'Έσπασε το «αήττητο» του Ολυμπιακού με νίκη 2-1 ο Παναθηναίκός

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Πάντα τα ντέρμπυ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού δεν έχουν φαβορί. Ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσεις το el clasiko του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είχε σίγουρο νικητή. Όπως το Ρεάλ Μπαρτσελόνα, η το Ιντερ -Γιουβέντους στην Ιταλία. Το πάθος και η ένταση ξεχωρίζουν.

Σήμερα ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής ο οποίος πλησίασε στην κορυφή τον δεύτερο Άρη τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό να μένει πίσω αλλά η βαθμολογική διαφορά που έχει δύσκολο να καλυφθεί..
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς τον κέρδισε με 2-1 στη Λεωφόρο σε ματς για την 22η αγωνιστική της Α'Εθνικής.

Με το «καλημέρα» ο Παναθηναϊκός έδειξε τις ορέξεις του καθώς στο 5' ο Μαουρίσιο εβγαλε εκπληκτική κάθετη πάσα στον Ενγκμπακοτό ο οποίος από πλάγια θέση αστόχησε.

Στο επόμενο λεπτό όμως ο Μαουρίσιο «ντύθηκε» εκτελεστής και έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Ο Σανκαρέ από τα αριστερά έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μαουρίσιο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.


Μετά το γκολ ο Παναθηναϊκός σταδιακά υποχώρησε, με τους «ερυθρόλευκους» να πιέζουν για την ισοφάριση.

Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-0 στα αποδυτήρια.

Στο 73' οι «πράσινοι» έκαναν το 2-0 και ουσιαστικά «καθάρισαν» τη νίκη. Από το φάουλ του Χουάνκαρ ο Βέλεθ έπιασε την κεφαλιά, ο Σα έχασε τη μπάλα κι ο Σανκαρέ στην κενή εστία πέτυχε το 2-0.

Ο Ολυμπιακός μπόρεσε να μειώσει στο 82' με τον Ελ Αραμπί. Από την εκτέλεση του Βαλμπουενά ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά και μετά από σύγχυση ο Νιας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Ελ Αραμπί μείωσε σε 2-1.

Η ομάδα του Πειραιά πίεσε για την ισοφάριση, όμως τελικά έμεινε και με 10 παίκτες, καθώς ο Μπα δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90' και αποβλήθηκε.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό (78′ Αϊτόρ), Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος (70′ Νιάς), Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής (66′ Καρλίτος).

Ολυμπιακός: Σα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (56′ Μπα), Ρέαμπτσιουκ, Σίλβα, Καμαρά (77′ Μασούρας), Μπουχαλάκης, Βρουσάι (46′ Βαλμπουενά), Φορτούνης (56′ Ελ Αραμπί), Χασάν (77′ Κάιπερς).

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template