Η ΣΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΩΝΗ Πέρασε τον ΠΑΟ όρθιο μέσα από την καταιγίδα αλλά ο Αλφι του δείχνει την έξοδο

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Αίφνης ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα γίνεται αποδιοπομπαίος τράγος ο δε επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης της ομάδας
αναλαμβάνει και τον προγραμματισμό της ομάδας αντικαθιστώντας τον Γιώργο Δώνη με τη Σία Κοσιώνη.

Είναι λογικό ένας προπονητής με τη προσωπικότητα του Γιώργου Δώνη που όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να περάσει την ομάδα δια πυρός και σιδήρου και να τη βγάζει ζωντανή να εξοργίζεται. Ο Δώνης πέρασε τον ΠΑΟ όρθιο μέσα από τη καταιγίδα για να έλθει ο Αλαφούζος στο ξέφωτο και με τη λιακάδα της Νέας Δημοκρατίας να δείξει πόσο κοντά είναι στην ομάδα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της Τετάρτης, στελέχη της ΠΑΕ μετέφεραν ως απόφαση του μεγαλομετόχου προς τον προπονητή τα εξής:

1)Δεν θα έχει καμία ανάμιξη στον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περίοδου και πως υπεύθυνοι για αυτό είναι ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Τσάβι Ρόκα! Σε καμία ομάδα παγκοσμίως δεν γίνεται ο προπονητής να μην συμμετέχει στον προγραμματισμό της δικής του ομάδας.

2)Δεν θα υπάρξει καμία άνοδος στο μπάτζετ.
3)Η ΠΑΕ θα καταθέσει πρόταση στον Χρήστο Δώνη για νέο συμβόλαιο. Αν αυτή γίνει αποδεκτή, τότε ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να απομακρυνθεί, καθώς η διοίκηση του συλλόγου θεωρεί πως δεν πρέπει να συνυπάρχουν!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Έλληνας προπονητής μετράει μέρες στον πάγκο της ομάδας ενώ δεν υπάρχει κάποια συνάντηση που να έχει προγραμματιστεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί!

Είχαν προηγηθεί οι βόμβες του Γιώργου Δώνη για τη διοίκηση μέσω της καθιερωμένης συνέντευξης στην κάμερα της NOVA εν όψει του ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.«Εγώ δεν είμαι εδώ για να ακολουθήσω τις ιδέες και τις επιλογές των άλλων. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει απρόβλεπτες καταστάσεις. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να οδηγείται με σταθερότητα στην εξέλιξη. Το τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες πάνω σε αυτό που λέω, δεν μπορώ να το προδικάσω. Αυτό θα το δείξει ο χρόνος», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του, ενώ αρνήθηκε να πει ότι η διαφωνία του είναι σε προσωπικό επίπεδο με τον Τσάβι Ρόκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:

Για τις μεταγραφές και συγκεκριμένα για τον Βέλεθ: «Πρώτα απ’ όλα δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να σχολιάσω παίκτες άλλων ομάδων ειδικά στην Ελλάδα. Στη θέση του Βέλεθ έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Δεν είναι προτεραιότητα της ομάδας η θέση του στόπερ. Επειδή διανύω τη δεύτερη σεζόν μου στην ομάδα και δεν είμαι ο επαγγελματίας προπονητής, που ήρθε να βγάλει το ψωμί του από τον Παναθηναϊκό. Είμαι παιδί της ομάδας και έχω την υποχρέωση να ενημερώνω και τον κόσμο για κάποια πράγματα. 
Αυτά τα δύο χρόνια έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να μπει η ομάδα σε έναν σωστό δρόμο και να κοιτάει πιο ψηλά. Όταν γίνονται λάθη στο παρελθόν, πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνουμε. 

