ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια τον μήνα ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον μήνα ΑΥΓΟΥΣΤΟ,στα Οικονομικά σου ,Θέματα Καριέρας,την Υγεία σου αλλά και τα Αισθηματικά σου....


ΚΡΙΟΣ
Την 1/8 ο Ερμής ευθυδρομεί και η επικοινωνία σου με τα μέλη της οικογένειάς σου σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται. Στις 11/8 ο Δίας ευθυδρομεί και σου δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσεις θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές σου ή με κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο που ήδη παρακολουθείς ή προτίθεσαι να παρακολουθήσεις. Στις 12/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος και, έτσι, κάποιο οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με το παρελθόν σου αρχίζει να σε προβληματίζει. Στις 18/8 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη να φέρεις εις πέρας κάποια πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Προσοχή σε τυχόν φλεγμονές ή εμπύρετες καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, ασχολείσαι ενεργά με την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Την 1/8 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί πιθανώς ένα καινούριο χόμπι και σου δημιουργεί μια αβυσσαλέα επιθυμία για ξεγνοιασιά, διασκέδαση και διακοπές. Στις 15 του μήνα η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, σε κάνει να αισθάνεσαι διχοτομημένος μεταξύ 2 σημαντικών τομέων της ζωής σου: του έρωτα και της φιλίας. Επίσης, οι κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες μοιάζουν ιδιαίτερα αυξημένες αλλά απογοητεύεσαι λόγω της αδικίας που επικρατεί στη ζωή. Τέλος, στις 30/8 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον 6ο ηλιακό σου οίκο, αλλάζει με κάποιο τρόπο την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο και σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με τη φυσική κατάσταση και την υγεία σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικά, ο κυβερνήτης σου (Άρης) στον Λέοντα και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 18 του μήνα σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να διοχετεύσεις τα υψηλά αποθέματα της δημιουργικότητάς σου στο εργασιακό σου περιβάλλον. Επίσης, σου χαρίζει περίσσεια ενεργητικότητα και σε κάνει ακούραστο εργάτη. Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 12/8 «παγώνει» εντελώς ξαφνικά κάποια μισθολογική αύξηση ή την επιστροφή κάποιων χρημάτων που περίμενες από τον εργοδότη σου. Στις 18 του μήνα ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στην Παρθένο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον εργασιακό τομέα. Καλείσαι, όμως, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείονται εργατικά ατυχήματα ή ακόμη και υπερκόπωση. Το τελευταίο 10ήμερο του μήνα μοιάζει πολλά υποσχόμενο, καθώς ο ίδιος μοιάζεις να επιστρατεύεις την ευρηματικότητα, την ευελιξία και τις διπλωματικές σου ικανότητες, αρετές οι οποίες αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στην επαγγελματική σου ανέλιξη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 21 του μήνα προσπαθείς να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την ανεμελιά σου… Δες περισσότερα


ΤΑΥΡΟΣ

Την 1/8 ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος και οι επικοινωνίες σου αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται. Στις 11/8 ο Δίας ευθυδρομεί και, ως εκ τούτου, σου δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσεις κάποιες ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς το Δημόσιο ή κάποιο τραπεζικό ίδρυμα. Στις 12/8 ο Ουρανός, ο οποίος σταθερά διελαύνει από το ζώδιό σου, γυρίζει ανάδρομος και, έτσι, η ανάγκη σου για αλλαγή και αυτονομία μπαίνει στο «μικροσκόπιο». Για την ακρίβεια, προσπαθείς να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου (όσο αντισυμβατικά κι αν είναι) καθώς και τον ίδιο σου τον εαυτό. Στις 18/8 ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και σου γεννιέται η επιθυμία να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την παιδικότητά σου. Στις 21/8 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η δημιουργικότητά σου εκτοξεύεται στα ύψη, ενώ η διάθεσή παρουσιάζει αισθητή βελτίωση.