To tromaktiko από σήμερα 08/10/2018 περνάει σε… φρέσκα χέρια και μια νέα εποχή!

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Τρεις χιλιάδες (3000) ημέρες μετά την εμφάνιση του blog «φαινόμενο» για τα ελληνικά δεδομένα, η ομάδα αποφάσισε να παραδώσει τη σκυτάλη σε
νέους ανθρώπους.

Το tro-ma-ktiko.blogspot.com, το blog που αγαπήθηκε και μισήθηκε περισσότερο από ότι άλλο κυκλοφορεί στο ελληνικό διαδίκτυο, το blog που βραβεύτηκε από το Reuters ως ένα από τα κορυφαία ελληνικά ΜΜΕ -ανάμεσα σε μιντιακούς εγχώριους κολοσσούς-, αλλά και ως το μοναδικό στην Ευρώπη με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα και επιρροή στο αναγνωστικό κοινό, από τα τέλη Σεπτεμβρίου άλλαξε οριστικά χέρια.

Τρεις χιλιάδες μερόνυκτα, 18 εσωτερικοί συντάκτες και μια απώλεια

Σε αυτά τα 8+ χρόνια λειτουργίας του blog «tromaktiko» πέρασαν από τις βάρδιες του άνθρωποι που αγάπησαν το tromaktiko, με όρεξη και δίψα για το διαδίκτυο και την digital ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών.

Το tromaktiko δημιουργήθηκε μέσα στην κρίση, πέρασε όλο το «κουπί» της αυτοσυντήρησης, αφού ήταν και παρέμεινε μέχρι την ημέρα της παράδοσης της σκυτάλης ένα ανεξάρτητο μέσο, μια κολεκτίβα νέων ανθρώπων που μοιραζόντουσαν τον ίδιο ρομαντισμό και όραμα της ελεύθερης έκφρασης.

Στα 8 χρόνια, είχε ραγδαίες αλλαγές τόσο σε επίπεδο χώρας, όσο και εσωτερικά στο blog. Το tromaktiko, αποτελούταν από… περισσότερες γυναίκες, πράγμα που δεν το ήξερε σχεδόν κανένας. Νέες, ορεξάτες, γκρινιάρες, πολυλογούδες, άγριες, τρομακτικές και έτοιμες να βγάλουν την είδηση τη στιγμή της είδησης! Φυσικά, οι άντρες δεν έλειπαν, αλλά οι γυναίκες ήταν περισσότερες και πιο… «ενεργές» στα κρίσιμα γεγονότα. Η Δέσποινα, η Βάσω, η Μαρία, η άλλη Μαρία, η Εύα, η άλλη Ευα, η Σταυρούλα, η Σοφία, η Βαρβάρακαι η Ελπίδα, μαζί με τον Πάνο, τον άλλο Πάνο, αλλά και τον τρίτο Πάνο, τον Σάκη, τον Βασίλη, τον Θωμά, τον Νίκο, και τον Άγγελο, παρέα με όλους τους εξωτερικούς συντάκτες που έγραφαν καθημερινά τις απόψεις τους (αυτοί θα παραμείνουν στην παρέα), πάλεψαν με νύχια και με δόντια για να κρατήσουν αυτό το blog όρθιο, παρόλο που δοκιμάστηκε σκληρά σε όλα αυτά τα χρόνια σε οικονομικό επίπεδο.

Τα κατάφεραν όμως και με το κεφάλι ψηλά, ευχαριστούν έναν έναν όλους εσάς που τους στηρίξατε, που στείλατε εκατοντάδες χιλιάδες emails, που μιλήσατε και μοιραστήκατε μαζί τους τις ανησυχίες σας. Ήσασταν το παρεάκι τους όλο αυτό τον καιρό.

Η τραγική απώλεια

Στις 29 Μαρτίου του 2014, ημέρα Σάββατο και αφού πήγε το τελευταίο άρθρο από τον αγαπητό εξωτερικό συντάκτη και δημοσιογράφο Θανάση Νικολαϊδη, η ομάδα του tromaktiko μαθαίνει από τον γιο του Γιάννη για τον ξαφνικό του χαμό προδομένος από την καρδιά του, λίγη ώρα μετά την αποστολή μέσω email του τελευταίου άρθρου. Η ομάδα του blog συγκλονίζεται για τον αγαπητό συνεργάτη, που πολλές φορές με τα γραπτά του είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον χιλιάδων αναγνωστών που τον διάβαζαν σχεδόν καθημερινά από την αρχή της λειτουργίας του blog. H ομάδα έγραψε ένα σπουδαίο άρθρο -φόρο τιμής- για έναν σπουδαίο χαμογελαστό συνεργάτη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, αφήνοντας όμως μια «κληρονομιά» γραπτών στο αρχείο του blog.

Γέννες, γάμοι και αρραβώνες, είναι τα ευχάριστα που είχε το blog κατά τη διάρκεια λειτουργίας του. Τα κορίτσια του blog άρχισαν να μεγαλώνουν. Έφυγαν από τα 20+ και έφτασαν τα πρώτα -άντα. Έπρεπε λοιπόν να αποκτασταθούν. Μέσα σε αυτό το διάστημα, κάποιες έφεραν τα πλασματάκια τους στον κόσμο, άλλες παντρεύτηκαν και κάποιες αρραβωνιάστηκαν παίρνοντας σειρά για τα σκαλοπάτια της εκκλησίας.

Η νέα γενιά του… tro

Στις αρχές του καλοκαιριού έγινε η πρώτη σοβαρή κουβέντα με την ομάδα του tromaktiko, τόσο για αποχώρηση όλης της ομάδας μέχρι το τέλος καλοκαιριού, όσο και για τη ριζική αλλαγή του blog. 


Η νέα ομάδα του tro ή tromaktiko αποφάσισε πως πρέπει να γίνει καταρχήν portal, ακολουθώντας τις τάσεις που επιβάλλει το Παγκόσμιο διαδίκτυο και κατά δεύτερον πιο «μοντέρνο» θυμίζοντας όμως όσο το δυνατόν περισσότερο το παλιό blog.

Ελπίζουμε το τελικό αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει, η ροή ειδήσεων να σας καλύπτει και η εμπειρία σας από το portal -πλεον- tromaktiko να συνεχίσει να είναι η Νο1 συνήθεια σας όταν ανοίγετε το κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, με φρέσκες ιδέες, ακούγοντας πάντα τις κριτικές αλλά και τις παρατηρήσεις σας. Θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι και πιο εύστοχοι.

Καλή αρχή στο νέο μας διαδικτυακό ταξίδι…

Press Room «tromaktiko»
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template