Όταν τα επαναλαμβάνουμε, η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Πιστεύω ότι όλες οι κανονικές και μεγάλες ομάδες, χτίζονται με τα “θέλω” των προπονητών. Εγώ βρίσκομαι εδώ για να εκπαιδεύσω τους παίκτες και να κάνω επιλογές που θα ανεβάσουν την ομάδα. Εγώ δεν είμαι εδώ για να ακολουθήσω τις ιδέες και τις επιλογές των άλλων. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει απρόβλεπτες καταστάσεις. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να οδηγείται με σταθερότητα στην εξέλιξη. Το τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες πάνω σε αυτό που λέω, δεν μπορώ να το προδικάσω. Αυτό θα το δείξει ο χρόνος».

Για το αν το ξέσπασμά του αφορά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Βέλεθ ή κάποια άλλη μεταγραφή: «Δεν αφορά τον Βέλεθ. Αφορά συγκεκριμένα τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Έχει να κάνει με πράγματα που ζω στην ομάδα. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να προστατεύσω τη δουλειά μου και τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα πρέπει να χτίζεται με τα θέλω τα δικά μου κι όχι άλλων. Το τι θα γίνει, θα φανεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».
Για το αν υπάρχει θέμα επικοινωνίας με τον Τσάβι Ρόκα: «Είναι θέμα επικοινωνίας με το διοικητικό κομμάτι. Δεν θα το κάνω προσωπικό με τον Τσάβι Ρόκα».

Για το αν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης: «Δεν αφήνω κανένα ενδεχόμενο. Είμαι ξεκάθαρος. Ένα θέμα που είναι πολύ σημαντικό και αφορά λάθη του παρελθόντος, εγώ δεν πρόκειται να τα αφήσω. Αυτό αφορά την επικοινωνία του σταφ με τη διοίκηση».

Για το αν θα ήθελε να μπει σε λεπτομέρειες: «Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Το βγάζω προς τα έξω, γιατί αφορά την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό».
Για το αν έχει μιλήσει στους παίκτες: «Όχι, δεν έχω μιλήσει στους παίκτες. Δεν ήθελα να το επικοινωνήσω».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος αναστάτωσης εντός ομάδας με τις δηλώσεις του: «Αυτό δεν το ξέρω. Αυτοί που προκαλούν την αναστάτωση, αυτοί θα πρέπει να μιλήσουν».
Για την ανανέωση του συμβολαίου του Βαγιαννίδη: «Διαφωνώ και στη συγκεκριμένη διαχείριση και δεν αφορά τον μικρό. Είναι χαρά μου να βλέπω νέους με προοπτική με εξελίσσονται. Όπως ο Γιώργος κι άλλα παιδιά. Το καταλαβαίνω για τον Τύπο, αλλά στον τρόπο διαχείρισης της ομάδας, εγώ διαφωνώ. Δεν μπορεί μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός να εγγυάται συμμετοχές σε νέους. Είναι αδιανόητο. Κάποιος πρέπει να προσπαθεί και να κερδίζει τις συμμετοχές του. Αλλιώς να υπογράφαμε συμβόλαια με εγγυημένες συμμετοχές. Αυτό δεν γίνεται σε καμία μεγάλη ομάδα στον κόσμο. Αιτία του κακού είναι ο τρόπος λειτουργίας. Εγώ διαφωνώ.
Έλλειψη σεβασμού ίσως και προς το πρόσωπο μου θα έλεγα. Εγώ πάντα μιλάω όπου κι αν είμαι με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Αυτό όμως αφορά τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Θα φανεί. Εγώ ανοίγω το θέμα για να είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Πρέπει να προστατέψω τη δουλειά μου, αλλά και την ομάδα. Δεν έχω πάρει οριστικές αποφάσεις απλά ήθελα ο κόσμος του Παναθηναϊκού να γνωρίζει ποια είναι τα δεδομένα».

Για ματς με τον Αστέρα: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο παρά τις απουσίες. Κάποια παιδιά που θα μπουν να παίξουν και να πιάσουν την ευκαιρία»
. πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template