Μάτι: Οργισμένος Καμίνης. Αντί να ζητήσουν συγγνώμη…

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019

«Αντί να παραιτηθούν, όχι μόνο αποσιώπησαν αλλά έστησαν την πιο καλοστημένη τραγωδία με κορυφαίο τραγωδό τον ίδιο τον πρωθυπουργό», δήλωσε ο
Γιώργος Καμίνης για τις αποκαλύψεις σχετικά με τη τραγωδία στο Μάτι.
Με σκληρή γλώσσα ο Γιώργος Καμίνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, επέκρινε την κυβέρνηση για τις ευθύνες της στη τραγική πυρκαγιά στο Μάτι.
Ο κ. Καμίνης ανέφερε σε δήλωσή του πως «τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε, στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ, μας έφεραν ξανά αντιμέτωπους με μία αλήθεια σκληρή, τραγική, που δεν επιτρέπει σε κανέναν από εμάς να κλείσουμε τα μάτια». Ο Καμίνης και οι ευθύνες για το Μάτι
Τόνισε πως πέρα από τις ποινικές, νομικές ή άλλες ευθύνες που μπορεί να υπάρχουν, «είναι πρωτίστως οι πολιτικές ευθύνες, αυτές δηλαδή που αν τις αναλάβεις, σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τους ανήθικους, τους υποκριτές, τους ανεύθυνους, τους καρεκλοκένταυρους. Μάτι: Δεν λειτούργησε τίποτα, χάθηκαν 102 ψυχές! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Αυτές τις ευθύνες που δεν ανέλαβε ούτε ένας από τους ανθρώπους που είχαν την υποχρέωση, αφού σίγουρα δεν είχαν την ευθιξία, να το κάνουν».


«Τουναντίον, αυτοί οι άνθρωποι αντί να ζητήσουν συγγνώμη, αντί να παραιτηθούν, όχι μόνο αποσιώπησαν αλλά έστησαν την πιο καλοστημένη τραγωδία με κορυφαίο τραγωδό τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ την ίδια τη στιγμή έκρυβαν ότι υπήρχαν νεκροί, δημιουργούσαν εμπρηστές – φαντάσματα και σε πολλές περιπτώσεις τα έβαζαν και με τους ίδιους τους πυρόπληκτους», υποστήριξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος του πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής.

Για τον πρωθυπουργό είπε ότι έπαιξε «ένα ακόμα επικοινωνιακό χαρτί, προχώρησε και σε εξαγγελίες με κορυφαία την κατεδάφιση των αυθαιρέτων που σήμερα νομιμοποιεί.

Για να τελειώνουμε, η χώρα έχει αντιμετωπίσει ξανά ανεπάρκεια κυβερνητικών παραγόντων, αλλά πότε ξανά θύματα, δεν έχουν κατηγορηθεί ως υπαίτιοι της καταστροφής, και μάλιστα από κυβερνητικά χείλη».


Ο Γιώργος Καμίνης κατέληξε υπογραμμίζοντας: «Τα διαδραματισθέντα στο Μάτι δείχνει κάτι που σκεφτόμασταν όλοι, κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι ο τρόπος που έχει επιλέξει να πολιτευτεί και αυτά είναι τα όρια του θράσους και του κυνισμού του, που ξεπερνούν τα ανθρώπινα».

Πηγή: www.newsit.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template