ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 10 Ιουλίου 2021

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021


Καθημερινές αναλύτικές προβλέψεις για ολα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

Κριός

Θέλεις σήμερα να περάσεις χρόνο με γνωστούς, αγαπημένους ανθρώπους και δραστηριότητες που ενισχύουν τα συναισθήματα ασφάλειας και εσωτερικής ευεξίας. Μετά τη νέα Σελήνη μπορεί να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα ή ένα νέο κίνητρο που σχετίζεται με τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, οικιακών θεμάτων και οικογενειακών σχέσεων. Ο χρόνος με τον αγαπημένο σου περνά ευχάριστα καθώς οργανώνετε διακοπές και κάνετε κοινά σχέδια. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το οικείο σου περιβάλλον μια νέα γνωριμία σε γοητεύει.

Ταύρος
Μπορεί να μην είσαι έτοιμη να δεσμευτείς σε κάποια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή προσπάθεια προτιμώντας να διασκεδάσεις και να πειραματιστείς. Το νέο φεγγάρι της χθεσινής νύχτας σου έδωσε ώθηση για να μάθεις νέα πράγματα και να ανακαλύψεις τις συναρπαστικές ικανότητές σου. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου και κάντε πράγματα που θα ενισχύσουν τη σχέση σας και θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου κρύβει εκπλήξεις.

Δίδυμοι
Είσαι σε καλή κατάσταση για να βάλεις σε προτεραιότητα τις υποθέσεις σου και η υπομονή μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον ηλιακό 2ο οίκο σου και διεγείρει την επιθυμία σου για σταθερότητα και ισορροπία. Οι ιδέες σου, ειδικά αυτές που αφορούν στα χρήματα, φαίνονται αποτελεσματικές. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει την ασφάλεια και την ηρεμία. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια περίοδο που η τύχη είναι με το μέρος σου.


Καρκίνος
Η ευαισθησία, η ψυχική σου ικανότητα, η φαντασία και η διαίσθησή σου αυξάνονται σήμερα. Οι άλλοι πιστεύουν σε σένα κι εσύ βγάζεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Με την πτυχή επίσης σήμερα του Ερμή με τον Ουρανό θέλεις να ξεφύγεις από τα περιοριστικά πρότυπα σκέψης ή επικοινωνίας. Ευχάριστες καλοκαιρινές δραστηριότητες θα σε φέρουν κοντά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες προσθέτουν σασπένς στην καθημερινότητά σου.

Λέων
Το νέο φεγγάρι της χθεσινής νύχτας εμφανίστηκε στον τομέα της ψυχής σου σηματοδοτώντας έναν κύκλο στον οποίο αναλαμβάνεις δράση σε προσωπικά και ιδιωτικά θέματα που χρειάζονται προσοχή. Αργότερα σήμερα η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και είσαι έτοιμη να μοιραστείς. Η πτυχή του Ερμή με τον Ουρανό δεν είναι ιδανική για συγκέντρωση και εστίαση, αλλά είναι ισχυρή για νέες ιδέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αποζημίωσε τον ερωτικό σύντροφό σου και πρόσφερέ του όσα το τελευταίο διάστημα του στέρησες. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα σου με αγαπημένους φίλους και πού ξέρεις, όλα μπορούν να συμβούν.

Παρθένος
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ ενεργοποίησε τον τομέα των φιλιών, της δικτύωσης, της συμμετοχής, των νέων ιδεών, της τεχνολογίας και των φιλοδοξιών σου. Η Σελήνη κατευθύνεται στον 12ο οίκο σου αργότερα σήμερα και σου επισημαίνει πως πρέπει να σκεφτείς καλά πριν οδηγηθείς σε αλλαγές. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται το έμπρακτο ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την κοινωνικότητά σου και πες ναι σε νέες γνωριμίες.

Ζυγός
Χθες το βράδυ ένα νέο φεγγάρι εμφανίστηκε στον τομέα των εργασιακών και της φήμης σου δίνοντάς σου τη λάμψη του. Αργότερα σήμερα η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της φιλίας, της ελπίδας και των ευχών κι έτσι νιώθεις την ανάγκη να ενισχύσεις τις παρέες σου, να διασκεδάσεις και να ανταλλάξεις απόψεις. Μην κρατάς μακριά ή έξω από τις ευχάριστες δραστηριότητές σου τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως μια φιλική σου σχέση να αλλάξει μορφή.

Σκορπιός
Το πνεύμα σου να εξερευνήσεις πέρα από τις συνηθισμένες εμπειρίες σου είναι ισχυρό τώρα αλλά και για τις επόμενες εβδομάδες. Ένα νέο φεγγάρι εμφανίστηκε εχθές το βράδυ στον τομέα της επέκτασης, δίνοντάς σου επιπλέον ενέργεια και αποφασιστικότητα. Καθώς προχωρά η μέρα είσαι σε εξαιρετική θέση για να αξιολογήσεις και να βάλεις τις προτεραιότητές σου. Μια όμορφη μέρα τη μοιράζεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες εξελίξεις ή αποκαλύψεις σε ταράζουν ευχάριστα.

Τοξότης
Η νέα Σελήνη της χθεσινής νύχτας ενεργοποίησε τον τομέα της οικειότητας και της ανταλλαγής. Μπορείς να ζήσεις μια αίσθηση αναζωογόνησης σε βαθύ, εσωτερικό επίπεδο στη σχέση με τον εαυτό σου ή σε μια συνεργασία. Οι αναστολές και οι φοβίες μειώνονται και μπορείς να απαλλαγείς από παλιές συνήθειες ή καταχρήσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε έχει την ανάγκη να σου κάνει ευχάριστες εξομολογήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις αποφασισμένη να αποκοπείς από παρελθοντικές καταστάσεις.

Αιγόκερος
Το νέο φεγγάρι της χθεσινής νύχτας σε γεμίζει ενέργεια για να δεσμευτείς σε έναν νέο τρόπο ενίσχυσης μιας σχέσης. Κάποιος στη ζωή σου μπορεί να χρειαστεί περισσότερη υποστήριξη ή προσοχή. Είσαι επίσης σε καλή θέση για να πείσεις και να επηρεάσεις τους άλλους. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται συναισθηματική επιβεβαίωση που μπορείς να του τη δώσεις αρκεί να βάλεις για λίγο τον εγωισμό σου σε άκρη. Νέες γνωριμίες δίνουν νόημα στην καθημερινότητά σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου για ένα μεγάλο μέρος τη ημέρας κι εσύ αντιμετωπίζεις προβλήματα που χρειάζονται προσοχή. Η κατανόηση απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου είναι μια μορφή υποστήριξης. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα σου, φλέρταρε και μην σκέφτεσαι τις κακές εμπειρίες του παρελθόντος.

Ιχθείς
Αυτή είναι η στιγμή για να κάνεις βελτιώσεις στη ζωή σου και να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου ποιοτικό χρόνο αναψυχής και να εκφραστείς δημιουργικά. Ιδέες για να απολαύσεις παιχνιδιάρικες στιγμές έχεις πολλές, απλά συμπεριέλαβε σε αυτές και τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου σε συνδυασμό με την παιδικότητα που έχεις μέσα σου μπορεί να γοητεύσει τους πάντες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template