ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 18 έως 24 Νοεμβρίου 2019

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr


Τι κέφια θα έχει η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
ΚΡΙΟΣ

Ξεκίνα αισιόδοξα τη βδομάδα σου και προσπάθησε να βάλεις τάξη στο μυαλό, τις σκέψεις και τις υποχρεώσεις που σε περιμένουν, μιας και δεν είναι και λίγες. Στις 19/11 ο Άρης εισέρχεται στο Σκορπιό όπου και θα παραμείνει έως τις 3/1/2020, δημιουργώντας σου μια μυστικοπάθεια γύρω απ’ τα εργασιακά σχέδιά σου. Απόφυγε αυτό το διάστημα τις αντιπαραθέσεις και τα παιχνίδια εξουσίας, έτσι ώστε να καταφέρεις να φτάσεις άνετα και ξεκούραστα τους στόχους σου. Έλεγξε τη ζήλια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μη δημιουργείς σκηνές για το τίποτα. Πρόσεξε επίσης τις συγκρούσεις με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος για θέματα που πιθανά αφορούν οικονομικά ή και κληρονομικά θέματα. Εσύ που είσαι μόνη, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου προσφέρει η κοινωνική σου ζωή και πάρε την απόφαση να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια. Κάνε καινούρια αρχή στη ζωή σου διεκδικώντας αυτά που αξίζεις και δικαιούσαι. Την Τετάρτη που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία μπορείς να λύσεις με μεγαλύτερη ευκολία οικονομικά θέματα και να προωθήσεις θέματα που βρίσκονταν σε στασιμότητα.


ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι για σένα η νέα εβδομάδα, μιας και σου δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσεις θέματα που το τελευταίο διάστημα σε βασάνισαν αρκετά. Την Τρίτη που ο Άρης περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και επηρεάζει το 7ο ηλιακό οίκο σου, επηρεάζει γενικότερα τις σχέσεις σου. Διαχειρίσου με διαλλακτικότητα τις σχέσεις σου με συνεργάτες και συμβιβάσου με αυτά που δεν περνούν απ’ το δικό σου χέρι. Για να φτάσεις την επιτυχία θα πρέπει να τα έχεις με όλους καλά, να συλλέγεις πληροφορίες και να εντοπίζεις ευκαιρίες που θα σε βοηθούν να ξεγλιστράς από τα δύσκολα. Εσύ είσαι αυτή που θα πρέπει να αποφασίσεις και να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που αναζητάς, τι σε καλύπτει και τι όχι από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Με λίγα λόγια αυτό το διάστημα θα πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και το κυνήγι του έρωτα χωρίς όμως να παραπλανείς τον εαυτό σου. Κάνε τις σωστές επιλογές και άφησε την καρδιά σου σε χέρια που αξίζουν τον κόπο. Η οικονομική σου κατάσταση αρχίζει να δείχνει μια σταθεροποιητική εικόνα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία την Τετάρτη, καταλαβαίνεις πως έχεις μπροστά σου μια ιδιαίτερα δραστήρια και ευνοϊκή βδομάδα. Ο Άρης επηρεάζοντας τον 6ο ηλιακό οίκο σου φέρνει έξτρα υποχρεώσεις στα εργασιακά. Διατήρησε την υπομονή σου μιας και πιθανά να νιώσεις καταπίεση. Δώσε το 100% των δυνατοτήτων σου και εντόπισε τις ευκαιρίες που θα διευκολύνουν τα σχέδιά σου. Απόφυγε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και μη διακινδυνεύεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Αν αναζητάς εργασία να ξέρεις πως αυτό το διάστημα δεν θα πρέπει να μείνεις αδρανής. Δραστηριοποιήσου περισσότερο και να είσαι βέβαιη πως κάτι καλό θα προκύψει. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, ένα νέο παιχνίδι διεκδίκησης και έντονου φλερτ ξεκινά μέσα από τον εργασιακό σου χώρο. Κινήσου με διακριτικότητα τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς για τις προθέσεις του. Δεν είναι καιρός να δίνεις δικαιώματα για κάτι που δεν αξίζει τον κόπο. Αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση, η καθημερινότητα και η συνεννόηση με τον ερωτικό σύντροφό σου διευκολύνονται σημαντικά. Μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές αφού ο ένας λαμβάνει υπόψη του τις ανάγκες του άλλου. Ήρθε ο καιρός που μπορείς να πάρεις μια ανάσα στα οικονομικά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου από τις 19/11 θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα. Η δημιουργικότητα και η χαρούμενη πλευρά του εαυτού έρχονται στην επιφάνεια καθώς ξαναβρίσκεις τη διάθεση να ονειρευτείς, να θέσεις νέους στόχους, να επενδύσεις και να φροντίσεις τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Κινήσου μεθοδευμένα στα εργασιακά και απόφυγε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Οι έντονοι ρυθμοί και οι απαιτήσεις των υποχρεώσεων δημιουργούν μια ένταση όχι μόνο σε σένα αλλά και γενικότερα. Ο ερωτισμός και το πάθος αυξάνεται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και σου δημιουργεί την αίσθηση μιας καινούριας αρχής. Καλώς ή κακώς οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες είναι μεγάλες από τη φύση σου και χρειάζεσαι διαρκή επιβεβαίωση. Εσύ που είσαι μόνη, η σεξουαλικότητά σου σε κάνει ιδιαίτερα ελκυστική γι’ αυτό και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται. Απόλαυσε αυτό το παιχνίδι και άσε τους να τρέχουν πίσω σου. Όταν ο μεγάλος έρωτας χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου θα το νιώσεις έντονα. Μετά από τις τόσες δυσκολίες που πέρασες στα οικονομικά ήρθε η στιγμή να πάρεις ανάσα.


ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να περνά στον 4ο ηλιακό οίκο σου που αφορά στην οικογένεια, τους γονείς, το σπίτι και το παρελθόν στις 19/11, καιρός να αντιμετωπίσεις και να διευθετήσεις θέματα που πιθανά αφορούν αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Μπορεί να νιώσεις ότι πιέζεσαι, όμως δεν φαντάζεσαι τι ανακούφιση θα σου δώσει η τακτοποίησή τους. Η τύχη είναι με το μέρος σου στα εργασιακά για αυτό και οι πιθανότητες αποτυχίας σε όποια επιδίωξή σου μειώνονται στο απειροελάχιστο. Θα πρέπει βέβαια να κινηθείς με διπλωματία και ευελιξία, να φροντίσεις για την καλή σχέση με συναδέλφους και ανώτερους σου για να έχεις την εύνοια και τη βοήθειά τους. Η συναισθηματική ασφάλεια και η προσκόλλησή σου στον ερωτικό σύντροφό σου μέσα σε επιτρεπτά και υγιή πλαίσια, θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα σας παροτρύνει στο να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, είναι τόσο έντονη κοινωνικά η καθημερινότητά σου που δεν νιώθεις στιγμή παραπονεμένη. Νέες γνωριμίες θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου και επιτέλους θα νιώσεις πως εσύ είσαι αυτή που επιλέγεις τελικά. Ασχολήσου και δείξε το ενδιαφέρον σου στα άτομα μεγάλης ηλικίας της οικογένειάς σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η βδομάδα σου από κάθε άποψη. Κοινωνικότητα, προκλήσεις και νέες ευκαιρίες κάνουν την καθημερινότητά σου πολύ πιο εποικοδομητική και απολαυστική. Στις 19 που ο Άρης περνά στο 3ο ηλιακό σου σπίτι και αφορά στις επικοινωνιακές δυνατότητές σου, τα πνευματικά σου ταλέντα και τον τρόπο με τον οποίο φιλτράρεις τα γεγονότα, έχεις τη δυνατότητα όχι μόνο να βελτιώσεις το επίπεδο των σχέσεων με τους ανθρώπους που έχουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, αλλά και να διαχειριστείς τα όποια προβλήματά σου με μεγαλύτερη ευκολία. Οι καθυστερήσεις στα εργασιακά θέματα γίνονται παρελθόν με τον Ερμή να ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του την Τετάρτη. Το τοπίο γύρω σου ξεκαθαρίζει κι έτσι μπορείς να βγάλεις πράγματα απ’ το συρτάρι και να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Προγραμμάτισε και πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου, έτσι ώστε να νιώσετε πως είστε πολύ πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς αυτό το διάστημα να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να δώσεις τη δυνατότητα στο μεγάλο έρωτα να τρυπώσει στην καρδιά σου.