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Την πρώτη του μήνα η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να μετακομίσεις ή να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι σου. Επιπλέον, μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις σε κάποια αγοραπωλησία ακινήτου στην οποία σκέφτεσαι να προβείς. Στις 15/8, με την Πανσέληνο στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, βιώνεις στιγμιαία μια ανεξήγητη ανησυχία σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου και την εκπλήρωση των στόχων σου στη ζωή. Στις 30/8 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σου δημιουργεί την ανάγκη να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την παιδική ανεμελιά σου, ενώ ταυτόχρονα αισθάνεσαι πιο έτοιμος από ποτέ να εκφράσεις προς τα έξω τα ταλέντα σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Την 1/8 η ευθυδρόμηση του Ερμή σε κάνει πιο προσεκτικό στη δουλειά σου και βελτιώνει σημαντικά τις επικοινωνίες σου με συναδέλφους. Στις 12/8 ο Ουρανός αρχίζει να κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, μοιάζεις να «κατακλύζεσαι» από πρωτότυπες ιδέες, τις οποίες όμως δυσκολεύεσαι να εκφράσεις στον εργασιακό σου χώρο. Ο Άρης σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σου (Λέοντας) μέχρι τις 18 του μήνα σε κάνει βιαστικό και ανυπόμονο σε ό,τι αφορά την υλοποίηση των σχεδίων σου, αλλά ταυτόχρονα σου χαρίζει υψηλά επίπεδα ενεργητικότητας και αποφασιστικότητας. Ωστόσο, από τις 18/8 ο Άρης περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο και φέρνει στο προσκήνιο τις ηγετικές σου ικανότητες και τη δημιουργικότητά σου. Τέλος, ο κυβερνήτης σου (Αφροδίτη) στην Παρθένο από τις 21/8 σου χαρίζει οίστρο και ευρηματικότητα. Γενικά, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, εκπέμπεις «λάμψη» και κύρος στο ευρύτερο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 21/8 προτιμάς να αφιερώνεις αρκετό χρόνο με τον σύντροφό σου στο σπίτι, ενώ για κάποιο λόγο νοσταλγείς ερωτικές καταστάσεις του παρελθόντος… Δες περισσότερα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την 1/8 ο κυβερνήτης σου ευθυδρομεί και σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή. Στις 11/8 ο Δίας επίσης ευθυδρομεί και, ως εκ τούτου, ανακτάς την κοινωνικότητά σου, ενώ οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις βελτιώνονται σημαντικά. Στις 12/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος και, έτσι, η διαίσθησή σου έρχεται στην επιφάνεια. Την ίδια στιγμή, όμως, μπορεί να «εισπράξεις» ξαφνικές εχθρότητες. Στις 18/8 ο Άρης εισέρχεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο και φέρνει εντάσεις στο σπίτι. Ευτυχώς, στις 21/8 εισέρχεται και η Αφροδίτη στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου και οι σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου σταδιακά αρχίζουν να βελτιώνονται.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Την πρώτη του μήνα η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου φέρνει κάποιο κοντινό ταξίδι, στο οποίο περνάς ανέλπιστα καλά. Η ανάγκη σου να συλλέξεις πληροφορίες και να διευρύνεις τις γνώσεις σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Στις 15/8 η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα σου προκαλεί στιγμιαίες δυσκολίες και μπλοκαρίσματα σε σχέση με την εύρεση του προσανατολισμού σου και τη λήψη αποφάσεων που αφορούν στις εκπαιδευτικές σου αναζητήσεις. Δεν αποκλείεται να σου δημιουργηθεί η επιθυμία να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο όμως για κάποιο λόγο θα ακυρωθεί ή θα αναβληθεί. Στις 30 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στην Παρθένο, σε βάζει στη διαδικασία να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου με τα μέλη της πατρικής σου οικογένειας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Την 1/8 η ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σου (Ερμή) σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις επιτυχώς κάποια αύξηση στις καθαρές αποδοχές σου, χρησιμοποιώντας έξυπνα επιχειρήματα και εστιάζοντας στα προσόντα σου. Στις 11/8 ο Δίας ευθυδρομεί και, έτσι, οι συνεργασίες σου αρχίζουν σταδιακά να γίνονται αποδοτικές και εποικοδομητικές. Όμως, με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα και στον 3ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 18 του μήνα ο λόγος σου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αιχμηρός, πράγμα που δεν θα αρέσει στους συναδέλφους σου. Προσπάθησε, λοιπόν, να επεξεργάζεσαι οτιδήποτε λες ή γράφεις, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν αντιπαραθέσεις. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ημερών του μήνα μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις από το σπίτι, προκειμένου να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 21 του μήνα η ανάγκη σου για επικοινωνία με το ταίρι σου παραμένει στο προσκήνιο… Δες περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την 1/8 ο Ερμής ευθυδρομεί και οι επικοινωνίες σου επιτέλους εξομαλύνονται. Ταυτόχρονα, γίνεσαι πιο ομιλητικός και κοινωνικός. Στις 11/8 ο Δίας ευθυδρομεί και κατορθώνεις να διευθετήσεις με επιτυχία κάποια πρακτικά, διαδικαστικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 12/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος και αρχίζεις ξαφνικά να αισθάνεσαι