«Κλωτσοπατινάδα» μεταξύ αθλητικών συντακτών στην ΕΡΤ-Με περιπολικά στο τμήμα

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

«Κλωτσοπατινάδα» μεταξύ αθλητικών συντακτών στην ΕΡΤ σε τέτοιο βαθμό που χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας για να τους χωρίσει.

Ασθενοφόρα, αίματα και περιπολικά είναι η εικόνα που επικρατούσε στην ΕΡΤ πριν λίγη ώρα στην απόλυτη ξεφτίλα του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Μια συζήτηση με πειράγματα μεταξύ των δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, Άλκη Πασαλίδη και Νίκου Γιαννόπουλου, εξελίχθηκε σε άγριο καβγά με ξύλο και μπουνιές!

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ.

Οι δύο δημοσιογράφοι που φέρεται να είχαν παλαιόθεν διαφωνίες, ξεκίνησαν μια συζήτηση αρχικά σε ήπιους τόνους με εκατέρωθεν πειράγματα.

Ωστόσο τα πράγματα γρήγορα οξύνθηκαν και... ξέφυγαν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο καυγάς ξεκίνησε μέσα σε ασανσέρ του ραδιομεγάρου. Βγαίνοντας από αυτό, ο ένας δημοσιογράφος έριξε γροθιά σε άλλον και τον σώριασε κάτω.

Στην συνέχεια τον ξαναχτύπησε με αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά που φορούσε και να ματώσει.

Στην ΕΡΤ μετέβη ασθενοφόρο και περιπολικό καθώς οι δύο άνδρες θα μεταφερθούν στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής για να υποβληθούν μηνύσεις.

Οι αθλητικοί συντάκτες, Άλκης Πασαλίδης και Νίκος Γιαννόπουλος, πλακώθηκαν στο ξύλο σε βαθμό που χρειάστηκε να κληθεί ασθενοφόρο για να διακομιστεί ο ένας (Γιαννόπουλος) αιμόφυρτος για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και κατόπιν στο αστυνομικό τμήμα και στον ιατροδικαστή για την υποβολή μηνύσεων.

Ήδη κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου για τον Πασαλίδη μετά την μήνυση του Γιαννόπουλου και η κατάσταση μοιάζει πλέον στην ΕΡΤ και στο αθλητικό τμήμα ανεξέλεγκτη.

ΕΡΤ: Κινήσαμε πειθαρχικές διαδικασίες

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΡΤ σημειώνει ότι «έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας».

Οπως ανακοινώνει η ΕΡΤ «οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν».

Τέλος η ΕΡΤ προειδοποιεί ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

pronews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template