ΖΥΓΟΣ

Τα θέλεις όλα δικά σου και φαίνεται να μη συμβιβάζεσαι με τίποτα αυτήν τη βδομάδα. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου δεν αφήνουν κανένα πρόβλημα απροσπέραστο και άλυτο. Ο Άρης στις 19/11 περνά στον 2ο ηλιακό οίκο σου, ο οποίος αφορά στα χρήματα και την αίσθηση της ασφάλειας είτε σε υλικό, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Έτσι μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου στα οικονομικά, να ισοσταθμίσεις έξοδα – έσοδα και να απαλλαγείς από το μεγάλο άγχος τους. Το συναίσθημά σου βέβαια δεν μένει ανεπηρέαστο από αυτή τη διέλευση και έτσι είναι καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Να κρατήσεις στη ζωή σου ό,τι σε κάνει χαρούμενη και να πετάξεις ό,τι σε βαραίνει. Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα βοηθήσει στο να λυθούν οι όποιες διαφορές σας, να σεβαστεί και να αναγνωρίσει ο ένας τις ανάγκες του άλλου κι έτσι να αποφασίσετε από κοινού το που πηγαίνει η σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι απ’ τα μεγάλα λόγια που μπορεί να σου τάζουν κάποιοι επιτήδειοι. Παίξε εσύ μαζί τους και όχι εκείνοι με σένα. Ο καιρός να γνωρίσεις τον άνθρωπο της καρδιάς σου ολοένα και πλησιάζει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η βδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη, ο κυβερνήτης σου Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 3/1/2020. Το διάστημα αυτό καταλαβαίνεις πως τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου. Η βασική σου επιδίωξη είναι ο τομέας των εργασιακών και η πορεία της καριέρας σου. Εφάρμοσε τις αλλαγές που θέλεις, κάνε τα ξεκαθαρίσματα στις υποθέσεις σου και μην ασχολείσαι με υποθέσεις από τις οποίες τα κέρδη ή οι προοπτικές δεν σε ικανοποιούν. Ό,τι αντέχει στο χρόνο έχει την αξία του κι από ότι φαίνεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει αντέξει. Για αυτό αυτήν τη βδομάδα μη δειλιάσεις να του δείξεις πόσο σημαντική είναι η παρουσία του δίπλα σου. Κάνε πράγματα που θα ανανεώσουν το πάθος και τον ερωτισμό σας και πάρε πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, μην μένεις αδρανής και με σταυρωμένα τα χέρια. Παρουσιάζονται τόσες ευκαιρίες μπροστά σου που αν τις αξιολογήσεις σωστά θα καταφέρεις να κατασταλάξεις στον έναν και μοναδικό έρωτα που περιμένεις.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάς τη βδομάδα σου έχοντας φτιάξει ήδη το πλάνο των υποχρεώσεών σου κι αυτό θα διαπιστώσεις πως πρέπει να το κάνεις πιο συστηματικά, μιας και οι υποχρεώσεις σου ολοένα και ανεβαίνουν. Ο Άρης περνάει στον 12ο ηλιακό σου οίκο στις 19/11 που αφορά και εκφράζει τις ψυχικές ικανότητες, την πνευματικότητα και το υποσυνείδητο. Έχει στενή σχέση με παρασκήνιο γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου και τον τρόπο που τα εισπράττεις. Αυτά που λες και πως τα λες. Μην κοινοποιείς τα εργασιακά σχέδιά σου και μην ανοίγεις τα χαρτιά σου, αν δεν είσαι βέβαιη πως γνωρίζεις την κάθε εκδοχή και πιθανότητα. Δείξε συνέπεια στις εργασιακές σου υποχρεώσεις και να είσαι βέβαιη πως θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μετά τις 3/1/ 2020 που θα περάσει ο Άρης στο δικό σου ζώδιο θα μπορείς να αποκαλύψεις τα πάντα και να λάβεις πιο ουσιαστική δράση. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κινδυνεύει απ’ τις δικές σου καχύποπτες σκέψεις. Σταμάτα να σκέφτεσαι τόσο περίπλοκα και βάλε φρένο στις προσωπικές σου ανασφάλειες. Εκείνος απ’ την πλευρά του στέκεται δίπλα σου και διατίθεται να σε στηρίξει. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια περίοδο που μπορείς να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα και επιπλέον να λάβεις και τη δικαίωσή σου απ’ το άτομο του παρελθόντος. Αν όχι να επανασυνδεθείς μαζί του τουλάχιστον να πάρεις λίγο το αίμα σου πίσω.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια δημιουργική εβδομάδα ξεκινά για εσένα που αν καταφέρεις να ελέγξεις το άγχος, θα καταφέρεις να απολαύσεις και τους καρπούς, την ανταμοιβή των προσπαθειών σου. Ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού ενεργοποιεί τον 11ο ηλιακό οίκο σου που συνδέεται με τις συλλογικές δραστηριότητες, την ένταξή σου σε ομάδες, φιλίες και τους ανθρωπιστικούς στόχους σου. Καιρός να απελευθερωθείς από καταπιεστικές καταστάσεις και πρόσωπα και να κρατήσεις δίπλα σου ό,τι πραγματικά αξίζει τον κόπο. Κάποια νέα επαγγελματικά ξεκινήματα θα σε κάνουν πιο παραγωγική και θα σου υπενθυμίσουν ξεχασμένες ή παλιές σου ικανότητες. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία την Τετάρτη, ξεμπλοκάρει υποθέσεις σου κι έτσι μπορείς να προωθήσεις τα επόμενα σχέδιά σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ανανέωση που είναι στα δικό σου χέρι. Πάρε πρωτοβουλίες και υπενθύμισέ του πως ο ερωτισμός είναι απαραίτητο συστατικό για την πιθανή συμβίωση. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις πως μια φιλική σχέση σου αρχίζει να αποκτά άλλο χαρακτήρα. Είναι αμοιβαίο μην πανικοβάλλεσαι. Η ιστορία λέει πως απ’ τη φιλία ξεκινούν ιδανικές σχέσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονα δραστήρια χαρακτηρίζεται η νέα βδομάδα σου για αυτό ξεκίνησέ τη έχοντας φτιάξει το πρόγραμμά σου. Η αλήθεια είναι ότι σε περιμένουν πολλές υποχρεώσεις που οι περισσότερες αν όχι όλες διεκπεραιώνονται με τον καλύτερο τρόπο. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 19/11 ενεργοποιεί τον τομέα των επαγγελματικών σου. Η καταξίωση και η αναγνώριση, σου γίνονται κατά κάποιο τρόπο εμμονή και δείχνεις πιο αποφασισμένη και δυναμική από ποτέ για τη διάκριση. Πρόσεξε βέβαια την υπερτονισμένη σου αυτοπεποίθηση που μπορεί να σε οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές. Το πάθος και ο ερωτισμός στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απογειώνονται με αποτέλεσμα να νιώθετε πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Βέβαια δεν λείπουν και οι σκηνές ζηλοτυπίας που πρέπει να τις διαχειριστείτε με προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε πως θα διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Λειτουργείς λίγο κυκλοθυμικά και τον έχεις μπερδέψει. Συνέχισε να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά με την ίδια τακτική. Φαίνεται να αποδίδει.



