ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 7 Αυγούστου 2019

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στις 05:55, τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 17:01, τετράγωνο με τον Ήλιο στις 20:30 και εξάγωνο με τον Κρόνο στις 21:01. 


ΚΡΙΟΣ


Αυτή την περίοδο έρχονται σε εσένα πολύ σημαντικές πληροφορίες για μια υπόθεση που σε απασχολεί, ενώ παράλληλα έχεις πάλι καλές ιδέες που μπορούν να μετατραπούν σε επικερδείς στόχους, όλα αυτά χάρη στην θετική όψη Ήλιου-Αφροδίτης-Δία στον δημιουργικό πέμπτο ηλιακό σου οίκο. Το ένστικτό σου επίσης είναι αρκετά ισχυρό, ενώ παράλληλα νιώθεις την ανάγκη να ανταποδώσεις μια εξυπηρέτηση που σου έκαναν ή μια βοήθεια που εισέπραξες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι διατηρείς την αυτοκυριαρχία σου, κάτω από την επιφάνεια σιγοβράζουν έντονα πάθη, ενώ η ζήλια και η κτητικότητα συμπεριλαμβάνονται στην συναισθηματική ατζέντα της ημέρας. Προσπάθησε λοιπόν να δίνεις χώρο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να αναπνέει ελεύθερα, όπως απαιτείς και εσύ για τον εαυτό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το επιχειρηματικό σου ένστικτο σε οδηγεί, ενώ δεν αποκλείεται να επωφελείσαι από οικονομικά τρίτων. Παράλληλα, προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τα δικά σου οικονομικά, χάρη στις προσπάθειες που καταβάλλεις στη δουλειά.


ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η Σελήνη κινείται απέναντί σου, στον τομέα που σχετίζεται στο ωροσκόπιό σου με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ωστόσο, αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα θετική για εσένα με την ευνοϊκότατη όψη Ήλιου-Αφροδίτης-Δία που ενισχύει έμμεσα το ζώδιό σου, προτίμησε λοιπόν να αναβάλεις τις υποθέσεις σου τώρα ή να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου προσώπου για ένα θέμα που σε απασχολεί έντονα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να λειάνεις το έδαφος σήμερα προσεγγίζοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμη και αν αισθάνεσαι πως υπάρχει σημαντικό έλλειμα συναισθηματικά μέχρι να φτάσεις να νιώσεις πλήρης και ασφαλής. Παρόλα αυτά, από μέρα σε μέρα, σταθεροποιείς τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε να κρατήσεις μυστικά τα σχέδιά σου, κάνοντας μόνο τις ανάλογες επαφές που είναι απαραίτητες. Ταυτόχρονα, μπορείς πιο εύκολα να πετύχεις το στόχο σου πλάγια, παρά σε ευθεία αντιπαράθεση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα στη σημερινή ημέρα αναλαμβάνεις να ξεκαθαρίσεις όλες τις υποχρεώσεις ρουτίνας που μαζεύτηκαν στην αρχή της εβδομάδας και όσο και αν σου φαίνεται ως μια ανιαρή ή βαρετή διαδικασία! Διεκπεραιώνεις λοιπόν εκκρεμότητες, ταυτόχρονα όμως καλείσαι να αφουγκραστείς και το σώμα σου, με τις ανάγκες του.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αισθηματικά ζητήματα μένουν ένα βήμα πίσω μπροστά σε όλα αυτά που έχεις να βάλεις σε τάξη σήμερα, κυρίως πρακτικής φύσεως. Παρόλα αυτά φίλοι είναι κοντά σου και συμβάλλουν σε σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Πρέπει όμως να προσέχεις και αποκαλύψεις στο κοντινό περιβάλλον σου...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το εργασιακό περιβάλλον διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο, ενώ εσύ προσπαθείς να φανείς όσο πιο παραγωγικός γίνεται. Ταυτόχρονα θέτεις σημαντικούς στόχους ως προς τα οικονομικά σου και προσπαθείς να είσαι τυπικός με τις υποχρεώσεις σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τρίγωνο του Ήλιου-Αφροδίτης-Δία, και τον κυβερνήτη σου την Σελήνη σε ευνοϊκή θέση, έχεις σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσεις πιο άνετα τις υποθέσεις σου. Παράλληλα όμως, δεν είναι μόνο ημέρα υποχρεώσεων, αντίθετα η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική για να διασκεδάσεις ή να ηρεμήσεις και να συγχωρήσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν λόγοι που σε κάνουν να χαμογελάς μέσα στην ημέρα, ενώ ακόμη και αν οι καταστάσεις τα ερωτικά σου δεν είναι ακριβώς όπως θα ήθελες, λόγω της ισχυρής πίεσης που δέχεσαι με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα απέναντί σου, μπορείς να απολαύσεις προσφιλή πράγματα, τρυφερές στιγμές αν είσαι δεσμευμένος ή φλερτ αν είσαι ελεύθερος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε τη σημερινή ημέρα για κάθε υπόθεση που σε προβληματίζει. Ταυτόχρονα όμως μπορείς να προσεγγίσεις ευκολότερα προϊσταμένους και να τους μιλήσεις για οικονομικά ζητήματα, αφού το πορτοφόλι σου είναι αρκετά πιεσμένο.


