«Σκοτώνονται» Κούγιας και Πηλαδάκης! «Σε έσωσα στην Μύκονο…» – «Ναι, με έσωσες αλλά μου πήρες 1.750.000 ευρώ»…

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Τις τελευταίες ώρες, διεξάγονται «μάχες» ανάμεσα στον Κούγια και τον Πηλαδάκη.

Μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ότι ο Κώστας Πληλαδάκης διέλυσε την

Λάρισα, ο γνωστός δικηγόρος πρόσθεσε τα εξής: «…Η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι εγώ προτιμάω να περνάω τα σαββατοκύριακα μου στην Λάρισα, παρά το ότι έχω το ωραιότερο σπίτι στην Μύκονο, το ωραιότερο σπίτι της Κρήτης, έχω ένα από τα ωραιότερα σκάφη στον κόσμο και αυτός που διέλυσε τα πάντα έχει το θράσος να κάνει και δηλώσεις. Είναι τυχερός όμως που δεν θέλω να ψάξω το σκάνδαλο του AEL FC ARENA. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά από 20 ημέρες, όταν θα μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του…»

Τελικά, ο Κώστας Πηλαδάκης, βγήκε και απάντησε: «Άκουσα τις δηλώσεις του κ. Κούγια σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Δεν θα τον ακολουθήσω στο νέο παραλήρημα του. Ξεχνάω ποια υπ’ αριθμόν δήλωσή του είναι που έλεγε ότι δεν θα ξανακάνει δηλώσεις, πράγμα που δείχνει και την αξιοπιστία των όσων λέει. Απλά ένα ακόμα σενάριο επιστημονικής φαντασίας… του Απριλίου».
Αλλά δεν έμεινε εκεί: «Κύριε Κούγια στη Μύκονο δεν πηγαίνω συχνά, αλλά σε μια απο τις επισκέψεις μου σας έσωσα τη ζωή ώστε να μπορείτε σήμερα να με βρίζετε ψευδώς τόσο συχνά! Επίσης δεν πετύχατε πάλι ούτε ένα νούμερο και είναι -αν μην τι άλλο- ανήθικο να κατηγορείτε έναν άνθρωπο που δεν βρίσκεται εν ζωή και δεν μπορεί να σας απαντήσει. Σχετικά με το ενοίκιο του γηπέδου είναι 300.000 ευρώ μετά από νέα μείωση που έγινε με δική μου πρωτοβουλία και καλό είναι για λόγους τάξης να αναφέρουμε τα πραγματικά νούμερα και όχι φανταστικά . Έχω το ελάττωμα να μην αλλάζω απόψεις και συμπεριφορές από τη μια μέρα στην άλλη…».

Και τελικά, ήρθε η απάντηση πάλι από τον Κούγια: «Με ενημέρωσαν για τη δήλωση του Πηλαδάκη και πολύ δωρικά θα πω το εξής: Και βέβαια μου έσωσες τη ζωή μου, όταν με βρήκες από την αφυδάτωση λιπόθυμο, πηγαίνοντας με στο νοσοκομείο, αλλά στο ορκίζομαι ότι δεν περίμενα από εκείνη την ημέρα και μετά την ευγνωμοσύνη μου να τη ζυγίζεις με 1.750.000 ευρώ, που εκβιαστικά μου πήρες μέχρι τώρα, για ένα γήπεδο για το οποίο δεν έχεις χαλάσει ούτε ένα ευρώ και που η αγάπη μου για τους οπαδούς μας με έχει αναγκάσει να υποκύψω στους εκβιασμούς σου.

Έφτασες στο σημείο να έχεις αφήσει τις οικογένειες της Λάρισας και τα μικρά παιδιά χωρίς νερό, γιατί ζήτησες 70.000 ευρώ για τις καφετέριες, για τις οποίες κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και για τις οποίες σου προσέφερα, ενώ είχαμε εισπράξεις 12.000 ευρώ, 20.000 ευρώ το χρόνο.

Και βέβαια είμαι ευγνώμων γι αυτό που έκανες για μένα, κάτι που θα το έκανε κάθε άνθρωπος, αλλά σήμερα εγώ δεν σε έβρισα, εσύ προσπάθησες να με υποτιμήσεις με τη δήλωση σου για να προστατεύσεις τους αγνώμονες προς τον κόσμο Δώνη, Νταμπίζα και Κωνστάντο που προσπάθησαν να μας υποβιβάσουν
.

Εσύ με τις ενέργειες σου και με αυτούς που συνεργάζεσαι στη Λάρισα προσπαθείς να με καταστρέψεις μέσω του ενοικίου των 400.000 ευρώ του AEL FC ARENA το χρόνο και να καταστραφεί και η ΑΕΛ μου, αφού με τα χρήματα που παίρνεις θα μπορούσα να κάνω 2 μεταγραφές των 200.000€ το χρόνο. Καληνύχτα…». 

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template