TUI Russia: 300 χιλιάδες τουρίστες στην Ελλάδα το καλοκαίρι

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

300 χιλιάδες Ρώσους τουρίστες στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπολογίζει να στείλει η TUI Russia, εάν η σεζόν ξεκινήσει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και η εναέρια κυκλοφορία αποκατασταθεί χωρίς περιορισμούς, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Taras Demura μετά από συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη.

Καθώς όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα σκοπεύει να ξεκινήσει μια πλήρη τουριστική σεζόν στις 14 Μαΐου, και μέχρι τότε να καταργήσει τους περισσότερους από τους περιορισμούς που ισχύουν αυτή τη στιγμή, οι Ρώσοι τουρίστες περιμένουν να μπορούν να επισκεφθούν τη χώρα εάν έχουν κάνει εμβόλιο κατά του κορονοϊού, πιστοποιητικό αρνητικού τεστ PCR ή πιστοποιητικό παρουσίας αντισωμάτων.

Όπως αναφέρει η υπηρεσία Τύπου της TUI Ρωσίας, ο κ. Θεοχάρης βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα σε επίσημη επίσκεψη. Η χώρα περιμένει με ανυπομονησία τους τουρίστες από τη Ρωσία, επομένως, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο υπουργός πραγματοποιεί συναντήσεις με αξιωματούχους και εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας για να συζητήσουν ένα σχέδιο κοινών δραστηριοτήτων απαραίτητων για την επανάληψη των τουριστικών ταξιδιών με ασφαλή τρόπο.

"Ελπίζουμε ότι μετά την επίσκεψη του κ. Θεοχάρη τόσο η Ρωσία όσο και η Ελλάδα θα λάβουν όλες τις απαραίτητες αποφάσεις. Εάν, όπως αναμενόταν, έως τις 14 Μαΐου, αποφασιστεί η επανέναρξη της εναέριας κυκλοφορίας μεταξύ των χωρών μας, τότε στην τρέχουσα κατάσταση το 2021 θα μπορέσουμε να στείλουμε 300 χιλιάδες τουρίστες σε ελληνικά θέρετρα", δήλωσε ο κ. Ντεμούρα μετά τη συνάντηση. Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της TUI Russia, το άνοιγμα της Ελλάδας θα βοηθήσει στην ανακατανομή των τουριστικών ροών, καθώς τα θέρετρα της Ρωσίας δεν θα μπορούν να τους δεχτούν όλους λόγω της έλλειψης επαρκούς αριθμού διαβαθμισμένων δωματίων.

Εάν η κατάσταση εξελιχθεί ευνοϊκά, το τουριστικό πρακτορείο θα ξεκινήσει πτήσεις τσάρτερ στην Κρήτη από τη Μόσχα και το Αικατερίνμπουργκ, καθώς και στην Κέρκυρα από τη Μόσχα, το Ροστόφ-να-Ντονού και το Καζάν, συμπλήρωσες. 

Επιπλέον, η TUI Russia είναι έτοιμη να προσφέρει στους τουρίστες ταξίδια με βάση τακτικών πτήσεων στην Αθήνα, στα θέρετρα της Χαλκιδικής, της Πελοποννήσου, στα νησιά της Ζακύνθου και στη Σαντορίνη.  

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template