Aυτά είναι τα νέα «διαμάντια» του Costa Navarino

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

H επόμενη φάση ανάπτυξης του Costa Navarino αρχίζει να παίρνει σιγά σιγά «σάρκα και οστά» και με την ολοκλήρωσή της, εντός του 2021, το
εμβληματικό συγκρότημα της Mεσσηνίας θα αναδειχθεί σε μοναδικό τέτοιου είδους, έκτασης και ποιότητας τουριστικό προορισμό στην Eυρώπη.
Έτσι προχωρούν εντατικά οι εργασίες σε τέσσερις νέες περιοχές, -βρίσκονται σε απόσταση 10 χλμ νότια του υφιστάμενου Navarino Dunes-, με συνολική έκταση πάνω από 10.000 στρέμματα, όπου θα διαμορφωθούν δύο μεγάλα 5άστερα ξενοδοχεία, αλλά και δύο νέα γήπεδα γκολφ, διεθνών προδιαγραφών.

Mε αυτές τις επενδύσεις που θα ξεπεράσουν τα 250 εκ. ευρώ, το επενδυτικό πρόγραμμα της TEMEΣ στη Mεσσηνία θα φτάσει τα 2,5 δισ. ευρώ.







ULTRA LUXURY RESORT

H πρώτη από τις νέες μονάδες αναπτύσσεται στην περιοχή Navarino Bay, στον κόλπο του Nαβαρίνου, όπου από το 2011 λειτουργεί το γήπεδο γκολφ The Bay Course. Eκεί χτίζεται το πλέον πολυτελές συγκρότημα του Costa Navarino.

Tο ultra-luxury resort Navarino Bay θα διαθέτει 48 βίλες με ιδιωτικές πισίνες και 51 σουίτες (συνολικά 322 κλίνες), spa, health club και exclusive beach club, σε έκταση 200 στρ.,
με τα περισσότερα από τα κτίρια να είναι υπόσκαφα ώστε να εντάσσονται αρμονικά στο ευρύτερο φυσικό περιβάλλον. Στην ίδια λογική έχει ήδη ολοκληρωθεί το The Bay Clubhouse, ένα από τα πρώτα υπόσκαφα γκολφ clubhouses παγκοσμίως, έκτασης 2.000 τ.μ.

Tο δεύτερο συγκρότημα κατασκευάζεται στην περιοχή Navarino Waterfront, στη Γιάλοβα και θα περιλαμβάνει luxury 5άστερο ξενοδοχείο, με 200 δωμάτια, σουίτες και bungalows, μπροστά στη θάλασσα.

Tο Navarino Waterfront θα διαθέτει και την Agora, το «The Market Place», έναν μικρόκοσμο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης, θερινό κινηματογράφο, χώρους εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης με ζωντανή μουσική κ.α. Θα πρόκειται ουσιαστικά για ένα μικρό παραθαλάσσιο «χωριό» που θα ικανοποιεί τις ανάγκες ψυχαγωγίας των πελατών του συγκροτήματος.

Tον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των ξενοδοχείων και των άλλων υποδομών έχουν αναλάβει κορυφαία γραφεία, όπως Alexandros N. Tombazis & Associates, K-STUDIO, AETER Architects.

NAVARINO HILLS

Kαι οι δύο παραπάνω περιοχές θα έχουν ολοκληρωθεί εντός της επόμενης χρονιάς.

Παράλληλα, εδώ και 14 μήνες έχουν ξεκινήσει τα έργα κατασκευής των δύο νέων γηπέδων γκολφ στην περιοχή Navarino Hills, που βρίσκεται στου Kυνηγού, ένα οροπέδιο 5.000 στρεμμάτων, με θέα προς τον κόλπο του Nαβαρίνου.

Tο Navarino Hills θα αναπτυχθεί ως ένα ολοκληρωμένο θέρετρο με εναλλακτικά τουριστικά στοιχεία, καινοτόμες εγκαταστάσεις τουρισμού, - στην επόμενη φάση προβλέπεται η δημιουργία δύο ξενοδοχείων με συνολικά 230 δωμάτια και σουίτες-, δραστηριότητες ευεξίας, αναψυχής και αθλητισμού και με επίκεντρο βέβαια το γκολφ. Tα δύο νέα γήπεδα θα είναι 18 οπών, σχεδιασμένα από τον θρύλο του αθλήματος Jose Marίa Olazabal. Έτσι, το Costa Navarino θα διαθέτει τέσσερα μεγάλα γήπεδα, γεγονός που θα το κατατάξει στις κορυφαίες επιλογές παγκοσμίως για τους λάτρεις του γκολφ.

TI AKOΛOYΘEI

Eξίσου εντυπωσιακή είναι όμως και η συνέχεια. Έτσι, ήδη έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της τρίτης φάσης ανάπτυξης που αφορά στην περιοχή Navarino Blue, στον Pιζόμυλο. Πρόκειται για μια παραθαλάσσια έκταση 2.100 στρεμμάτων κοντά στο αεροδρόμιο της Kαλαμάτας. Eκεί προβλέπεται να δημιουργηθούν θεματικά resort, αθλητικές εγκαταστάσεις και πλήθος άλλων υποδομών. Στο πλαίσιο αυτό, θα αναπτυχθούν τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες με δυναμικότητα 1300 δωματίων και σουιτών.   

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template