ότι οι φιλίες σου δεν καλύπτουν την αντισυμβατική πλευρά του χαρακτήρα σου. Στις 18/8 ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Καλό θα είναι, λοιπόν, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 21/8 σου δημιουργεί την ανάγκη να προβείς σε συζητήσεις, να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια και να συλλέξεις γνώσεις και πληροφορίες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Την 1/8 η Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να θέσεις νέες βάσης στην οικονομική σου ζωή και να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 15 του μήνα η Πανσέληνος στον Υδροχόο και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σε βάζει ακούσια και κάπως επώδυνα στη διαδικασία να αλλάξεις την ψυχολογία σου και να «μεταμορφωθείς» εσωτερικά. Επίσης, «παγώνει» και «μπλοκάρει» στιγμιαία τις προσπάθειές σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως οι οποίες σχετίζονται με οφειλές σου σε τραπεζικά ιδρύματα ή δημόσιους οργανισμούς. Στις 30 η Νέα Σελήνη στον 3ο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί νέα ελπιδοφόρα ξεκινήματα στη σχέση σου με συγγενείς, όπως αδέλφια, θείοι, θείες, ξαδέλφια κτλ. Είναι επίσης πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να πραγματοποιήσεις μια εκδρομή, η οποία θα σε ανανεώσει και θα σε βοηθήσει να «γεμίσεις μπαταρίες».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Δίας, ο οποίος συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 11 του μήνα, σου παρέχει κάποιο είδος προστασίας σε ό,τι αφορά στην επαγγελματική σου ζωή και, ταυτόχρονα, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από έννοιες όπως η εργατικότητα, η οργάνωση και η αποδοτικότητα. Με την ευθυδρόμηση του Δία από τις 11/8 δεν αποκλείεται να προκύψουν εργασιακές ευκαιρίες και επαγγελματικές προτάσεις, τις οποίες καλείσαι να αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Επιπλέον, αισθάνεσαι σίγουρος και κατασταλαγμένος πια σε σχέση με την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από τον τομέα της εργασίας. Όμως, δεδομένου του Νότιου Δεσμού της Σελήνης, ο οποίος διελαύνει από τον 7ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να νιώσεις ότι πρέπει να αλλάξεις συνεργάτες, καθώς οι τωρινές συνεργασίες σου δεν σου αποφέρουν κάποιο όφελος. Το τελευταίο 10ήμερο του μήνα το μυαλό σου είναι ακούραστο και «γεννά» ασταμάτητα ιδέες, πράγμα που σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις την εύνοια των εργοδοτών σου και να ανελιχθείς επαγγελματικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 21/8 η ανάγκη σου για μια δεσμευτική σχέση, στην οποία θα μπορείς να ελέγχεις απόλυτα τον σύντροφό σου, είναι ιδιαίτερα αυξημένη… Δες περισσότερα


ΛΕΩΝ
Την 1/8 ο Ερμής ευθυδρομεί και, έτσι, αρχίζεις σταδιακά να ξεπερνάς τις φοβίες σου και να εξοικειώνεσαι με τη μοναξιά σου. Στις 11/8 ο Δίας ευθυδρομεί και σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και να αξιοποιήσεις τα έμφυτα ταλέντα σου. Στις 12/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος και σου δημιουργεί μια αίσθηση ανεπάρκειας σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου. Για την ακρίβεια θέλεις να εκφράσεις την αντισυμβατικότητά σου αλλά δυσκολεύεσαι να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να το πετύχεις. Με τον Άρη και την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 18/8 και 21/8 αντίστοιχα τα έξοδά σου μοιάζουν να αυξάνονται. Συν τοις άλλοις, ο κυβερνήτης σου (Ήλιος) στην Παρθένο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 23/8 σε βοηθάει να εξομαλύνεις και να «εξυγιάνεις» την οικονομική σου ζωή, ενώ ταυτόχρονα φέρνει στο προσκήνιο το σύστημα των ηθικών αξιών σου, το οποίο μοιάζει να καθοδηγεί τις επιλογές, τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις σου. Τέλος, ο διελαύνων Ήλιος σε βάζει σε μια διαδικασία αυτοαξιολόγησης βάσει των μέχρι τώρα επιτευγμάτων σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Την πρώτη του μήνα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις την πορεία της ζωής σου και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλάζοντας για παράδειγμα ενδυματολογικό στυλ, χτένισμα ή κόμμωση κτλ. Στις 15/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις στάση και συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Ωστόσο, μπορεί να βιώσεις εντάσεις και αντιπαραθέσεις και να αισθανθείς διχοτομημένος μεταξύ του «εμείς» και του «εγώ». Στις 30 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σε βοηθάει ώστε να τακτοποιήσεις κάποιο οικονομικό ζήτημα που σε απασχολούσε εδώ και καιρό. Ταυτόχρονα, σου δίνει την ευκαιρία να αυξήσεις με κάποιο τρόπο τα εισοδήματά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Ουρανός στον Ταύρο και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζει να σου «γεννά» την επιθυμία να εισάγεις αλλαγές στον εργασιακό τομέα και να ανανεώσεις την επαγγελματική σου ζωή. Ωστόσο, ο ίδιος πλανήτης στις 12/8 γυρίζει ανάδρομος, με αποτέλεσμα να αρχίσεις σταδιακά να βάζεις ο ίδιος φραγμούς στη δράση σου, λόγω υπέρμετρης νευρικής υπερδιέγερσης, και τελικά να βιώνεις εσωτερικά «μπλοκαρίσματα» τα οποία δε σου επιτρέπουν να εκφράσεις το 100% του δυναμικού σου στο εργασιακό σου περιβάλλον. Στις 11/8 Δίας, που είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της τύχης, των ιδεολογιών και των φιλοσοφικών θεωρήσεων, ευθυδρομεί. Ως εκ τούτου, οι εμπνεύσεις και η ευρηματικότητά σου κυριολεκτικά εκτοξεύονται στα ύψη. Όμως, με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να κινούνται σε ανάδρομη τροχιά μέσα στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζεις να βιώνεις σταθερά στρες και ανασφάλεια, λόγω του μεγάλου όγκου των ευθυνών και των υποχρεώσεών σου. Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης, ο οποίος επίσης διελαύνει από τον 6ο ηλιακό σου οίκο, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις φτάσει στα όριά σου εξαιτίας της εργασιακής σου ζωής, η οποία μόνο ικανοποίηση δεν σου προσφέρει. Χρειάζεσαι, λοιπόν, ριζικές αλλαγές προκειμένου να αισθανθείς πληρότητα στον επαγγελματικό τομέα. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα σου δίνεται η δυνατότητα να διαπραγματευτείς με τον εργοδότη σου γύρω από το ενδεχόμενο μιας μισθολογικής αύξησης. Κι από ό,τι φαίνεται, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στις 11 του μήνα η ευθυδρόμηση του Δία φαίνεται να βάζει σε μια τάξη την ερωτική σου ζωή… Δες περισσότερα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την 1/8 ο κυβερνήτης σου ευθυδρομεί και, ως εκ τούτου, οι σχέσεις σου με τους φίλους σου αποκαθίσταται. Έτσι, αρχίζεις να απολαμβάνεις διαφόρων ειδών συζητήσεις με διάφορα φιλικά σου πρόσωπα. Στις 11/8 ο Δίας ευθυδρομεί και κατορθώνεις να διευθετήσεις με επιτυχία κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με την αγοραπωλησία ή τη μίσθωση κάποιου ακινήτου. Στις 12/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος και ένα ξαφνικό εμπόδιο που σχετίζεται με τις σπουδές σου μοιάζει να σε απογοητεύει. Στις 18/8 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου αυξάνοντας τόσο τη ζωτικότητά σου όσο και τα νεύρα σου. Ευτυχώς, στις 21/8 η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στο ζώδιό σου και αρχίζεις σταδιακά να ξαναβρίσκεις την εσωτερική σου γαλήνη. Στις 29/8 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στο ζώδιό σου και γίνεσαι άκρως επικοινωνιακός και φιλομαθής.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Την πρώτη του μήνα η Νέα Σελήνη στον 12ο ηλιακό σου οίκο σου σου δίνει τη δυνατότητα να αποδεχθείς τη μοναξιά σου, σε κάνει πιο συμπονετικό και φέρνει στην επιφάνεια τη διαίσθηση καθώς επίσης και τις μεταφυσικές και καλλιτεχνικές ανησυχίες σου. Στις 15/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο κάνει στιγμιαία πιο δύσκολη την καθημερινότητά σου και σε φέρνει αντιμέτωπο με κάποιο διαδικαστικό ή γραφειοκρατικό ζήτημα, το οποίο φαίνεται να σε απογοητεύει. Επιπλέον, καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν κρυολογήματα ή γρίπες. Στις 30 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κινητοποιεί ώστε να επιδιώξεις αλλαγές (σε όλους τους τομείς) και σου δημιουργεί την ανάγκη να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός και να ασχοληθείς με τις δικές σου επιθυμίες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Την 1/8 η ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σου (Ερμή) σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με κάποια ομάδα ανθρώπων από το εργασιακό σου περιβάλλον. Γενικά, η ομαδική εργασία σταδιακά γίνεται πιο εύκολη. Στις 18/8 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, γίνεσαι ακούραστος εργάτης, καθώς τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου εκτοξεύονται στα ύψη. Ωστόσο, καλείσαι να «τιθασεύσεις» τον παρορμητισμό και τα νεύρα σου, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους ή τα αφεντικά σου. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, η πληθώρα πλανητών στο ζώδιό σου φέρνει στο προσκήνιο τις ηγετικές σου ικανότητες, την ευρηματικότητα, τη διπλωματία, την ευελιξία και την επινοητικότητά σου. Έτσι, σου δίνεται μια σημαντική ευκαιρία να προβάλεις τον εαυτό σου και την αξία σου, προκειμένου να ανελιχθείς επαγγελματικά και να ανέβεις στη διοικητική ιεραρχία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚA
Μέχρι τις 21/8 εμφανίζεσαι εσωστρεφής και μοιάζεις «εγκλωβισμένος» στον κόσμο της φαντασίας σου… Δες περισσότερα



ΖΥΓΟΣ
