ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 18 Αυγούστου 2019

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.



ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι προετοιμάζεις και το τελευταίο βήμα, κάνεις επαφές, μελετάς στρατηγικά τι θα κάνεις και ποιος μπορεί να σε υποστηρίξει στα σχέδιά σου, πριν υποδεχτείς την Σελήνη στο ζώδιό σου. Από απόψε λοιπόν γίνεσαι πιο εξωστρεφής, μολονότι είσαι αρκετά αμετακίνητος στις δικές σου θέσεις και εριστικός με την αντίθετη άποψη.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν τις προηγούμενες ημέρες είχες κάνει κάποιο λάθος απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μέχρι το μεσημέρι μπορείς να κάνεις βήματα για να τα ξαναβρείτε, ενώ αν εσύ ήσουν το θύμα μιας κατάστασης, τότε από το μεσημέρι και μετά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου!


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα στο ερχόμενο διάστημα θα πρέπει να είσαι απόλυτα συνεπής στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περισσότερες εντάσεις στη δουλειά με τον κυβερνήτη σου Άρη που περνά σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σου, ενώ ταυτόχρονα, η περίοδος αυτή δεν ευνοεί απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά.



ΤΑΥΡΟΣ


Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης που μέχρι τώρα έφερε πληθώρα εντάσεων και προβλημάτων στο σπίτι και την οικογένεια, περνά από σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρόλα αυτά αν έχεις παιδιά, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες τους.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ακόμη μια μέρα που οι φίλοι σου δρουν επικουρικά σε όσα ετοιμάζεις, ενώ από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνά στον Κριό και θέλεις να ασχοληθείς μόνο με όσα σε κάνουν να ηρεμείς, σίγουρα μακριά από την βαβούρα. Θυμήσου όμως να απολαμβάνεις τις απλές καθημερινές στιγμές με τους οικείους σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έχεις απήχηση σε μεγαλύτερο κοινό σήμερα από ότι συνήθως στην δουλειά σου, μολονότι από σήμερα θα αισθανθείς μια πίεση από υποχρεώσεις ή πρόσωπα κύρους που έχουν λόγο στην καριέρα σου, αν εργάζεσαι σήμερα.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας συνεχίζεις να ασχολείσαι με όσα «πρέπει» να κάνεις και το θετικό σε αυτό είναι ότι σήμερα έχεις βοήθεια εκεί που δεν το περίμενες! Παρόλα αυτά κινήσεις χωρίς να μοιράζεσαι άκριτα από εδώ κι από εκεί το επόμενο βήμα σου, χωρίς να έχουν αποδείξει πρώτα την αξία τους αυτά τα πρόσωπα.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεσαι σε μια περίοδο πλέον με πολλές κοινωνικές επαφές και συναντήσεις, παρόλα αυτά από σήμερα ο Άρης περνά σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, προμηνύοντας αρκετά προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να χρειαστεί να διαδραματίσεις εσύ το ρόλο του ειρηνοποιού παρά το έντονο κλίμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποια εγχειρήματά σου αυτές τις μέρες σε έχουν κουράσει, μολονότι καταφέρνεις κάθε φορά να βρεις την λύση. Σήμερα πάντως είναι μια καλή μέρα για τις φιλοδοξίες σου και την δουλειά σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεσή σου παραμένει ανεβασμένη, τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ενώ μέσα από συλλογικές προσπάθειες σήμερα μπορείς να υλοποιήσεις τα εγχειρήματα που έχεις στο μυαλό. Βρες λοιπόν κάποιον που να εμπιστεύεσαι και ζήτα την συμβουλή του.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχει ένας ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα αυτές τις μέρες, αλλά οι Καρκίνοι του Ιουνίου έχουν ευκαιρίες. Οι του Ιουλίου είναι σε περίεργη φάση λόγω του Κρόνου απέναντί τους που καλούνται να δουν καθαρά πρόσωπα και επιλογές. Από το μεσημέρι και μετά όμως έχεις κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα αποδεσμεύεσαι από την πίεση που υπήρχε στα οικονομικά σου, καθώς ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας πολλές ευκαιρίες και περισσότερο δυναμισμό, πρόσεξε όμως στο εξής τις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου.




