ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 2 Αυγούστου 2019

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.



Τα ζώδια σήμερα και οι όψεις της Σελήνης
Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα σε κενό πορείας μέχρι τις 16:20 που περνά στην Παρθένο.


ΚΡΙΟΣ


Η Σελήνη παραμένει σε ευνοϊκή θέση για τα σχέδιά σου για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο μπορείς να σταθεροποιήσεις το κλίμα, έστω για λίγο, αλλά και να βρεις χρόνο μέσα στην ημέρα για διασκεδάσεις. Από το μεσημέρι και μετά καταπιάνεσαι με υποχρεώσεις πρακτικής φύσης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι δίπλα στα πρόσωπα της καρδιάς σου και σήμερα μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ είναι καλύτερα αν το κάνεις το απόγευμα. Επίσης, αν είσαι γεννημένος τον Απρίλιο, μπορεί να έχεις κόντρες με το ταίρι σου, αλλά γίνεται τελικά καύσιμο στην κρεβατοκάμαρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς πιθανώς να κάνεις κάποια λάθη άθελά σου τα οποία βάζουν σε κίνδυνο όσα έχεις χτίσει. Επίσης, οι συνεργάτες έχουν πολλές
απαιτήσεις. 


ΤΑΥΡΟΣ


Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας είσαι περισσότερο κλεισμένος στον εαυτό σου και ανοίγεσαι μόνο όπου νιώθεις ουσιαστική οικειότητα, μολονότι αυτή την περίοδο είσαι προστατευμένος από τα δύσκολα, αν εξαιρέσει κανείς την κούραση στην καθημερινότητά σου ή κάποιες μικροαδιαθεσίες στην υγεία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Συνεχίζεις να είσαι –άθελά σου– εριστικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν γιατί γκρινιάζεις όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θες. Από το απογευματάκι και μετά όμως η Σελήνη περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση που σε κάνει να έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου άτομα, στον ερωτικό σύντροφο, αλλά και να διασκεδάζεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν διαχειριστείς σωστά τα οικονομικά σου, αυτή η περίοδος έχει ευκαιρίες για έσοδα, ενώ και εσύ ο ίδιος αλλάζεις τον τρόπο που λειτουργείς με το χρήμα. Επίσης, κάποια ξαφνική ευκαιρία εμφανίζεται στο εργασιακό περιβάλλον σου σήμερα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην σημερινή ημέρα καλείσαι να μιλήσεις για αυτά που σκέφτεσαι, καθώς μέσα από την επικοινωνία σου ανοίγονται δρόμοι που δεν είχες σκεφτεί, ώστε να κάνεις τα δημιουργικά σου σχέδια να πάρουν σάρκα και οστά. Αρκεί όμως να βλέπεις καθαρά, καθώς κάποιες ανασφάλειές σου σε κάνουν να τρέφεις αυταπάτες…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από το απογευματάκι και μετά ασχολείσαι πιο πολύ με το σπίτι, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως θες απλά να απολαύσεις τον χώρο σου! Η Αφροδίτη πάντως ευνοεί τα προσωπικά σου, ακόμα και αν εσύ μείνεις απόψε μέσα, αναζητώντας δροσιά! Φρόντισε όμως να ακούς όσα θέλει να σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σε προβληματίζουν και οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν το πώς θα πάνε τα οικονομικά σου στο εξής καθώς πρέπει να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι η μέρα έχει μια σταθερή ροή και η υποθέσεις σου προχωρούν αργά και σταθερά, ενώ δεν λείπουν και κάποιες ευχάριστες μικροεκπλήξεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, κυρίως αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο. Αν είσαι γεννημένος τον Ιούλιο, η πίεση συνεχίζεται, ενώ αν είσαι γεννημένος Τον Ιούνιο, τότε καλείσαι να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με τον ορθόδρομο πλέον Ερμή στο ζώδιό σου βάζεις το πολυμήχανο μυαλό σου να σκεφτεί για να βρεις λύσεις, ενώ από το μεσημέρι και μετά βγαίνεις από την στασιμότητα των προηγούμενων ημερών και γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, κάτι που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην σχέση σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ακόμη μια καλή μέρα να διαχειριστείς το χρήμα, να κάνεις… τα κουμάντα σου, ενώ η μέρα δεν αποκλείει και ξαφνική ενίσχυση. Φρόντισε όμως να είσαι συνεπής στο εργασιακό σου περιβάλλον.