Την 1/8 ο Ερμής ορθοδρομεί και, έτσι, αποφασίζεις οριστικά τι είδους ίματζ επιθυμείς να έχεις στον έξω κόσμο. Στις 11/8 ο Δίας ευθυδρομεί και ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο κοινωνικός και απολαμβάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Ταυτόχρονα, γίνεσαι πιο φιλομαθής, ενώ έρχονται στο προσκήνιο οι πολιτικές και ανθρωπιστικές ανησυχίες σου. Στις 12/8 ο Ουρανός αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά, με αποτέλεσμα να έρθουν ξαφνικά στην επιφάνεια κάποια παρελθοντικά χρέη σου. Στις 21/8 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο και αρχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με θέματα μεταφυσικής και τέχνης, ενώ η μοναξιά μοιάζει να μη σε φοβίζει πια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα φέρνει νέα ξεκινήματα στον τομέα της φιλίας και σου χαρίζει ευχάριστες στιγμές με φιλικά σου πρόσωπα. Στις 15/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν εκφράζεις όπως και όσο θα ήθελες τη δημιουργική σου διάθεση και τα ταλέντα σου. Επίσης, νιώθεις ότι δε διασκεδάζεις αρκετά, ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες ανησυχίες οι οποίες θα σχετίζονται με παιδιά. Στις 30 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να εξερευνήσεις τον εσώτερο εαυτό σου και τα βαθύτερα κίνητρα της συμπεριφοράς σου, με απώτερο στόχο την επίτευξη αυτογνωσίας καθώς και ενός υψηλού βαθμού συνειδητότητας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Καρκίνο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, εμφανίζεσαι επικεντρωμένος στους στόχους σου. Για την ακρίβεια, αισθάνεσαι ότι το ίδιο το πεπρωμένο σε καλεί να πραγματοποιήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Την 1/8 ο Ερμής ευθυδρομεί και, ως εκ τούτου, ανακτάς την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο του αφεντικού σου. Επίσης, η επικοινωνία σου μαζί του βελτιώνεται σημαντικά. Συν τοις άλλοις, ο ίδιος μοιάζεις να χρησιμοποιείς τις διπλωματικές σου ικανότητες και την ευρηματικότητά σου, προκειμένου να ανελιχθείς επαγγελματικά. Στις 11/8 η ευθυδρόμηση του Δία σου χαρίζει αφθονία ιδεών και οίστρου, γεγονός το οποίο σε βοηθάει να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου και να βελτιώσεις την εργασιακή σου απόδοση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μπεις στη διαδικασία διεύρυνσης των γνώσεών σου μέσω κάποιου είδους εκπαίδευσης ή μέσω κάποιου σεμιναρίου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Την ίδια ημερομηνία ο Ερμής εισέρχεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο και αυξάνει το ομαδικό σου πνεύμα και τη δημοτικότητά σου στον εργασιακό σου χώρο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείονται παρασκήνια και ίντριγκες στις οποίες δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να εμπλακείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 21 του μήνα μπαίνεις στη διαδικασία να φλερτάρεις μέσω του διαδικτύου ή ακόμη και να «μπλέξεις» τη φιλία με τον έρωτα... Δες περισσότερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την 1/8 ο Ερμής ευθυδρομεί και, έτσι, σου δίνεται η δυνατότητα βάλεις σε μια τάξη κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα που σε απασχολεί. Στις 11/8 ευθυδρομεί και ο Δίας και, ως εκ τούτου, η οικονομική σου ζωή αρχίζει να παρουσιάζει αισθητή βελτίωση. Στις 12/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να νοσταλγείς κάποιες παρελθοντικές διαπροσωπικές σχέσεις σου με άτομα εκκεντρικά και αντισυμβατικά. Στις 18/8 ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) εισέρχεται στην Παρθένο. Έτσι, αρχίζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον τομέα της φιλίας. Ωστόσο, δεν αποκλείονται και κάποιες προστριβές με φιλικά σου πρόσωπα. Ευτυχώς, στις 21/8 εισέρχεται στην Παρθένο και η Αφροδίτη και η κατάσταση στις φιλίες σου αρχίζει σταδιακά να εξομαλύνεται.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα τονίζει την ανάγκη σου να ανελιχθείς κοινωνικά και σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τη δημόσια εικόνα σου και το κοινωνικό σου προφίλ. Στις 15 η Πανσέληνος στον Υδροχόο σου δημιουργεί την ανάγκη να ανακαινίσεις το σπίτι σου, να αλλάξεις διακόσμηση ή ακόμη και να μετακομίσεις, καθώς αισθάνεσαι για κάποιο λόγο ότι δε σε χωράει ο τόπος στο τωρινό σου σπίτι. Συν τοις άλλοις, δεν αποκλείονται και κάποιες αντιπαραθέσεις με μέλη της οικογένειάς σου. Στις 30/8 η Νέα Σελήνη στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο το ομαδικό σου πνεύμα και τις κοινωνικές σου ανησυχίες και σου δημιουργεί την επιθυμία να προβείς σε νέα ξεκινήματα στον τομέα της φιλίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Την 1/8 μπορεί να σου παρουσιαστεί μία σημαντική ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, είτε στο τωρινό εργασιακό σου περιβάλλον είτε σε νέο εργασιακό χώρο. Στις 11/8, με την ευθυδρόμηση του Δία, πετυχαίνεις αύξηση των καθαρών αποδοχών σου. Με τον Ουρανό να γυρίζει ανάδρομος στις 12 του μήνα η συνεργασία σου με τους συναδέλφους σου φαίνεται να χάνει την πρωτοτυπία και το ενδιαφέρον που παρουσίαζε κατά το παρελθόν ενώ, ταυτόχρονα, μοιάζει να υπόκειται σε ξαφνικές διακυμάνσεις, οι οποίες σε αναστατώνουν. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα η πληθώρα πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου και στον 11ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία μιας εποικοδομητικής και αποδοτικής ομαδικής εργασίας (στο πλαίσιο κάποιου πρότζεκτ). Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αναλάβεις ηγετικό ρόλο στην ομάδα και να εμπνεύσεις και να κινητοποιήσεις με τις ιδέες και τη θετική σου ενέργεια τα μέλη αυτής.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τις 21/8 εκτοξεύει τον προσωπικό σου μαγνητισμό στα ύψη και σου φέρνει πολλές κατακτήσεις εντός του εργασιακού σου χώρου… Δες περισσότερα

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την 1/8 ο Ερμής ευθυδρομεί και η ψυχολογία σου βελτιώνεται σημαντικά. Ταυτόχρονα, σου δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσεις κάποια χρέη σου προς το Δημόσιο ή τις τράπεζες. Στις 11/8 ο κυβερνήτης σου επίσης ευθυδρομεί, με αποτέλεσμα να αρχίσεις σταδιακά να ανακτάς την αισιοδοξία σου και την αυτοπεποίθησή σου. Στις 12/8 ο Ουρανός αναδρομεί και, ως εκ τούτου, κάποιο παρελθοντικό θέμα υγείας που σε είχε ταλαιπωρήσει έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Συν τοις άλλοις, έρχεσαι ξαφνικά αντιμέτωπος με μια «γιγαντωμένη» γραφειοκρατία, η οποία μοιάζει να σε απογοητεύει. Στις 18/8 ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και, έτσι, αρχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με τη δημόσια εικόνα σου. Γενικά, το τελευταίο 10ήμερο του μήνα προσπαθείς να οριοθετήσεις, να προσδιορίσεις εκ νέου και να βάλεις σε μια τάξη τους στόχους σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Την πρώτη του μήνα η Νέα Σελήνη σου δίνει τη δυνατότητα να φέρεις εις πέρας με επιτυχία κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα και, ταυτόχρονα, αυξάνει την ανάγκη σου να ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Στις 15/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο σηματοδοτεί δυσκολίες στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις σου και φέρνει λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Στις 30 η Νέα Σελήνη στον 10ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις προς το καλύτερο το κοινωνικό σου προφίλ και τη δημόσια εικόνα σου και να προσδιορίσεις εκ νέου την έννοια της επιτυχίας στη ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στις 11 του μήνα ο κυβερνήτης σου ευθυδρομεί. Ως εκ τούτου, ανακτάς την αισιοδοξία σου και την όρεξη σου για δουλειά και επαγγελματική επέκταση. Με τον Ουρανό να διελαύνει σταθερά από τον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζεις να νιώθεις ότι χρειάζεσαι εργασιακές αλλαγές και μια γενικότερη ανανέωση στον επαγγελματικό τομέα. Ωστόσο, στις 12/8 ο εν λόγω πλανήτης γυρίζει ανάδρομος και, έτσι, ξαφνικά περιστατικά τα οποία μπορεί να σχετίζονται με τους συναδέλφους σου σε απογοητεύουν και σε κάνουν πιο εσωστρεφή. Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας κινούνται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, ενώ στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη βρίσκεται και ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης. Ως αποτέλεσμα, αισθάνεσαι κάποιο είδος ανασφάλειας αναφορικά με τις καθαρές αποδοχές σου και νιώθεις ότι ο μισθός που σου προσφέρει το αφεντικό σου είναι κατώτερος των προσδοκιών, των προσόντων και της προϋπηρεσίας σου. Αυτός είναι κατά βάση και ο λόγος για τον οποίο αναζητάς μια αλλαγή, η οποία μοιάζει τελικά να εμφανίζεται στη ζωή σου κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, αφού η πληθώρα πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει στο προσκήνιο τις φιλοδοξίες σου, τις οργανωτικές, διπλωματικές και ηγετικές σου ικανότητες και σου προσφέρει απλόχερα τη δυνατότητα να ανελιχθείς επαγγελματικά και να πετύχεις κάποιους από τους στόχους σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 21 του μήνα δεν αποκλείεται να ερωτευτείς κάποιο πρόσωπο από τον χώρο της διανόησης ή να ζήσεις έναν έρωτα κατά τη διάρκεια κάποιου μακρινού ταξιδιού… Δες περισσότερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την 1/8 ο Ερμής ευθυδρομεί και, έτσι, η κοινωνική σου ζωή και η επικοινωνία σου με τους γύρω σου βελτιώνονται σημαντικά. Στις 12/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος και, ως εκ τούτου, δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα ταλέντα και τη δημιουργική σου διάθεση. Στις 18/8 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, με αποτέλεσμα να έρθουν στην επιφάνεια οι φιλοσοφικές σου ανησυχίες καθώς και η ανάγκη σου να πραγματοποιήσεις μακρινά ταξίδια. Στις 21/8 εισέρχεται και η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου και, έτσι, σου δίνεται η ευκαιρία να φέρεις εις πέρας με επιτυχία κάποιον εκπαιδευτικό σου στόχο. Γενικά, το τελευταίο 10ήμερο του μήνα ενδείκνυται για ταξίδια στο εξωτερικό, διάβασμα και μελέτη.