ΙΧΘΕΙΣ

Μια άκρως επικοινωνιακή και εκφραστική εβδομάδα ξεκινά για εσένα, αρκεί να προσέξεις τον τρόπο που λες αυτά που θέλεις. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και το 9ο ηλιακό σου οίκο και θα λειτουργήσει πολύ θετικά για εσένα. Καιρός να βάλεις τις προτεραιότητές σου και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, ταξίδια στο εξωτερικό και θέματα δικαιοσύνης ευνοούνται. Οι εξελίξεις στα εργασιακά σε θέλουν σε εγρήγορση, μιας και όλα τρέχουν γύρω σου με ιλιγγιώδη ρυθμούς. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία και πληροφορία που θα ενισχύσει τα προσωπικά σχέδιά σου, χωρίς να ξεχνάς βέβαια και τις σωματικές αντοχές σου. Μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τις δυνάμεις και τη νηφαλιότητά σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να έχει τα πάνω και τα κάτω της. Στιγμές έντασης αντιμετώπισε τες με χιούμορ και μη χαλάς τη συνταγή. Στόχος σου είναι να ανακτήσεις τις ισορροπίες και τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, ούτε κι αυτήν τη βδομάδα λείπει από την καθημερινότητά σου το φλερτ, το παιχνίδι και οι νέες γνωριμίες. Τώρα αν είσαι κολλημένη με το παρελθόν, τι σου πω… κάτσε μέσα στα τέσσερα ντουβάρια και περίμενέ τον. Κακό στον εαυτό σου κάνεις έτσι.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template