ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 7 Ιουνίου 2019

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Ποιες είναι οι τάσεις,και τι πρέπει να προσέξεις σήμερα για τα Οικονομικά σου,την Εργασία,την Υγεία ,αλλά και τα Αισθηματικά σου.

απο την Αλίντα Κανάκη για το tlife.gr

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό γινόμαστε αυθόρμητοι και αισιόδοξοι και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο μας, εάν αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι. Σήμερα μπορεί να ανακαλύψουμε εκ νέου κάποιες προ πολλού ξεχασμένες δεξιότητές μας που θα μας βοηθήσουν στη διεκπεραίωση του έργου μας. Θα πρέπει ωστόσο να βρούμε απλά τη χρυσή τομή μεταξύ χαράς και ευθυνών – υποχρεώσεων. Θετικά ευνοούνται: Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς
ΚΡΙΟΣ

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανέχεστε καμίας μορφή καταπίεση από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδανική μέρα για να βγείτε με τον σύντροφο σας. Ωραία μέρα επίσης και νέα γνωριμία για όσους είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό. Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι ελεύθερο. Ο Ποσειδώνας μπορεί να παίξει διάφορα παιχνίδια… Στα οικονομικά σας, προσοχή στο πορτοφόλι σας! Τα άστρα δημιουργούν την απατηλή αίσθηση της ανάγκης για προβολή μέσα από την σπατάλη χρημάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα είναι καλή και ιδανική να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. Προς το βράδυ υπάρχει μια σχετική ένταση.

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας, μπορεί να σας πικράνουν. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στις σχέση σας ερωτικές ή συγγενικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια και μην εκτίθεστε σε περιττούς κινδύνους.

ΛΕΩΝ

Τα άστρα θα σας φέρουν αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις, αντιδράσεις και αντιθέσεις σήμερα. Υπομονή, μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα επέλθει η πολυπόθητη ισορροπία. Όσο για τους αδέσμευτους, μια κοινωνική έξοδος μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία με αξιόλογες προοπτικές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας. Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, αποφύγετε τη γκρίνια και από το βράδυ θα νιώθετε καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα, το τι πρέπει να πείτε ή να κάνετε για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μέρα θα σας δείξει τι πρέπει να κάνετε. Χρειάζεται μόνο να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα άστρα οφείλεται η ψυχολογική πίεση που νιώθετε. Προσέξτε να προστατέψετε τον ψυχικό σας κόσμο και μην είστε απαισιόδοξοι. Το πλανητικό σκηνικό σας οδηγεί στο να μην βλέπετε καθαρά την οπτική γωνία του άλλου. Μην νιώθετε διαρκώς ότι είστε οι μόνοι αδικημένοι ή οι μοναδικοί κάτοχοι της απόλυτης αλήθειας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ελεύθεροι νιώθετε μια έλξη και έναν απεριόριστο ερωτισμό, που θολώνει την κρίση σας και κινδυνεύετε να απορρίψετε όλες τις άλλες σχέσεις σας. Ελέγξτε τον συναισθηματισμό σας, εκλογικεύστε τις καταστάσεις. Οι δεσμευμένοι ισορροπήστε το συναισθηματικό πάρε – δώσε με τον σύντροφο σας. Καλό θα ήταν να μην τον πιέζετε απλά για δική σας επιβεβαίωση… Καταλάβετε και νιώστε τα βαθύτερα αισθήματα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε τις παρανοήσεις και εκφράσετε με απλό και ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας. Το να εκφράζετε τα αισθήματα σας με τρόπο ορμητικό δεν σας συμφέρει καθόλου, μια και το αντικείμενο του πόθου σας ενδέχεται να μην είναι ειλικρινές απέναντι σας. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Προβλέπεται όμως αισθητή βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα. Η μέρα είναι πολύ καλή για τον αισθηματικό σας τομέα. Οι ελεύθεροι μπορούν να τονωθούν μέσα από μια πολλά υποσχόμενοι νέα γνωριμία, ενώ οι δεσμευμένοι να χαλαρώσουν στην θαλπωρή του σπιτιού τους με το ταίρι τους. Κατά τα άλλα, εν όψει Σαββατοκύριακου, η διάθεση σας είναι τονωμένη!

ΙΧΘΕΙΣ

Μέσα στην αισιοδοξία της μέρας, επικρατεί ένα κλίμα ουτοπίας που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος επιλογές ή να ποντάρετε πολλά σε μια καινούρια γνωριμία. Η ένταση τον αισθηματικών σας δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σας άτομο. Κρυφές ερωτικές συναντήσεις μπορούν να δυναμιτίσουν τη σχέση σας… Τίποτε δεν μένει κρυφό επ΄ άπειρον!
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template