ΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ VIDEO-ντοκουμέντα με υπουργούς στα γραφεία Μαρινάκη-Κόκκαλη;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Καταιγίδα αποκαλυπτικών VIDEO με τροχήλατες βιβλιοθήκες αναμένεται να ξεσπάσει τις επόμενες μέρες. Ήδη από το περιβάλλον του
Κυριάκου Μητσοτάκη κάνουν λόγο για υπουργούς του Σύριζα οι οποίοι συναντούσαν συχνά τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και ανέλυαν από κοινού το Κεφάλαιο του Μαρξ.

Τα αποκαλυπτικά VIDEO της ΝΔ είμαστε βέβαιοι ότι θα προκαλέσουν την αντίδραση της δυνατής ομάδας Κόκκαλη-Σύριζα με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα VIDEO με γαλάζια περιστέρια την ώρα του τσιμπολογήματος. 


Ηδη ο ιστότοπος Liberal.gr που βρίσκεται πολύ κοντά στον Κυριάκο με ρεπορτάζ του ενόπλου συντρόφου Γιάννη Τρουπή προετοιμάζει το φιλοθεάμον κοινό ως εξής>
“Για πρώτη φορά η ΝΔ κατονόμασε συγκεκριμένους υπουργούς και στενούς συνεργάτες του κ.Τσίπρα ως συνομιλητές του Βαγγέλη Μαρινάκη, τους οποίους δεχόταν συχνά στο γραφείο του. Σύμφωνα με την «γαλάζια» διαρροή πρόκειται για τον Νίκο Παππά και τον Λευτέρη Κρέτσο.

(Αμφότεροι είναι και σωματώδεις οπότε δεν θα μπορούσαν να διέλθουν απαρατήρητοι από τας καμεράτας της οδού Ιάσονος στον Πειραιά που βρίσκοντα τα γραφεία του εφοπλιστή. Είναι πολύ πιθανό ο Κυριάκος να αρχίζει να δίνει στη δημοσιότητα τα πρώτα σχετικά VIDEO)

Όπως μάλιστα ανέφεραν πηγές της ΝΔ «…Ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης δεν έκρυψε ποτέ ότι από το 2015, μετά δηλαδή την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ, επισκεπτόταν τακτικά το Μαξίμου, όπως και ότι δεχόταν ο ίδιος συχνά πυκνά στο γραφείο του στενούς συνεργάτες του κ. Τσίπρα, όπως τους κ. Νίκο Παππά και Λευτέρη Κρέτσο».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει εκτενώς για το συγκεκριμένο θέμα από το βήμα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ το μεσημέρι της Πέμπτης.

Oπως είναι λογικό θα αντιδράσουν οι Συριζαίοι Απάτσι με οπλοστάσιο από το φοβερό Αρχείο του Σωκράτη. Γύρευε τι είδους ντοκουμέντα διαθέτει το μυστικό αρχείο του Κόκκαλη. Ενα Γκουαναταλαχάρα αρχείο διαθέτει ο Σωκράτης και σίγουρα το υλικό θα κόβει την ανάσα.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι συνιστά και στις δύο πλευρές να είναι αδίστακτοι και να τα κάνουν Κούγκι. Πρέπει όλα αυτά τα συναρπαστικά ντοκουμέντα να ριχτούν στη μάχη. Να μην μείνει τίποτε όρθιο…Γης μαδιάμ, κολυμπηθρόξυλο…   

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template