ΛΕΩΝ

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι στο δικό σου ζώδιο φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και εσύ βλέπεις με διαφορετικό μάτι τις υποθέσεις που σε απασχολούν, βρίσκοντας με αυτόν τον τρόπο λύσεις που δεν είχες αρχικά σκεφτεί. Από το μεσημέρι και μετά θες να απολαύσεις τα απλά και καθημερινά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Φτάνουν στα αυτιά σου λόγια που κάνουν άλλοι για σένα, ενώ αυτή την περίοδο είναι προτιμότερο να κρατήσεις τα χαρτιά σου κλειστά. Σήμερα πάντως εσύ έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις εξελίξεις, ενώ οι φίλοι σου είναι ο καταλύτης για τα προσωπικά σου. Μην μπερδέψεις όμως την φιλία με τον έρωτα για ένα πρόσωπο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παίρνεις πρωτοβουλίες σήμερα στην δουλειά και μολονότι δεν συμβαδίζουν όλοι με το δικό σου όραμα, βρίσκεις τρόπους τελικά ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα που τυχόν εμφανιστεί.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι προετοιμάζεις και το τελευταίο βήμα, κάνεις επαφές, μελετάς στρατηγικά τι θα κάνεις και ποιος μπορεί να σε υποστηρίξει στα σχέδιά σου, πριν υποδεχτείς την Σελήνη στο ζώδιό σου. Από το απόγευμα λοιπόν γίνεσαι πιο εξωστρεφής, μολονότι είσαι αρκετά αμετακίνητος στις δικές σου θέσεις και εριστικός με την αντίθετη άποψη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν τις προηγούμενες ημέρες είχες κάνει κάποιο λάθος απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μέχρι το μεσημέρι μπορείς να κάνεις βήματα για να τα ξαναβρείτε, ενώ αν εσύ ήσουν το θύμα μιας κατάστασης, τότε από το μεσημέρι και μετά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποια ευκαιρία για έσοδα φέρνει η σημερινή ημέρα, κάτι που είναι απαραίτητο καθώς χρειάζεσαι σαφώς περισσότερα έσοδα. Επίσης, σήμερα ίσως κληθείς να επωμιστείς και ευθύνες άλλων, συναδέλφων ή να καλύψεις κάποια αργοπορία.