ΛΕΩΝ

Η οικογένεια, το σπίτι και οι υποθέσεις των οικείων σου έρχονται στο προσκήνιο για εσένα, ενώ και εσύ ο ίδιος σήμερα νιώθεις πιο οικεία με τους δικούς σου ανθρώπους. Γεγονός είναι πάντως πως έχεις ανάγκη από δυναμισμό και θες να είσαι σε ένα περιβάλλον που σε εμπνέει, τώρα που βρίσκεσαι σε θεαματική περίοδο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου με τον τυχερό Δία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αναζητάς θαλπωρή από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και για κάποιο λόγο πιστεύεις πως είσαι πιο ευάλωτος. Ο κυβερνήτης σου Ήλιος όμως σε ευνοϊκότατη όψη με τον Δία, σε κάνει να σταθείς γερά στα πόδια σου και να αποδείξεις την αξία σου σε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτιμάς σήμερα την πεπατημένη, που σε βοηθά να καθησυχάζεις τις ανασφάλειές σου, ενώ ταυτόχρονα προσεγγίζεις τους προϊστάμενούς σου με την αυτοπεποίθηση που σε διακρίνει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικοινωνείς πιο άνετα τις ιδέες σου στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, κάνεις πολλές συναντήσεις και επαφές, ενώ διεκπεραιώνεις πιο εύκολα τις υποθέσεις της καθημερινότητας. Παράλληλα και εσύ ο ίδιος βγαίνεις από το καβούκι σου δρομολογώντας εξελίξεις, ακολουθώντας ταυτόχρονα το ένστικτό σου. Άλλωστε έχεις ωριμάσει και χτίζεις κάτι σημαντικό αυτή την περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μηνύματα ή πληροφορίες που ενδεχομένως να μην περίμενες φτάνουν σήμερα σε εσένα, ενώ με την επικοινωνιακή σου δεινότητα σήμερα να είναι πιο τονισμένη, προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και διαβάζεις τα νοήματα που κρύβονται πίσω από τις λέξεις, χάρη στο τρίγωνο Ήλιου-Αφροδίτης-Δία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε τη σημερινή ημέρα για να αναπτύξεις δράση, ενώ γενικότερα αυτή την περίοδο υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά και σήμερα δεν πρέπει να ξεχνάς πως υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω σου και τα οικονομικά σου απέχουν ακόμη από το να χαρακτηριστούν σταθεροποιημένα.


