Ανατροπή: Στο σκαμνί κινδυνεύουν να βρεθούν οι 12 Ισραηλινοί για τον «μαϊμού» βιασμό – Τι συνέβη

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Νέες περιπέτειες περιμένουν τους 12 Ισραηλινούς οι οποίοι άδικα κατηγορήθηκαν για τον βιασμό 19χρονης στην Κύπρο.
Δικηγόροι προτείνουν όπως οι

12 Ισραηλινοί, οι οποίοι απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες βιασμού της 19χρονης στην Αγία Νάπα, να οδηγηθούν ξανά ενώπιον δικαιοσύνης για το ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, αναφέρει δημοσίευμα των Times.
Ήδη το 34 δευτερολέπτων βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ γίνεται λόγος από το ισραηλινά μέσα ότι πρόκειται για μια «πράξη αντεκδίκησης» για τις ψεύτικες καταγγελίες της 19χρονης.
Αυτή η πράξη είναι παράνομη σύμφωνα με το Βρετανικό Δίκαιο, το οποίο δίνει ακριβή ορισμό για την κατηγορία της αντεκδίκησης. Ουσιαστικά πρόκειται για τη δημοσίευση ιδιωτικού σεξουαλικού περιεχομένου, φωτογραφιών ή βίντεο, από ένα άλλο πρόσωπο χωρίς συγκατάθεσή με σκοπό να προκαλέσεις ντροπή ή δυσφορία. Επίσης, απαγορεύεται δια νόμου στην ΕΕ.

Το δημοσίευμα μάλιστα επικαλείται τις δηλώσεις του Ανδρέα Πιττάτζη, πρώην δικηγόρου της 19χρονης, ο οποίος πρώτος επεσήμανε τη σοβαρότητα της διαρροής του βίντεο στο διαδίκτυο.


Πηγή που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρει: «Στο βίντεο μπορεί να ακούσεις ένα από τα αγόρια να χαρακτηρίζει στα Εβραϊκά την κοπέλα ως π@@@@@, ενώ όταν τον ρωτάει τι είπε αυτός της απαντάει στα αγγλικά ότι της είπε ότι είναι σέξι. Αυτό δεν είναι ωραίο, δεν θα έπρεπε να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο οι άντρες».

Δικηγόροι, τους οποίους επικαλούνται οι Times, επισημαίνουν ότι σε όλες τις χώρες ισχύουν οι κανονισμοί για τα προσωπικά δεδομένα. Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Οι νόμοι περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής ισχύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη και οι 12 Ισραηλινοί θα πρέπει να βρεθούν νομικά υπεύθυνοι για την παραβίαση αυτών των κανόνων, αφού η Κύπρος είναι ένα κράτος μέλος της ΕΕ».

Υπενθυμίζεται ότι ένας άντρας από το Ισραήλ έκανε την μεγαλύτερη δωρεά στον διαδικτυακό έρανο που διεξάγεται για την 19χρονη από την Βρετανία, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες ψευδούς καταγγελίας βιασμού από 12 Ισραηλίτες στην Κύπρο.

sigmalive.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template