ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ -Σοκάρουν τα καλλιστεία ανευθυνότητας των βουλιμικών για δημοσιότητα, ειδικών

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Χωρίς συναίσθηση της ευθύνης και με απώτερο σκοπό τα 5′ της δημοσιότητας ένας μετά τον άλλον οι πάσης φύσεως λοιμωξιολόγοι παρελαύνουν ως έξοχες ντιζέζ στα ΜΜΕ και αμολάνε τις παρόλες τους αδιαφορώντας για την αξιοπιστία της κυβέρνησης αλλά και το κύρος του πρωθυπουργού.

Παρέμβαση από το Κουρδιστό Πορτοκάλι

Έτσι ο λοιμωξιολόγος Γώγος πριν καν αρχίσει το lockdown έρχεται να μας απειλήσει με παράτασή του. Είπαμε ότι πρόκειται για καλλιστεία της ανευθυνότητας των βουλιμικών για δημοσιότητα πάσης φύσεως και διαλογής ειδικών στην ακράτεια λόγων και σοβαρότητας.


Διαβάζουμε: Δεν αποκλείεται η παράταση του lockdown, όμως οι 3 βδομάδες είναι σίγουρες και χρειάζονται οπωσδήποτε, τόνισε ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων Χαράλαμπος Γώγος.

“Βλέποντας και κάνοντας”, είπε ο καθηγητής και προσέθεσε ότι ο κορονοϊός έγινε πιο μεταδοτικός.

Όπως ανέφερε ο κ. Γώγος, τα αποτελέσματα της διασποράς μπορεί να φανούν την επόμενη βδομάδα, καθώς η αύξηση κρουσμάτων έχει να κάνει με το χρόνο επώασης. Μετά θα υπάρξει ύφεση στον αριθμό των κρουσμάτων.

Για να τελειώσει το lockdown, τα κρούσματα θα πρέπει να πέσουν κάτω από 1000. Επίσης, το Rt πρέπει να πέσει κάτω από το 1.

Παρομοίως και ο καθηγητής Πνευμονολογίας Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Αυτός ο ειδικός δήλωσε ότι η συμπεριφορά των πολιτών θα κρίνει πότε θα επιβληθεί νέα απαγόρευση κυκλοφορίας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής, επεσήμανε ότι «το lockdown είναι ένα ύστατο μέτρο που για να έχει αποτέλεσμα πρέπει να κατανοήσουμε την αναγκαιότητά του και να συμμετέχουμε στην εφαρμογή του».

«Μπορεί να βγάλουμε όλο τον χειμώνα με επαναλαμβανόμενα lockdown. Αυτό σίγουρα δεν είναι το τελευταίο, καθώς θα μας λύσει το πρόβλημα για τον επόμενο μήνα. Η συμπεριφορά μας τον Δεκέμβριο θα είναι αυτή που θα καθορίσει πότε θα ξαναγίνει το επόμενο», δήλωσε ο καθηγητής.
(Εύγε κε καθηγητά μου. Δώσε κι άλλο πόνο με τη σοφία σου. Περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να εμφανισθεί και ο ειδικός Σύψας)

Στο μεταξύ ο κόσμος παλαβωμένος εγκαταλείπει άρον άρον την πρωτεύουσα για τα χωριά τους, ενόψει των γενικών απαγορεύσεων λόγω κορωνοϊού, που αρχίζουν από αύριο στις 6.00 το πρωί, έως τις 30 Νοεμβρίου.


Ήδη από τις 6.00 έως τις 9.00 σήμερα το πρωί είχαν περάσει από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών 12.548 αυτοκίνητα (5.388 από την Αθηνών -Κορίνθου και άλλες 7.160 από την Αθηνών – Λαμίας) ενώ χτες, Πέμπτη, έφυγαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα 47.731 αυτοκίνητα έναντι 30.123 που πέρασαν από τα διόδια την περασμένη Πέμπτη. Αντίστοιχα την περασμένη Παρασκευή είχαν περάσει στο τρίωρο 6-9 το πρωί και από τις δύο εξόδους του λεκανοπεδίου 8.248 οχήματα, πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα στο ίδιο διάστημα έφυγαν περίπου 4.000 επιπλέον. Η αύξηση στην κίνηση στις εξόδους της πόλης φτάνει το 50%.

Η Τροχαία Αττικής περιμένει μεγάλη αύξηση σήμερα γι’ αυτό είναι σε επιφυλακή για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων. Μάλιστα, στελέχη της Τροχαίας κάνουν λόγο για έξοδο αντίστοιχη εκείνης των Χριστουγέννων.

Όμως, όπως έγινε γνωστό από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ «λόγω εξαιρετικά αυξημένης ζήτησης και για την αποφυγή συγχρωτισμού στις αμαξοστοιχίες της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. θα πραγματοποιήσει εκτάκτως όλα τα δρομολόγια Intercity στον άξονα, Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, το Σάββατο 07.11.2020 και την Κυριακή 08.11.2020.

Όσοι επιβάτες έχουν δικαίωμα μετακίνησης από νομό σε νομό – βάσει των κανόνων που ισχύουν – μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε αμαξοστοιχίες ανά κατεύθυνση, από σήμερα Παρασκευή και για το Σαββατοκύριακο, τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα ασφαλείας».

Παράλληλα, αυξημένη είναι και η επιβατική κίνηση στα πλοία που αποπλέουν από το λιμάνι του Πειραιά.  

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template