ΖΥΓΟΣ

Χωρίς πολλές ανατροπές, τηρουμένων των αναλογιών της έντονης περιόδου που διανύουμε, κινείται η σημερινή ημέρα πιο ήρεμα και εσύ θέλεις να απολαύσεις τις απλές στιγμές της καθημερινότητας. Παράλληλα όμως καταπιάνεσαι με πρακτικά ζητήματα, ενώ κάνεις συζητήσεις με ανθρώπους από το περιβάλλον σου για να βρεις τρόπους να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η συναισθηματική σου ισορροπία συνδέεται αρκετά με την ερωτική σου ζωή και παρότι έχεις πολλά να δώσεις στον έρωτα, οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να δώσεις το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου. Παρόλα αυτά οι επαφές και τα μηνύματα δεν λείπουν, ούτε και τα φλερτ που σε αναστατώνουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το ενδιαφέρον σου για τα οικονομικά σου ζητήματα σήμερα είναι ιδιαίτερα αυξημένο, ενώ δεν αποκλείεται να εισπράττεις κάποια χρήματα. Παρόλα αυτά προτίμησε τη σημερινή ημέρα για τις οικονομικές σου υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά και εσένα στο επίκεντρο της προσοχής. Προτίμησε όμως τη σημερινή ημέρα για να αναπτύξεις τη δράση σου, σε μια περίοδο όπως αυτή που είναι λίγο πολύπλοκη για εσένα. Ταυτόχρονα, μπορείς πιο εύκολα να διορθώσεις υποθέσεις με έγγραφα ή υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι είσαι αρκετά κυκλοθυμικός, ελκύεις τα βλέμματα πάνω σου, ενώ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνει βήματα για να έρθει πιο κοντά σε σένα, με τον τρίγωνο των Ήλιου-Αφροδίτης-Δία. Ωστόσο δεν βρίσκεσαι στην πιο θερμή φάση των ερωτικών σου, είτε λόγω συνθηκών, είτε λόγω προσώπων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η περίοδος αυτή ευνοεί τα οικονομικά ρίσκα, και αν είσαι γεννημένος τον Νοέμβρη, μπορείς να θέσεις τις βάσεις για να κάνεις μια νέα αρχή. Παράλληλα, μπορείς πιο εύκολα να προσεγγίσεις τους ανωτέρους σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό, έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς, αφού έτσι και αλλιώς η σημερινή μέρα φαντάζει για εσένα αρκετά ανιαρή και δεν έχεις πολύ όρεξη για να ασχοληθείς με τις καθημερινές υποχρεώσεις, οπότε το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσεις να τις αποφύγεις. Αν λοιπόν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, αφιέρωσε τη σημερινή ημέρα στον εαυτό σου και μόνο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επικοινωνείς πιο άνετα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και βλέπεις δικούς σου ανθρώπους, κάνεις επαφές ή συναντήσεις, παρόλα αυτά είσαι σε μια πιο ράθυμη διάθεση και προτιμάς να απομονωθείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν και η ημέρα μοιάζει ανιαρή για να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες της δουλειάς, δουλεύοντας σε πιο μυστικό επίπεδο μπορείς να καταφέρεις πολλά. Παράλληλα τα ωφέλη είναι σημαντικά από τις προσπάθειές σου στην καριέρα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή πρόκειται για μια ευχάριστη ημέρα, όπου οι φίλοι σου διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο, ενώ και εσύ ο ίδιος κινείσαι πιο άνετα απαλλαγμένος από τα «πρέπει» και τις κοινωνικές υποχρεώσεις. Παράλληλα, υπάρχουν ευκαιρίες να προσεγγίσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδικά αν πρόκειται για άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μολονότι έχεις αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σου, η περίοδος αυτή καθ’ αυτή δεν είναι απαγορευτική, καθώς οι συνθήκες είναι υπέρ σου. Η σημερινή ημέρα μάλιστα ευνοεί τις παρέες αλλά και τη διασκέδαση γενικότερα, με πρόσωπα που μοιράζεσαι κοινό τρόπο σκέψης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι στόχοι σου σήμερα αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της προσοχής σου, αφού κάνεις τις ανάλογες προσπάθειες για να τους υλοποιήσεις. Μάλιστα, προτίμησε τη σημερινή ημέρα για να δράσεις, σε μια περίοδο ευνοϊκή για τα οικονομικά ρίσκα, όπως δείχνει το τρίγωνο Ήλιου-Αφροδίτης-Δία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, στρέφοντας τα βλέμματα του περιβάλλοντος πάνω σου, ωστόσο καλείσαι να ακολουθήσεις συγκεκριμένες οδούς, αφού θέλεις να σχηματίσεις την καλύτερη εντύπωση. Καλύτερα να αποφύγεις όμως να κοινοποιείς τα οικογενειακά σου ζητήματα στους άλλους, παρότι η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το τρίγωνο Ήλιου-Αφροδίτης-Δία στον τομέα των ερωτικών σου φέρνει ευκαιρίες στα προσωπικά, όμως πολλές φορές είτε εσύ ο ίδιος επαναστατείς απέναντι σε ό,τι νιώθεις πως δεν σε εκφράζει, είτε έρχονται έτσι οι καταστάσεις που δοκιμάζουν τη δυναμική της σχέσης σου. Μην τα πολυσκέφτεσαι! Εμπρός!!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι είσαι αρκετά ανασφαλής σήμερα με την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις, αρκεί να περιορίσεις την παρορμητικότητά σου, που ενδεχομένως να σε παρασύρει σε ενέργειες που δρουν αρνητικά για τη φήμη σου.


ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή είναι μια αρκετά βοηθητική ημέρα για να προωθήσεις τα ζητήματά σου καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Μάλιστα προτίμησε τη σημερινή ημέρα για να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου, που ο Ήλιος σχηματίζει καλή όψη με τον Δία. Το σίγουρο είναι πως είσαι πιο αισιόδοξος και η σημερινή ημέρα σου δίνει λόγους για να διατηρηθεί η καλή σου διάθεση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, θα μπορούσες σήμερα να «αποδράσεις» με αγαπημένα πρόσωπα σε μια κοντινή διαδρομή, ενώ μπορείς να προσεγγίσεις πιο εύκολα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμη και αν δεν είναι όλες οι συνθήκες όπως εσύ θα ήθελες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σκέψη σου γυρνά γύρω από επιχειρηματικά εγχειρήματα, ενώ προωθείς ζητήματα αγοράς. Παράλληλα, σήμερα μπορείς να κάνεις σημαντικές συμφωνίες, οι οποίες θα μπορούσαν να αποδειχτούν αργότερα επικερδείς.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template