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα σου δίνει τη δυνατότητα να επιτύχεις κάποια ευνοϊκή για εσένα ρύθμιση των χρεών και των ληξιπρόθεσμων οφειλών σου προς τη Φορολογική Διοίκηση, τους Ασφαλιστικούς Φορείς ή άλλους Δημόσιους Οργανισμούς. Όμως, στις 15/8 η Πανσέληνος στον 2ο ηλιακό σου οίκο σου φέρνει απροσδόκητα έξοδα και σε υποχρεώνει να αλλάξεις τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σου. Στις 30 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει κάποιο ευχάριστο γεγονός το οποίο σχετίζεται με εκπαιδευτικά θέματα ή ζητήματα επιμόρφωσης και περαιτέρω εξειδίκευσης. Επιπλέον, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη γενικότερη φιλοσοφία σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Την 1/8 η ορθοδρόμηση του Ερμή εξομαλύνει την κατάσταση στις συνεργασίες σου και σε βοηθάει ώστε να αποκαταστήσεις και να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τους συναδέλφους, τους προμηθευτές ή τους συνέταιρούς σου. Στις 12/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος και, έτσι, αισθάνεσαι κάποιο είδος συστολής, το οποίο δεν σου επιτρέπει να εκφράσεις στο 100% το δυναμικό σου και να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου και τα ταλέντα σου στον εργασιακό σου χώρο. Γύρω στις 15 στιγμιαία εκνευρίζεσαι καθώς ακυρώνεται ξαφνικά μια μισθολογική αύξηση που πιθανώς σου είχε υποσχεθεί ο εργοδότης σου. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο στο πλαίσιο της δουλειάς σου, το οποίο ενδέχεται να συμβάλει μετέπειτα στην επαγγελματική σου άνοδο και εξέλιξη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη στον Λέοντα ως τις 21/8 (σε συνδυασμό με τον Ουρανό στον Ταύρο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) αυξάνει τις σεξουαλικές σου ανάγκες και σου δημιουργεί την επιθυμία να απολαύσεις μια συναρπαστική ερωτική ζωή… Δες περισσότερα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την 1/8 ο Ερμής ορθοδρομεί και, έτσι, κατορθώνεις να διευθετήσεις κάποιο γραφειοκρατικό ζήτημα που φαίνεται να σε ταλαιπώρησε αρκετά κατά το παρελθόν. Στις 11/8 ο Δίας ευθυδρομεί και, ως εκ τούτου, αρχίζεις να απολαμβάνεις περισσότερο τον τομέα της φιλίας και να γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνικός. Στις 12/8 ο κυβερνήτης σου αναδρομεί, με αποτέλεσμα να βρεθείς εντελώς ξαφνικά αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με το σπίτι σου ή την πατρική σου οικογένεια και βρίσκει τις ρίζες του στο μακρινό παρελθόν σου. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, σου δίνεται η δυνατότητα να ενδοσκοπήσεις και να εξερευνήσεις και να αναλύσεις τις ανάγκες σου, την ψυχολογία σου καθώς και τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Την 1/8 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ευχάριστες αλλαγές και θετικές εξελίξεις στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και, γενικότερα, στην κοινωνική σου ζωή, ενώ στις 15/8 η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε κάνει κυκλοθυμικό και ανασφαλή και σου προκαλεί στιγμιαία νεύρα και εσωτερική ένταση. Καλείσαι να είσαι προσεκτικός σε ό,τι αφορά τη σωματική σου ακεραιότητα και την υγεία σου. Στις 30 του μήνα η Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη βελτιώνει σημαντικά την ψυχολογία σου και ταυτόχρονα σου δημιουργεί την ανάγκη να «μεταμορφώσεις» τον εσωτερικό σου κόσμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα το ενδιαφέρον σου παραμένει επικεντρωμένο στον εργασιακό τομέα. Την 1/8 η ευθυδρόμηση του Ερμή βελτιώνει σημαντικά τις επικοινωνίες σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος και σου δίνει επιτέλους τη δυνατότητα να συνεννοηθείς με τους συναδέλφους σου σε θέματα διαδικαστικά και, τελικά, να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου. Την ίδια στιγμή, με την ορθοδρόμηση του Δία από τις 11/8, κατορθώνεις να φέρεις εις πέρας κάποιο πρότζεκτ με τη βοήθεια μιας ομάδας ανθρώπων από τον εργασιακό σου χώρο. Ωστόσο, γύρω στις 15 του μήνα αισθάνεσαι στιγμιαία νεύρα, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις συνεργασίες σου. Το τελευταίο 10ήμερο του μήνα μπαίνεις στη διαδικασία να προσεγγίσεις τη δουλειά σου και τις υποχρεώσεις σου με κριτική σκέψη και ερευνητική διάθεση, χρησιμοποιώντας το ένστικτό σου και προσπαθώντας να δεις «πίσω από την επιφάνεια».

