«Θα κρατηθούνε όλοι!»: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα «διατάζει» τον επικεφαλής αστυνομικό

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Αυτά μόνο στην χούντα γίνονταν.Βουλευτής να διατάζει αστυνομικό να κρατηθούν ολοι και ανάμεσά τους και μικρό παιδί.

Έντονα αποδοκιμάστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα κατά την διάρκεια της επετείου απελευθέρωσης της πόλης.
Ο λόγος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Καραγιαννίδη, ο οποίος την ώρα που κατέθετε στεφάνι, αποδοκιμάστηκε έντονα από κατοίκους.

Η Δράμα, εορτάζει φέτος τα 106 χρόνια από την απελευθέρωσή της αφού την 1η Ιουλίου 1913 ο Ελληνικός Στρατός εισήλθε απελευθερωτής στην πόλη.

Στο βίντεο που ακολουθεί, από το 22ο δευτερόλεπτο δείτε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Καραγιαννίδη να αξιώνει την κράτηση των διαμαρτυρόμενων! «Κύριε διοικητά, θα κρατηθούνε όλοι! Όλοι θα κρατηθούνε!» διατάζει ο κ. Καραγιαννίδης.






Το πρωί της Δευτέρας, λοιπόν, μέλη της Ομάδας Μακεδόνων Δραμινών φώναξαν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας, τη στιγμή που ο κ. Καραγιαννίδης, κατέθετε στεφάνι στο άγαλμα της Ελευθερίας στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας.

Εκτός από συνθήματα, ακολούθησαν αντεγκλήσεις με άλλους πολίτες, ενώ εν συνεχεία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε από τους αστυνομικούς να γίνει προσαγωγή των μελών της ομάδας Μακεδόνων Δραμινών.

Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου που ήταν μεταξύ εκείνων που φώναζαν συνθήματα αναφέρει:

«1η Ιουλίου 1913, απελευθερώνεται η πόλη της Δράμας από τον τουρκικό και βουλγαρικό ζυγό. 1η Ιουλίου 2019, γιορτάζεται στη Δράμα η 106η επέτειος της απελευθέρωσής της. Τα «Ελευθέρια» της Δράμας. Ημέρα γιορτής και μνήμης του αγώνα για την ελευθερία. Κατά τη διάρκεια λοιπόν αυτού του εορτασμού και μετά την επιμνημόσυνη δέηση στο άγαλμα της «Ελευθερίας» που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, έρχεται η ώρα της κατάθεσης των στεφάνων. Στους παρευρισκόμενους επίσημους βρίσκεται και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας κ. Χρήστος Καραγιαννίδης, ο οποίος κάποια στιγμή αναγγέλεται από τα μεγάφωνα και ξεκινάει για να καταθέσει το στεφάνι του.

Εμείς ως ομάδα «Μακεδόνες Δραμινοί» έχουμε λάβει θέση κοντά στο άγαλμα της «Ελευθερίας» και βλέποντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κινείται προς αυτό, αντιδρούμε με τρόπο πολιτισμένο μεν, εκφράζοντας όμως τα συναισθήματά μας για αυτή την σημαντική ημέρα για τη Δράμα αλλά και για ολόκληρο το ελληνικό έθνος.


Να σημειωθεί ότι έχουν περάσει λίγο περισσότερο από πέντε μήνες από την επικύρωση από τη βουλή των Ελλήνων της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών και τη φράση του συγκεκριμένου βουλευτή ότι «είμαι πολύ περήφανος που θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών»
.



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template