ΤΟ LUXURIOUS ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ -Στα άδυτα της βασιλικής έπαυλης των 10.000.000 ευρώ της Αναβύσσου

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Η έπαυλη της Αναβύσσου, την οποία η φημισμένη εταιρεία real estate Κτηματοεμπορική διαθέτει στα προς πώληση ακίνητα της αντί του ποσού των 10.000.000 ευρώ, είναι
χτισμένη σε ένα οικόπεδο-φιλέτο 6 στρεμμάτων, σε απόσταση λίγων λεπτών από την παραλία, την οποία όμως οι ένοικοι της μάλλον δεν θα αναζητήσουν με πάθος καθώς διαθέτει εκτός από τεράστια εξωτερική πισίνα και μία εσωτερική, στο ισόγειο, της οποίας η αισθητική και η πολυτέλεια κόβει την ανάσα. 

Μάλιστα, στους χώρους γύρω από τις δύο πισίνες προσφέρονται όλες οι ανέσεις ώστε να μην χρειαστεί να μετακινηθεί κάποιος για ώρες, απολαμβάνοντας είτε υδρομασάζ, τον ήλιο στις ξαπλώστρες ή το φαγητό και το ποτό του, είτε το χειμώνα, βιώνοντας τη μοναδική εμπειρία της εσωτερικής πισίνας με ένα πανέμορφο μαρμάρινο τζάκι, pool bar, τζακούζι και με το φως το ήλιου ή του φεγγαριού, για ακόμα πιο ρομαντικούς τύπους, να εισβάλλει μέσα από τις τεράστιες τζαμαρίες.




Η έπαυλη της Κτηματοεμπορικής, εκτείνεται σε τρία επίπεδα, συνολικού εμβαδού 910 τετραγωνικών μέτρων και συνολικά διαθέτει 8 σουίτες με τα αντίστοιχα εσωτερικά τους μπάνια, 2 πολυτελή σαλόνια και 3 κουζίνες, πλήρως εξοπλισμένες και άρτια τεχνικώς λειτουργικές

Εξωτερικά, περιλαμβάνει δύο πανέμορφους κήπους, γύρω από τους οποίους υπάρχουν καθιστικά και τραπεζαρίες, η μία μάλιστα σε ένα εντυπωσιακής ομορφιάς κιόσκι με μοναδική θέα, αλλά και ξεχωριστό κήπο και μποστάνι με ποικιλία οπωροφόρων δέντρων αλλά και λαχανικών που προσφέρουν στους ενοίκους της βίλας την ευκαιρία της ενασχόλησης με τη φροντίδα τους και την απόλαυση των προϊόντων που προσφέρουν

Μία ακόμα «πινελιά» στο εξωτερικό μέρος του αρχοντικού είναι ένας μικρός κήπος με μια πέτρινη βρύση που μπορεί να αποτελέσει ένα ρομαντικό «καταφύγιο» μέσα στο «καταφύγιο», ένα μέρος χαλάρωσης, απομόνωσης και απόλαυσης της απόλυτης ησυχίας του τοπίου. Δίπλα ακριβώς στον κήπο με την πέτρινη βρύση, υπάρχουν επίσης γήπεδο τένις και μπάσκετ, καθώς και ένα μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά και παιδική χαρά για να απασχολούνται οι μικροί μας φίλοι.




Εσωτερικά, η έπαυλη της Αναβύσσου έχει όλες τις ανέσεις ενός 5άστερου ξενοδοχείου, με το ισόγειο, εκτός από την εντυπωσιακή πισίνα, να διαθέτει 3 πολυτελείς σουίτες των 17 τ.μ., 42 τ.μ. και 58 τ.μ. αντίστοιχα, και 4 μπάνια, καθώς και κουζίνα με εντοιχισμένα ντουλάπια και μπάρμπεκιου, και τα δύο πλήρως εξοπλισμένα. 
Μάλιστα, δύο από τις σουίτες, οι μεγαλύτερες, διαθέτουν μπανιέρες τζακούζι, ενώ η μία και τζάκι.
Στον πρώτο όροφο, που διαθέτει ένα πολυτελές σαλόνι με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, προσφέροντας θέα προς τη θάλασσα, διαθέτει ένα πανέμορφο μαρμάρινο τζάκι με το καθιστικό και την τραπεζαρία αριστοτεχνικά τοποθετημένα γύρω από αυτό. Εδώ υπάρχει επίσης μία δεύτερη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με αριστουργηματικά πλακάκια και λαμπερά λευκά ντουλάπια, ενώ στα 280 τετραγωνικά του περιλαμβάνονται 4 σουίτες, δύο των 26 τ.μ., μία των 38 τ.μ. και μία των 23 τ.μ. και 5 μπάνια.
Τέλος, ο δεύτερος όροφος της έπαυλης, είναι 80 τετραγωνικών, έχει φυσικά την καλύτερη θέα προς το Σαρωνικό και διαθέτει μία σουίτα των 44 τ.μ. με μπάνιο, τζακούζι αλλά και τζάκι, καθώς και ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο των 9 τ.μ. με ένα μονό κρεβάτι. Εννοείται ότι όλες οι σουίτες της έπαυλης είναι εξοπλισμένες με ιδιωτικά μπάνια, θυρίδες ασφαλείας, ιδιωτικά ψυγεία, κλιματιστικά, αλλά και ηλεκτρικά ρολά.
Περισσότερες αναλύσεις και στοιχεία για την έπαυλη της Αναβύσσου μάλλον δεν έχουν τόσο ενδιαφέρον όσο οι εντυπωσιακές εικόνες της Κτηματοεμπορικής.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ








































































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template