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 21 του μήνα αναζητάς μια ισορροπημένη σχέση, στην οποία θα κυριαρχούν η ισότητα, η συντροφικότητα, η αρμονία και η δικαιοσύνη, στοχεύοντας ταυτόχρονα στη διατήρηση της αυτονομίας σου… Δες περισσότερα

ΙΧΘΥΕΣ
Την 1/8 ο Ερμής ευθυδρομεί και σου δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τους φραγμούς σου και να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου. Στις 11/8 ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Δίας) ευθυδρομεί και αρχίζεις σταδιακά να σιγουρεύεσαι για το είδος του κοινωνικού προφίλ που επιθυμείς να έχεις προς τα έξω. Στις 12/8 ο Ουρανός αναδρομεί και, ως εκ τούτου, έρχονται στο προσκήνιο η ενόραση και η διαίσθησή σου. Ωστόσο, οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις σου αρχίζουν να γίνονται κάπως προβληματικές και να χαρακτηρίζονται από ασυνήθιστα περιστατικά. Στις 18/8 ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο. Έτσι, δεν αποκλείονται καβγάδες με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Ευτυχώς, στις 21/8 εισέρχεται και η Αφροδίτη στην Παρθένο και η κατάσταση στην κοινωνική σου ζωή αρχίζει σταδιακά να εξομαλύνεται.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο την 1/8 σε βοηθάει ώστε να διαχειριστείς ορθά διάφορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία έρχονται στην επιφάνεια. Επίσης, σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς πιο ενεργά με τη φυσική κατάσταση και την υγεία σου. Στις 15 του μήνα η Πανσέληνος στον Υδροχόο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο εγκαινιάζει μία σύντομη περίοδο κατά την οποία εστιάζεις στα μυστήρια της ζωής και στην εξιχνίαση του ασυνείδητου εαυτού σου. Ωστόσο, στιγμιαία βιώνεις ένα ανεξήγητο συναίσθημα υπαρξιακής μοναξιάς, το οποίο σε απογοητεύει και σου προκαλεί ανασφάλεια. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο στις 30/8 αποκαθιστά την ισορροπία στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ την ίδια στιγμή σου «γεννά» την επιθυμία για αλλαγές στην κοινωνική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Δίας) συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 11 του μήνα, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού της φιλοσοφίας σου γύρω από την έννοια της καριέρας και της επαγγελματικής επιτυχίας. Επιπρόσθετα, προσπαθείς απεγνωσμένα να ανακαλύψεις τι πραγματικά θέλεις από την επαγγελματική σου ζωή, με απώτερο στόχο την αναθεώρηση των επαγγελματικών φιλοδοξιών σου. Ωστόσο, στις 11/8 ο Δίας ευθυδρομεί και αρχίζεις σταδιακά να νιώθεις πιο σίγουρος για τα εργασιακά σου θέλω. Ταυτόχρονα, αισθάνεσαι πιο έτοιμος από ποτέ να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα. Την ίδια ημερομηνία ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η ευρηματικότητα και η ευελιξία του νου σου αρχίζουν να βρίσκουν εφαρμογή στον εργασιακό σου χώρο και στην εκτέλεση των καθηκόντων σου. Γύρω στις 15 του μήνα καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, προκειμένου να αποφύγεις την εμπλοκή του ονόματός σου σε ίντριγκες και παρασκήνια τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά τόσο την απόδοσή σου όσο και τη σχέση σου με τους συναδέλφους σου. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα γίνεσαι απόλυτα συναδελφικός και εισπράττεις τον θαυμασμό και την εκτίμηση των συνεργατών σου, παρόλο που κάποιοι μπορεί να σε φοβούνται και να σε βλέπουν ανταγωνιστικά. Γενικά, οι συνεργασίες σου αποδεικνύονται ιδιαίτερα αποδοτικές και εποικοδομητικές και σου δίνουν τη δυνατότητα να ανελιχθείς επαγγελματικά και ο ίδιος μέσα από αυτές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 21/8, ο ρόλος του συντρόφου σου στην καθημερινότητά σου μοιάζει να είναι ιδιαίτερα επιβοηθητικός… Δες περισσότερα

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template