ΛΕΩΝ


Μια αρκετά καλή ημέρα μέχρι το μεσημέρι για να ρυθμίσεις εκκρεμότητες και να βασιστείς στην διαίσθησή σου, ενώ μπορείς να καταλάβεις τους άλλους, τις ανάγκες τους και από αυτό να επωφεληθείς, μέσα από την ευγνωμοσύνη που σου δείχνουν. Γενικότερα όμως σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σένα καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο δικό σου ζώδιο που έφερε δυσκολίες, εγκαταλείπει το ζώδιό σου.
στιγμή, λόγω της επιρροής της αυριανής πανσελήνου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τώρα υπήρχαν κάποιες εξωτερικές πιέσεις στα αισθηματικά σου, ειδικά για τους γεννημένους τον Ιούλιο, ωστόσο και στις επόμενες ημέρες το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να φανεί δεσποτικό απέναντί σου. Από το μεσημέρι και μετά πάντως σήμερα κάνετε από κοινού θετικά βήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα λοιπόν που ο Άρης περνά στον τομέα των οικονομικών σου, καλείσαι να προσέξεις περισσότερο καθώς έρχονται απρόσμενα έξοδα που δεν τα είχες υπολογίσει, ενώ παράλληλα οι χειρισμοί θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από φειδώ.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για σένα καθώς μετά από μια περίοδο αναβολών, καθυστερήσεων και στασιμότητας, ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο και τις κινήσεις που γίνονταν εναντίον σου όλο αυτό το διάστημα. Γεμίζουν λοιπόν οι μπαταρίες σου και παρότι θα υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που θα σε πιέσουν, σίγουρα θα προτιμήσεις το νέο κλίμα από την προηγούμενη βαλτωμένη περίοδο.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν στο προηγούμενο διάστημα ένιωθες πως έχεις παραμεληθεί ή και προδοθεί από δικά σου πρόσωπα, έρχεται η στιγμή για να πάρεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, ενώ παράλληλα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση και εγκράτεια, μένοντας μακριά από καβγάδες και παρορμητικές αντιδράσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από το μεσημέρι και μετά σε απασχολεί περισσότερο ένα οικονομικό ζήτημα, τομέας που εδώ και λίγο καιρό σε προβληματίζει κυρίως λόγω συγκεντρωμένων οφειλών. Σήμερα όμως οι συνεργάτες σε βοηθούν.



ΖΥΓΟΣ  


Μέχρι το απόγευμα είσαι απασχολημένος με πρακτικές εκκρεμότητες. Από το απόγευμα και μετά όμως η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει να εστιάζεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις περισσότερο. Ταυτόχρονα όμως από σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις, ενώ στο προσεχές διάστημα είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, καθώς θα υπάρξουν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για κάποια πρόσωπα, καθώς ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτές τις μέρες έχεις λογοφέρει με αγαπημένα πρόσωπα ή με τα παιδιά σου αν είσαι γονιός, η αλήθεια όμως είναι πως σε χρειάζονται πραγματικά. Το αποψινό βράδυ όμως σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μειώνει τις αποστάσεις μεταξύ σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι μια εξαιρετική μέρα για την δουλειά σου, παρότι αυτοί που σε περιβάλλουν έχουν και πολλά δικά τους θέματα. Πάντως σήμερα έχεις μια ευκαιρία για ένα οικονομικό θέμα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που έφερε πολλές και πιεστικές καταστάσεις, αλλά και υποχρεώσεις, περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση που σε βοηθά να γεμίσεις μπαταρίες και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Αυτό όμως που εσύ θα πρέπει να κάνεις σήμερα είναι να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία, αντί να δράσεις παρορμητικά, θέτοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι δίπλα στα πρόσωπα της καρδιάς και σήμερα μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ είναι καλύτερα αν το κάνεις το απόγευμα. Επίσης, αν είσαι γεννημένος τον Οκτώβριο, μπορεί να έχεις κόντρες με το ταίρι σου, αλλά γίνεται τελικά καύσιμο στην κρεβατοκάμαρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς πιθανώς να κάνεις κάποια λάθη άθελά σου τα οποία βάζουν σε κίνδυνο όσα έχεις χτίσει. Επίσης, οι συνεργάτες έχουν πολλές απαιτήσεις

