ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 22 έως 28 Ιουλίου 2019

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


από την Αλίντα Κανάκη  για το tlife.gr

Ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία, έχει περάσεις ήδη στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου θα ολοκληρώσει στις 1 Αυγούστου την ανάδρομη πορεία του στις 23ο περίπου του Καρκίνου. Η επικοινωνία θα είναι δύσκολη έως προβληματική την περίοδο αυτή, όπως γνωρίζουμε ήδη και οι αντιπαραθέσεις πολλές και συχνές, το ίδιο και τα λάθη και οι παραλήψεις. Αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, όπως επίσης και να ανακυκλώσετε ειδήσεις ή φήμες, καθώς πολλά από αυτά που θα ακουστούν μπορεί να μην ευσταθούν. Με το πέρασμα του στον Καρκίνο είναι πολύ πιθανό να φέρει αντιπαραθέσεις με γονείς που θα οφείλονται σε παρανοήσεις. Αποφύγετε ιδίως μέσα της εβδομάδας να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή να κάνετε μεταβιβάσεις ακινήτων. Θα πρέπει να έχουμε γενικά κατά νου ότι μέχρι το τέλος Ιουλίου θα είναι πολύ δύσκολο να σημειώσουμε πρόοδο στα σχέδια μας, κυρίως λόγω των πολλών ανάδρομων πλανητών που επιβραδύνουν τις εξελίξεις. Ας θυμηθούμε ότι πέρα από τον Ερμή έχουμε ήδη σε ανάδρομη κίνηση τους Δία, Κρόνο, Ποσειδώνα και Πλούτωνα! Προς στιγμήν είναι καλύτερα να επανεξετάσουμε την πορεία μας, να αναθεωρήσουμε, εάν χρειάζεται, τα μελλοντικά μας σχέδια και να είμαστε πανέτοιμοι για δράση όταν οι εποχές θα είναι πιο ευνοϊκές, τουλάχιστον από αστρολογικής άποψης. Και μιας που δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά αυτήν τη χρονική στιγμή, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να χαρούμε τον ευλογημένο ήλιο και τη θάλασσα μας!

ΚΡΙΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω. Θα βγουν επίσης στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να τα λύσεις όλα τα θέματα και να φέρεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περίμενες και θα αγχωθείς για το πως θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Ο Ουρανός στον 2ο οίκο σου προαναγγέλλει κέρδη αλλά και ζημίες.
Το άστρα σου δίνουν τη δυνατότητα, έστω και σιωπηλά, να πείσεις το ταίρι σου. Το κλίμα είναι περισσότερο ερωτικό, ξυπνώντας κάθε είδους επιθυμίες για συναρπαστικές περιπέτειες με το σύντροφό σου. Για εσένα που έχεις μακροχρόνια σχέση, δεν πρέπει να ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Συγκρατήσου, αλλά μην παραιτείσαι από οποιαδήποτε φιλοδοξία σου σε σχέση με τα μελλοντικά σου σχέδια. Ας μην είναι το ταίρι σου το εμπόδιο σου στην καταξίωση. Εάν είσαι single, είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή, για αυτό δώσε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα και τον 5ο οίκο σου στο τέλος της εβδομάδας. Θα συναντήσεις αξιόλογους ανθρώπους, τους οποίους μπορείς να εμπιστευθείς. Είναι πιθανό να στηρίξεις τις ελπίδες σου σε κάποιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από σένα και ίσως αναπτυχθεί ένα ρομαντικό ειδύλλιο από εκεί που δεν το περιμένεις, με πολύ καλές προοπτικές στο μέλλον.




ΤΑΥΡΟΣ
Αν και τα πράγματα στον οικονομικό τομέα σου σε έχουν πιέσει τον τελευταίο καιρό, θα είναι πιο ευνοϊκά και ευχάριστα τα πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Θετικές εξελίξεις προβλέπουν τα άστρα για την καριέρα σου, όπου έχεις ρίξει το βάρος σου, καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου καλυτερεύουν και μπορείς να υπολογίζεις τώρα στη στήριξη των συνεργατών σου. Ανέβαλλε οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα, γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή, με έναν ανάδρομο Ερμή έως τις 1/8.
Μικροεντάσεις και διαφωνίες ίσως καταγραφούν στη σχέση σου με το ταίρι σου αυτό το επταήμερο. Στα ερωτικά, εσύ που έχεις μακροχρόνιες σχέσεις, θα υποκύψεις σε κάποιους πειρασμούς και καλό είναι να ξέρεις ότι τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό, με αποτέλεσμα να έχεις άσχημα ξεμπερδέματα, γιατί θα πληγώσεις ανθρώπους που δεν σου φταίνε με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον 9ο οίκο σου. Εάν είσαι single θα απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου και η σεξουαλικότητά σου θα ανέβει στα ύψη.





ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι αστρολογικές προβλέψεις του επταημέρου προβλέπουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις. Ίσως αλλάξεις γνώμη αργότερα και δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω. Θα βγουν ακόμη στην επιφάνεια παλιές διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να τα λύσεις όλα και να φέρεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Συναντήσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και γενικά πρόσωπα με επιρροή θα φέρουν θετικές εξελίξεις, που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σου πολύ σύντομα με το εξάγωνο του Πλούτωνα να σε ευνοεί.
Πρόσεξε ιδιαίτερα αυτό το επταήμερο μην παρασυρθείς από υποσχέσεις. Εάν είσαι δεσμευμένη πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου. Γίνε πιο τρυφερή και στοργική και απόλαυσε όμορφες ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος με τον Δία από τον Τοξότη στον 7ο οίκο σου να σε ευνοεί. Κάνε καινούρια πράγματα με το ταίρι σου που θα σε ανανεώσουν και θα σε βοηθήσουν να βάλεις καινούριες βάσεις στη σχέση σου, για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Εάν είσαι single, θα ξυπνήσουν μέσα σου αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσεις πρόσωπα από τα παλιά. Μην πάρεις όμως βιαστικές αποφάσεις! Άφησε το χρόνο να κυλήσει και θα κινηθείς ανάλογα με τα μηνύματα που θα λάβεις από την άλλη μεριά.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου! Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά, αν θέλεις να έχεις μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείς πρώτα πιο έμπειρους ανθρώπους από σένα, για να πετύχεις όσα θέλεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι προσεκτική, μιας και έχεις ξοδέψει αρκετά. Θα πρέπει να περιορίσεις τις δαπάνες σου, γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις πικρά. Προς το τέλος του μήνα με το πέρασμα του Δία στον 6ο οίκο σου, τα άστρα θα βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου, τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.
Την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Ερμή (έως τις 1/8) απόφυγε να είσαι δεικτική ή επικριτική προς τον σύντροφο ή τα παιδιά σου, γιατί θα προκύψουν μεγάλης έκτασης προβλήματα και με αρκετή ένταση, κάτι που δεν θα μπορούσες να φανταστείς. Δεν είναι επίσης μια καλή περίοδος να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική σχέση. Με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον 7ο οίκο σου, είναι ιδανικές μέρες όμως να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου, ερωτικές ή φιλικές και να προχωρήσεις σε δράση. Μετά τα μέσα του επταημέρου οι πλανητικές όψεις βοηθούν εσένα που είσαι single να κάνεις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους που θα τους συναρπάσουν. Πέρασε καλά, διασκέδασε, να χαρείς με τις πρόσκαιρες ερωτικές σου περιπέτειες, εάν αποφασίσεις να κάνεις όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσεις μια νέα σταθερή σχέση, φρόντισε να είσαι σίγουρη για το ποιόν του ανθρώπου που πρόκειται να βάλεις στη ζωή σου.




