Έστησαν τον Καμμένο βουλευτές του.-Αναβλήθηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019


Το έντονο σφυροκόπημα των βουλευτών της αντιπολίτευσης στον υπουργό Εθνικής Άμυνας για το θέμα της προβληματικής τροπολογίας με τα F-16 ήταν
η αφορμή για την αναβολή της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.
Η σύναξη των επτά βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (έξι και ο Πάνος Καμμένος) είχε προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί, όμως η συζήτηση για την τροπολογία σχετικά με τα αμερικανικά F-16 που ξεκίνησε περίπου στις 10 το πρωί διήρκεσε σχεδόν μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι και ήταν το πρόσχημα για να μη συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του συγκυβερνώντος κόμματος. Έτσι κι αλλιώς, δύο από τους επτά βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν θα συμετείχαν στη συζήτηση που προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να «οριστικοποιηθεί» η στάση του κόμματός του στο Σκοπιανό, εν όψει και της ολοκλήρωσης της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την πλευρά της FYROM.

H υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά βρίσκεται στο Τορόντο του Καναδά και με αυτή την αφορμή καταφέρνει για ακόμη μια φορά να μην τοποθετηθεί ευθέως εάν θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ή θα ταχθεί με την άποψη του Πάνου Καμμένου...

Αντιστοίχως, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλειος Κόκκαλης, ο οποίος επίσης επέλεξε να απουσιάζει από τη συνεδρίαση, αφ' ενός έχει ταχθεί κατά της συμφωνίας για τη Βόρεια Μακεδονία, ωστόσο δεν συμφωνεί με την αποχώρηση από την κυβέρνηση. «Θα το δούμε όταν έρθει η ώρα», αναφέρει - κατά πληροφορίες- σε συνομιλητές του.

Πρόκειται για δύο ηχηρές απουσίες από βουλευτές που, όπως φαίνεται με τον τρόπο τους παίρνουν αποστάσεις από τους χειρισμούς του υπουργού Άμυνας και εν πολλοίς προκάλεσαν την αναβολή της συνεδρίασης της Κοιοβουλευτικής Ομάδας.

Απολύτως αναντίστοιχη με τις απόψεις του Πάνου Καμμένου είναι και η στάση του Θανάση Παπαχριστόπουλου που έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών κόντρα στις θέσεις των ΑΝΕΛ.

Τελικώς, σήμερα Τετάρτη συνεδρίασε μόνο η ελεγχόμενη από τον Πάνο Καμμένο Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ.

Την Παρασκευή η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ


Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ επαναπρογραμματίστηκε για την Παρασκευή στις 13:00. Συνεργάτες του Πάνου Καμμένου μεταφέρουν πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν προτίθεται να προβεί σε καμία δήλωση ή ανακοινώσεις πριν γίνει το ραντεβού με τον πρωθυπουργό το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template