ΤΟΞΟΤΗΣ


Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας είσαι περισσότερο κλεισμένος στον εαυτό σου. Ταυτόχρονα, ο Άρης περνά από σήμερα σε μια πιο πιεστική θέση για το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια πιο κουραστική περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Συνεχίζεις να είσαι –άθελά σου– εριστικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν γιατί γκρινιάζεις όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θες. Από το απόγευμα και μετά όμως η Σελήνη περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση που σε κάνει να έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου άτομα, στον ερωτικό σύντροφο, αλλά και να διασκεδάζεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας αρκετή πίεση και τρέξιμο στον τομέα της καριέρας, ενώ οι υποχρεώσεις σου είναι σαφώς περισσότερες, οπότε θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειες σου. Παράλληλα, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή προστριβές με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Από σήμερα περνάς σε μια φάση που έχεις περισσότερο δυναμισμό και ενέργεια, παρότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες, μπορείς όμως να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όλα αυτά με τον Άρη στην Παρθένο από σήμερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από το απόγευμα και μετά ασχολείσαι πιο πολύ με το σπίτι, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως θες απλά να απολαύσεις τον χώρο σου κάτω από το πάπλωμα! Ο Άρης πάντως από σήμερα ευνοεί τα προσωπικά σου, ακόμα και αν εσύ δεν βλέπεις καθαρά και προτιμάς την ονειροπόληση! Φρόντισε όμως να ακούς όσα θέλει να σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σε προβληματίζουν και οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν το πώς θα πάνε τα οικονομικά σου στο εξής καθώς πρέπει να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι η μέρα έχει μια σταθερή ροή και η υποθέσεις σου προχωρούν αργά και σταθερά, ενώ δεν λείπουν και κάποιες ευχάριστες μικροεκπλήξεις. Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από σήμερα ο Άρης μετά την παρουσία του απέναντί σου, δυναμιτίζοντας το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, περνά σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ανάγκη σου για έλεγχο και επιβολή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βάζεις το πολυμήχανο μυαλό σου να σκεφτεί για να βρεις λύσεις, ενώ από το μεσημέρι και μετά βγαίνεις από την στασιμότητα των προηγούμενων ημερών και γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, κάτι που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην σχέση σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν δεν σιγουρευτεί ότι θα είσαι συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις θα πρέπει να προσέχεις, καθώς ξεκινά μια περίοδος όπου έρχονται πιέσεις από εφορίες, δάνεια, τράπεζες ή ασφάλειες, οπότε φρόντισε τον τρόπο που προσεγγίζεις τις οφειλές και τα έξοδά σου.



ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι στο δικό σου ζώδιο φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και εσύ βλέπεις με διαφορετικό μάτι τις υποθέσεις που σε απασχολούν, βρίσκοντας με αυτόν τον τρόπο λύσεις που δεν είχες αρχικά σκεφτεί. Από το μεσημέρι και μετά θες να απολαύσεις τα απλά και καθημερινά. Εντούτοις, ο Άρης περνά απέναντί σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ξεκινά από σήμερα ένα διάστημα που οι σχέσεις σου δοκιμάζονται με διενέξεις, ειδικά οι ερωτικές, θα πρέπει λοιπόν να μείνεις μακριά από καβγάδες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμη και αν οι απαιτήσεις προς το πρόσωπό σου είναι έντονες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παίρνεις πρωτοβουλίες σήμερα στην δουλειά και μολονότι δεν συμβαδίζουν όλοι με το δικό σου όραμα, βρίσκεις τρόπους τελικά ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα που τυχόν εμφανιστεί.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template