποίοι διαθέτουν προσωπική φρουρά από ένα στρατό με καρακώλια.


Συγκλονίζει η εξομολόγηση της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Κάτιας Νιάκαρη η οποία έπεσε θύμα ληστείας το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην Γλυφάδα, την ώρα που έβαζε για ύπνο των μόλις 2 ετών γιο της.

Η 27χρονη δημοσιογράφος μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι ποτέ δεν φανταζόταν πόσο σοκαριστικό και δύσκολο μπορεί να είναι όλο αυτό, τονίζοντας ότι δεν έχει ακόμα συνέλθει από το τραγικό περιστατικό που της συνέβη.

Ο άγνωστος άνδρας που διέπραξε την ληστεία εισέβαλε στο σπίτι της και της επιτέθηκε, χτυπώντας την στο πρόσωπο με ένα βαρύ αντικείμενο και στη συνέχεια την έδεσε με ένα σεντόνι, την φίμωσε με μονωτική ταινία και την άφησε αιμόφυρτη στο δάπεδο, μπροστά στα μάτια του γιου της.

«Το παιδί ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου και τα είδε όλα. Όταν γύρισα λίγο μετά τις εννιά στο σπίτι πήγα να κοιμίσω των 25 μηνών γιο μου, όταν άκουσα ένα δυνατό θόρυβο από την πόρτα του σπιτιού. Είδα ένα άντρα με γάντια, μαύρα ρούχα και full face στο πρόσωπο να εισβάλλει στο σπίτι. Με χτύπησε με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι, όπου και έχω ένα αιμάτωμα και ζαλίστηκα, χωρίς να χάσω τις αισθήσεις μου», ανέφερε η 27χρονη.

Συμπλήρωσε ότι ο ληστής της ζήτησε χρήματα αλλά εκείνη δεν είχε να του δώσει και έτσι κατέληξε να την χτυπήσει μπροστά στα μάτια του παιδιού της και να την αφήσει αιμόφυρτη στο σπίτι της.  

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template