ΖΥΓΟΣ

Δεν χρειάζεται σήμερα να πιέζεις τις καταστάσεις να γίνουν εδώ και τώρα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ενώ γενικότερα η μέρα μέχρι το απογευματάκι κινείται σε θετικά πλαίσια και εσύ είσαι εφευρετικός ώστε να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ακόμη μια μέρα που οι φίλοι σου δρουν επικουρικά σε όσα ετοιμάζεις, ενώ από το απογευματάκι και μετά η Σελήνη περνά στο προηγούμενο ζώδιο και θέλεις να ασχοληθείς μόνο με όσα σε κάνουν να ηρεμείς, σίγουρα μακριά από την βαβούρα. Θυμήσου όμως να βάζεις νερό στο κρασί σου τώρα που ο Ουρανός είναι σε δύσκολη όψη με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έχεις απήχηση σε μεγαλύτερο κοινό σήμερα από ότι συνήθως στην δουλειά σου, μολονότι από σήμερα θα αισθανθείς μια πίεση από υποχρεώσεις ή πρόσωπα κύρους που έχουν λόγο στην καριέρα σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας συνεχίζεις να ασχολείσαι με όσα «πρέπει» να κάνεις και το θετικό σε αυτό είναι ότι σήμερα έχεις βοήθεια εκεί που δεν το περίμενες! Παρόλα αυτά κινήσεις χωρίς να μοιράζεσαι άκριτα από εδώ και από εκεί το επόμενο βήμα σου, χωρίς να έχουν αποδείξει πρώτα την αξία τους αυτά τα πρόσωπα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από το μεσημέρι και μετά θες να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις των προηγούμενων ημερών και προτιμάς να δεις φίλους, ή ακόμα και να επικοινωνήσεις με φίλους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα χωρίς να βγεις από το σπίτι, αν νιώθεις τα επίπεδα της ενέργειάς σου κάπως πεσμένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποια εγχειρήματά σου αυτές τις μέρες σε έχουν κουράσει, μολονότι καταφέρνεις κάθε φορά να βρεις την λύση. Σήμερα πάντως είναι μια καλή μέρα για τις φιλοδοξίες σου και την δουλειά σου.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σου παραμένει ανεβασμένη, τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ενώ μέσα από συλλογικές προσπάθειες σήμερα μπορείς να υλοποιήσεις τα εγχειρήματα που έχεις στο μυαλό. Ωστόσο αυτό το διάστημα έχει δυο παγίδες η πρώτη είναι να παρασυρθείς από την βιασύνη και η δεύτερη να παρασυρθείς από κάποιες αυταπάτες που τρέφεις. Βρες λοιπόν κάποιον που να εμπιστεύεσαι και ζήτα την συμβουλή του.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχει ένας ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα αυτές τις μέρες, αλλά οι Τοξότες του Νοέμβρη έχουν ευκαιρίες χάρη στην Αφροδίτη. Οι του Δεκεμβρίου είναι σε περίεργη φάση που καλούνται να δουν καθαρά πρόσωπα και επιλογές. Από το μεσημέρι και μετά όμως έχεις κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το να φανείς ευέλικτος και να προσαρμοστείς στις απαιτήσεις του συνόλου, δεν σημαίνει πως χάνεις, αλλά πως προστατεύεσαι. Όλες αυτές τις μέρες άλλωστε σε απασχολούν κάποια οικονομικά ζητήματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια αρκετά καλή ημέρα μέχρι το μεσημέρι για να ρυθμίσεις εκκρεμότητες και να βασιστείς στην διαίσθησή και το ένστικτό σου, καθώς μπορείς να καταλάβεις τους άλλους, τις ανάγκες τους και από αυτό να επωφεληθείς, μέσα από την ευγνωμοσύνη που σου δείχνουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τώρα υπήρχαν κάποιες εξωτερικές πιέσεις στα αισθηματικά σου, ειδικά για τους γεννημένους τον Ιανουάριο, ωστόσο στις επόμενες ημέρες το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να φανεί δεσποτικό απέναντί σου. Από το μεσημέρι και μετά πάντως σήμερα κάνετε από κοινού θετικά βήματα. Πρόσεξε τις ζήλιες που φέρνει το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η μέρα αυτή σε ευνοεί σε καριέρα και τσέπη, καθώς είτε δέχεσαι ενίσχυση απρόσμενα, είτε κάποιο σημαντικό πρόσωπο αναγνωρίζει την αξία σου και σου δίνει σημαντικές πληροφορίες πάνω σε ένα οικονομικό ζήτημα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι μπορείς να ακολουθήσεις το πρόγραμμα των άλλων, αφού και εσύ βγαίνεις κερδισμένος/η από αυτό, ενώ εκείνοι λειτουργούν ως μοχλός που σε βοηθούν ώστε να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Από το μεσημέρι και μετά είσαι πιο εσωστρεφής και θέλεις να εστιάσεις στα δικά σου θέλω. Πρόσεχε όμως αυτό το διάστημα τις επιπολαιότητες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε όποιο δεκαήμερο και αν ανήκεις, παρότι οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου είναι πιο επηρεασμένοι, από το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που δίνει ανατροπές στις σχέσεις. Αν μάλιστα είσαι σε μια καταπιεστική σχέση, οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από το μεσημέρι και μετά σε απασχολεί περισσότερο ένα οικονομικό ζήτημα, τομέας που εδώ και λίγο καιρό σε προβληματίζει κυρίως λόγω συγκεντρωμένων οφειλών. Σήμερα όμως οι συνεργάτες σε βοηθούν.


ΙΧΘΥΕΣ

Μέχρι το απογευματάκι είσαι απασχολημένος με πρακτικές εκκρεμότητες, τις οποίες αν τακτοποιήσεις, νιώθεις μέσα σου ένα είδος κάθαρσης και ολοκλήρωσης ενός κύκλου, συνειρμικά τουλάχιστον. Από το μεσημέρι και μετά όμως η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει να εστιάζεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις περισσότερο και τον ρόλο που οι άλλοι έχουν στην ζωή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτές τις μέρες έχεις λογοφέρει με αγαπημένα πρόσωπα ή με τα παιδιά σου αν είσαι γονιός, η αλήθεια όμως είναι πως σε χρειάζονται πραγματικά. Το αποψινό μεσημέρι όμως σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μειώνει τις αποστάσεις μεταξύ σας, σε μια μπερδεμένη περίοδο όπως αυτή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι μια εξαιρετική μέρα για την δουλειά σου, παρότι αυτοί που σε περιβάλλουν έχουν και πολλά δικά τους θέματα. Πάντως σήμερα έχεις μια ευκαιρία για ένα οικονομικό θέμα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template