ΛΕΩΝ
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας, τα άστρα δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω με τον Ερμή από τον Καρκίνο και τον 12ο οίκο σου σε ανάδρομη πορεία. Επανεξέτασε προσεκτικά τις τυχόν προτάσεις που θα σου γίνουν, διαφύλαξε τα κεκτημένα σου και μην παρασύρεσαι από επαναστατικές ή ριζοσπαστικές τάσεις. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σου ανθρώπους, προσπάθησε λοιπόν να λύσεις όλα ζητήματα που θα προκύψουν και να φέρεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις και θα αγχωθείς για το πως θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου.
Με το φλογερό ζώδιό σου και την απότομη άνοδο της θερμοκρασίας οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν πως θα βγεις επιτέλους από τη στασιμότητα και θα απογειωθείς ερωτικά. Εσύ που έχεις μακροχρόνιες σχέσεις δεν πρέπει να ξεσπάσεις άδικα στο σύντροφό σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου με το τετράγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου να σας κάνει ερειστικούς. Εσύ που είσαι single, ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο θα τραβήξει την προσοχή σου! Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, πλησιάζοντας το για να γνωριστείς καλύτερα, γιατί θα έχεις θετική ανταπόκριση από τη μεριά του. Να είσαι διακριτική όμως για μην δώσεις στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σου.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το επταήμερο επικέντρωσε τις προσπάθειές σου στα επαγγελματικά, κινήσου μεθοδικά και μείνε συγκεντρωμένη προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες σε ζητήματα που αφορούν στο στενό επαγγελματικό περίγυρο, συναδέλφους ή συνεργάτες. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και προσοχή κατά την υπογραφή δεσμευτικών συμφωνιών με τράπεζες. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, ενώ εκκρεμότητες που αφορούν οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα ίσως έρθουν στο προσκήνιο για να επιλυθούν οριστικά. Αυξάνονται οι ευθύνες σου στον επαγγελματικό τομέα και θα αναγκαστείς να εργάζεσαι περισσότερο για να μπορέσεις να διευθετήσεις σωστά τις υποθέσεις που σε έχουν ανατεθεί. Τα οικονομικά σου δεν βαίνουν ικανοποιητικά αυτό το διάστημα, και ιδίως κατά το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Κρόνου στο ωροσκόπιο σου δημιουργεί ένταση.
Τα άστρα προβλέπουν για σένα που είσαι δεσμευμένη ότι θα πρέπει να πάρεις τώρα πρωτοβουλίες και να μην αφήσεις το χρόνο να κυλάει, για να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σου και να βάλεις καινούριες βάσεις για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Θα δεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά – σιγά η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σου χαρίζει αρμονία. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα, η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και η λίμπιντό σου στα ύψη. Κινήσου προσεκτικά και μεθοδικά και άφησε τις ριζοσπαστικές σκέψεις για αργότερα. Εάν είσαι single του ζωδίου θα πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου, για να δεις τι λάθη έχεις κάνει στην ερωτική σου ζωή και πως μπορείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα σου.





ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να αναλάβεις υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν νέες συνεργασίες που έχεις στα σκαριά από καιρό. Ο πλανητικός συνδυασμός στο ζώδιό σου δεν σε ευνοεί ιδιαίτερα αυτήν τη χρονική στιγμή να προωθήσεις την επαγγελματική σου καριέρα. Προσπάθησε να φέρεις τις καταστάσεις στα δικά σου μέτρα. Έχεις αρκετή δύναμη μέσα σου, να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με τον Πλούτωνα από τον 4ο οίκο να σε ευνοεί. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αισθανθείς την ανάγκη να πάρεις αποφάσεις, για το πως θα κινηθείς στο μέλλον! Οφείλεις να γίνεις πιο δυναμική, ώστε να αντιμετωπίσεις με επιτυχία τις δυσκολίες που θα προκύψουν στις σχέσεις σου, φιλικές και επαγγελματικές. Πρέπει να υπερασπίσεις τα συμφέροντά σου, καθώς αισθάνεσαι ότι ήρθε η ώρα να δικαιωθείς.
Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει πίεση στη σχέση σου και θα νιώσεις καταπιεσμένη συναισθηματικά. Τα άστρα προβλέπουν για σένα που έχεις μακροχρόνιες σχέσεις, ότι οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι οι καλύτερες, καθώς βιώνεις μια δύσκολη περίοδο με το τετράγωνο του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου να σε πιέζει αρκετά. Η περίοδος που διανύουμε ίσως να αποδειχτεί καταλυτική για την μελλοντική πορεία της συναισθηματικής σου ζωής. Μην βιαστείς όμως να πάρεις αποφάσεις! Προσπάθησε από κοινού με το ταίρι σου να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν και μην τα αφήνεις να διαιωνίζονται, γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη χωρίς να το καταλάβεις. Εάν είσαι single στρέψου τον εαυτό σου και αποτίναξε κάθε κακή σου συνήθεια, παραδέξου τα λάθη του παρελθόντος και προσπάθησε να κάνεις ένα καινούριο εποικοδομητικό ξεκίνημα στη ζωή σου, αν θέλεις να νιώσεις ευτυχισμένη και καλυμμένη συναισθηματικά.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το επταήμερο αυτό θα είσαι γεμάτη ενέργεια, αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα! Το πλανητικό σκηνικό θα ταράξει λίγο τα νερά της καριέρας σου, χωρίς όμως σπουδαίες συνέπειες. Φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί αν εξαντληθείς τώρα δεν θα καταφέρεις τίποτα από όλα αυτά που ονειρεύεσαι. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και μεθόδευσε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σου. Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχεις ταλαιπωρηθεί, τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν στο έπακρο από τα μέσα της εβδομάδας και μετά με την σύνοδο της Αφροδίτης να σε ευνοεί. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και να ξοδέψεις άσκοπα χρήματα. Ήδη έχεις ξοδέψει πολλά το τελευταίο διάστημα!
Τα άστρα με το ξεκίνημα της εβδομάδας ενδεχομένως να σε προκαλέσουν ερωτικά σκιρτήματα και αναστάτωση μέχρι το τέλος Ιουλίου, με έντονη κοινωνικότητα, νέες γνωριμίες και έντονη σεξουαλικότητα. Στον έρωτα οι ισορροπίες μπορούν να διατηρηθούν, αν φανείς διαλλακτική και έχεις διάθεση συνεννόησης. Στην ερωτική σου ζωή, εάν έχεις μόνιμο δεσμό θα περάσεις μια κρίση με το σύντροφό σου και θα βγουν στην επιφάνεια αδυναμίες και απωθημένα. Έκφρασε ειλικρινά τα θέλω και τα πιστεύω σου, ώστε να καθαρίσεις το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Εάν είσαι single, θα φλερτάρεις με καινούριες, αλλά και παλιές αγκαλιές. Το παρελθόν σου είναι έντονα παρόν αυτό το διάστημα, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, για αυτό θα πρέπει να σκεφτείς καλά την εκδοχή ότι μπορεί να πληγωθείς ξανά, εάν αφεθείς και πιστέψεις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Για αυτό μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις!




ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλούσιο πλανητικό σκηνικό το επταήμερο αυτό δεν ευνοεί επαγγελματικά ανοίγματα! Απόφυγε να δανείσεις και να δανειστείς χρήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν για να μπορέσετε να είσαστε πιο δημιουργικές και πιο παραγωγικές, αφού βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε να εμπλακείτε σε συνεργασίες με συγγενικά σας πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σου με την αντίθεση του Πλούτωνα. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σου, αλλά θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα που θα σου έρθουν και να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες.
Περίεργες διαφωνίες ίσως καταγραφούν με το ταίρι σου αυτό το επταήμερο, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 1/8, έχουμε και αρκετούς μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία. Δίας, Κρόνος, Ποσειδώνας, Πλούτωνας. Το περίπλοκο πλανητικό σκηνικό φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σου και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στους χειρισμούς σου! Στα αισθηματικά σου, εσύ που έχεις μια σοβαρή και σταθερή σχέση, ο σύντροφος σου θα εκφράσει τα παράπονα του, γιατί τον τελευταίο καιρό τον παραμελείς. Προσπάθησε να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να καλύψεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα από τα μέσα της εβδομάδας και μετά. Θα γνωρίσει καινούριους ανθρώπους που θα σε ανανεώσουν, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό από τον επόμενο μήνα και μετά.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολλά παρασκηνιακά διαδραματίζονται αυτόν το επταήμερο στην επαγγελματική σου ζωή και δεν ξέρεις πώς να φερθείς. Όλοι φέρονται λίγο παράξενα, ακόμη και οι δικοί σου τρόποι και συμπεριφορές ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και το χαρακτήρα σου. Έχεις μια επικριτική στάση απέναντι στα πράγματα και η γλώσσα σου σπάει κόκαλα! Θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτική αυτήν την περίοδο, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις από το τίποτε. Οι όποιες κινήσεις σου στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είναι πολύ καλά προετοιμασμένες και οργανωμένες αυτήν την περίοδο. Δεν ευνοούνται οι παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις, γιατί η παραμικρή παράβλεψη μπορεί να σου στοιχίσει σημαντικά σε βάθος χρόνου. Τα οικονομικά σου απέχουν αρκετά από το να είναι ανθηρά σε αυτήν τη φάση της ζωής σου με τον Δία – Ερμή σε ανάδρομη πορεία.
Η ακτινοβολία σου θα είναι αισθητή αυτήν την εβδομάδα, με αποτέλεσμα εάν είσαι single να προσελκύουν πολλούς επίδοξους εραστές. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσεις σε κάτι νέο, πέρα από παθιασμένες αλλά επιπόλαιες υποσχέσεις. Το μυαλό σου φαίνεται να είναι κολλημένο στα παλιά και να αναπολείς σχέσεις και πρόσωπα του πρόσφατου παρελθόντος. Εάν έχεις μόνιμο δεσμό θα νιώσεις ότι έχεις απομακρυνθεί με το σύντροφό σου λόγω των αυξημένων επαγγελτικών σου υποχρεώσεων. Υπάρχει όμως και η ελπίδα αλλά και οι ευκαιρίες να αναθερμάνεις τη σχέση σου, εάν το θελήσεις και οι δύο με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο στον 7ο οίκο. Η ευκαιρία να απαλλαγείς από αρνητικά φορτία του παρελθόντος σου δίνεται αυτήν την περίοδο και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς!




ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκέψου τα επαγγελματικά σχέδιά σου διεξοδικά πριν δράσεις! Οργάνωσε κοινωνικές συναναστροφές και εξόδους με άτομα από τον επαγγελματικό σου περίγυρο που μπορούν να σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά σου. Η επόμενη περίοδος θα είναι ιδιαίτερα κουραστική και έτσι θα πρέπει να χαλαρώσεις και να εκμεταλλευτείς κάποια άδεια ή εκδρομή που θα προκύψει εντελώς ξαφνικά. Οικονομική βοήθεια και στήριξη από άτομα του στενού σου οικογενειακού περιβάλλοντος θα δεχθείς μετά τα μέσα της εβδομάδας με το τρίγωνο του Ήλιου να συνεργάζεται μαζί σου.
Εάν έχεις μόνιμο και σταθερό δεσμό, προσπάθησε να μοιραστείς τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου με το σύντροφό σου και θα έχεις θετική ανταπόκριση. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να κινηθείς χωρίς επιπολαιότητες και να δεις καθαρά τα γεγονότα και τις προσφερόμενες λύσεις. Έχεις την τάση να σκεπάζεις τα προβλήματα κάτω από το χαλί για να νιώθεις ήσυχα, αυτήν τη φορά όμως οι καταστάσεις θα απαιτήσουν ριζικές και οριστικές λύσεις, όσο δύσκολο ή επώδυνο και αν είναι. Εάν είσαι single, η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, καθώς θα υπάρξει πολύ μεγάλη κινητικότητα αυτό το επταήμερο, ιδίως μετά τις 20 του μήνα, με νέα πρόσωπα και νέα ενδιαφέροντα, με την Αφροδίτη να σου χαρίζει αρμονία, Θα θελήσεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, αλλά θα πρέπει να είσαι ειλικρινής και με τον εαυτό σου και με τους άλλους, για να μη πέσεις ξανά στα ίδια λάθη.




ΙΧΘΕΙΣ
Οι αστρολογικές προβλέψεις του επταημέρου δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγεις να εμπιστεύεσαι σε τρίτους τα επαγγελματικά σου σχέδια, για να αποφύγεις παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σου με την αντίθεση του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου. Σκέψου πιο δημιουργικά όσον αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις μετά τις 20 του μήνα, που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, εγγυώνται γρήγορη άνοδο και απρόβλεπτες εξελίξεις προς όφελός σου. Οι εκκρεμότητες του προηγούμενου μήνα μπαίνουν σε μια σειρά και η τακτοποίησή τους θα σε γεμίσει με αισιοδοξία και ικανοποίηση.
Το πλανητικό σύστημα και οι πλανήτες σκηνοθετούν αναπάντεχα ερωτικά ενδιαφέροντα με το τρίγωνο του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου. Εάν είσαι single, η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, αφού θα γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους που θα σε ανανεώσουν. Στο πρώτο μισό της εβδομάδας ίσως να αναπολείς προηγούμενες σχέσεις. Τώρα έχεις την ευκαιρία να αναλύσεις τα γεγονότα και να συνειδητοποιήσεις τα λάθη που κάνεις για να κλείσεις παλιά κεφάλαια της ζωής σου. Με τη διάθεση σου πολύ ανεβασμένη, θα κάνεις κοινωνικές επαφές και θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σου εκμυστηρευτούν τον έρωτα τους και ενδεχομένως αποβλέπουν σε μια κοινή μελλοντική πορεία.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template