15 Θηριώδεις Τσετσένοι στο πλευρό του ...Αραβαντινού.Θα γίνει «μύλος» η Μύκονος!!

Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021

Τον χτύπησαν με πέτρα μεθυσμένοι παρότι απαγορεύεται απο την θρησκεία τους η οινοποσία και οι περισότεροι εξαφανίστηκαν.Όμως η υπόθεση Αραβαντινού δεν τελειώνει στο «νησί των ανέμων»..

Μόλις τωρα αρχίζει καθώς εμπλέκονται Τσετσένοι.Αλλη «ράτσα» ,αλλη «λατσόνα».Μόνο να σε «κοιταξουν» αλλάζεις χώρα και υπηκοότητα...

Αυτό μεταδίδει το edolio5 του  Άρη Σπίνου καταξιωμένου δημοσιογραφου και ειδικού στο αστυνομικό ρεπορταζ.
Είναι «θέμα τιμής» άλλωστε σε αυτούς τους κύκλους να «απαντάνε» σε περίπτωση που κάποιος πειράξει δικούς τους ανθρώπους.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο σωματοφύλακας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας με πολλαπλά τραύματα κυρίως στο κεφάλι, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ζητώντας από τους συναδέλφους του, να μην εμπλακούν στην υπόθεση. Κατέστησαν σαφές ότι είναι θέμα χρόνου να «μαζέψουν» την ομάδα των Γαλλοαλγερινών και ήδη έχουν προσαχθεί τουλάχιστον 2 με 3 άτομα στο Α.Τ Μυκόνου. Η αστυνομία θέλει να έχει αποτελέσματα στην έρευνά της και να συλλάβει την ομάδα των Γαλλοαλγερινών το συντομότερο δυνατό γιατί φοβάται τα χειρότερα…

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 στο αστυνομικό τμήμα παρουσιάστηκε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για να δώσει εξηγήσεις και πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα των δραστών ώστε να διαπιστωθεί αν τα άτομα που τον χτύπησαν εργάζονται στο εστιατόριο του.

Το χρονικό

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο σωματοφύλακας κλήθηκε να επέμβει τη στιγμή που η ομάδα Γαλλοαλγερινών έκαναν φασαρία σε εξωτερικό χώρο που βρίσκεται σε ξενοδοχείο, δίπλα στο μπιτς μπαρ Tropicana. Είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ενοχλούσαν τους ενοίκους του ξενοδοχείου. Ο Νίκος Αραβαντινός προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να ηρεμήσει τους αλλόφρονες. Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε όταν εκείνοι άρχισαν να του επιτίθενται με ότι έβρισκαν μπροστά τους, ακόμα και με πέτρες στήνονταν σκηνικό «Καμπούλ».

Ο λιθοβολισμός δεν σταμάτησε ούτε όταν ο σωματοφύλακας έπεσε λιπόθυμος και αιμόφυρτος στο έδαφος.
Υπάλληλοι του ξενοδοχείου που άκουσαν την φασαρία ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ η ομάδα του Γαλλοαλγερινών αποχώρισε από το σημείο για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Όπως ενημερώθηκε το edolio5 ο Αραβαντινός έχει ήδη βρει τους "φίλους" που πρέπει για να πάρει την εκδίκηση του. Ήδη στο νησί βρίσκονται 15 Θηριώδεις Τσετσένοι για ιδιωτική φύλαξη Ρώσων κροίσων που έδειξαν διάθεση... να τον βοηθήσουν.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template