Ταϊλάνδη: Σεφ χορτοφαγικού εστιατορίου σκοτώνει πελάτη και τον κάνει πιάτο στο μαγαζί

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018

Είναι απόλυτο κατανοητό ότι ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο, όμως μπορεί κανείς με ασφάλεια να πει ότι αυτός ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στην
Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης το τερμάτισε. Η μάλλον ασυνήθιστη προσέγγιση του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη και σεφ εστιατορίου ανακαλύφθηκε όταν οι πελάτες διαπίστωσαν ότι κάτι στα noodles που έτρωγαν στο συγκεκριμένο vegetarian εστιατόριο τους θύμιζε κιμά. Το να φάει κιμά ένας χορτοφάγος είναι ήδη λίγο μαλακία, η συνέχεια όμως μάλλον θα τους έκανε να παρακαλούν να είχαν φάει τουλάχιστον κιμά από μοσχαράκι.

Το στόρι έχει ως εξής: Όταν οι αγανακτισμένοι χορτοφάγοι διαμαρτυρήθηκαν στις Αρχές, διατάχθηκε επιθεώρηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Αυτό που ανακάλυψε η επιθεώρηση όμως είναι ότι το εστιατόριο όχι απλά σέρβιρε κρέας, αλλά πάσαρε στους πελάτες κιμά από ανθρώπινη σάρκα. Το θέμα προφανώς πέρασε στην αστυνομία, η οποία σπεύδοντας στο εστιατόριο βρήκε αίμα στους τοίχους της κουζίνας, κομματάκια ανθρώπινου κρέατος στο πάτωμα και τελικά, το πτώμα ενός 61χρονου άνδρα σε σήψη.


Σύμφωνα με το Newsweek, ο νεκρός λεγόταν Prasit Inpathom και είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος λίγες μέρες πιο πριν. Ο Prasit ήταν γνωστός πελάτης του εστιατορίου, στο οποίο τελευταία φορά τον είχαν δει να πίνει ποτά στις 21 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τοπικών μέσων, ο 61χρονος είχε τσακωθεί με τον ιδιοκτήτη.


Το πόρισμα των ερευνητών της αστυνομίας μετά από τις έρευνες που διεξάχθηκαν είναι ότι ο Prasit δολοφονήθηκε από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος τον χτύπησε με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και πολλές φορές με μαχαίρι στο σώμα. Στη συνέχεια είχε την αξιοπρόσεκτα ψύχραιμη ιδέα να προσπαθήσει να ξεφορτωθεί το σώμα του 61χρονου μαγειρεύοντας και σερβίροντας το στο εστιατόριο.


Ευτυχώς το πλάνο στράβωσε, πολύ πιθανόν λόγω της ευαισθησίας των χορτοφάγων πελατών στο κρέας. Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη το πόσοι άνθρωποι ακριβώς έφαγαν από το evil γεύμα που ετοίμαζε ο ιδιοκτήτης.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τώρα μάλλον προτιμούν να πεθάνουν οι ίδιοι από το να ξαναφάνε κρέας.

(πηγή)
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template