Διεθνές θέμα μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων η φτώχεια & η εξαθλίωση της Ελλάδας: Αθλητές δηλώνουν ότι δεν έχουν να φάνε!

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021


Θλίψη προκαλεί η παρουσία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Τόκιο, όχι από πλευράς αποτελεσμάτων αλλά από την εικόνα εξαθλίωσης και φτώχειας που εκπέμπει η χώρα διεθνώς μέσω των αθλητών της, οι οποίοι λένε κυριολεκτικά στην κάμερα μετά τους αγώνες τους πως πεινάνε!


Συγκεκριμένα τόσο ο αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης όσο και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος, μετά το τέλος των προσπαθειών τους δήλωσαν ουσιαστικά πως αποσύρονται από τα αθλήματά τους γιατί αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αφού η πολιτεία δεν τους στηρίζει!

Μάλιστα ο Ιακωβίδης ξέσπασε σε λυγμούς λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης την οποία αντιμετωπίζει, αφού δεν είχε να πληρώσει ούτε τον φυσικοθεραπευτή!


Οι εικόνες αυτές έχουν μεταδοθεί παγκοσμίως κι έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα τη χώρα αλλά και την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς ούτε αθλητές χωρών της Αφρικής δεν βγαίναν να δηλώσουν ότι είναι οικονομικά εξαθλιωμένοι και πως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας!

Η χώρα φαίνεται ότι έχει γυρίσει στα πρώτα μεταπολιτικά χρόνια μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο που οι άνθρωποι πεινούσαν, γιατί όταν δύο ολυμπιονίκες λένε ότι δεν έχουν να φάνε, υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα.

Οι κυβερνόντες θα έπρεπε να ντρέπονται που στέλνουν αθλητές στους Ολυμπιακούς σε τέτοια κατάσταση.

Μάλιστα η Ελλάδα εκτός από εικόνα κατεστραμμένης χώρας δίνει και την εικόνα «μπανανίας» αφού την ώρα που οι ολυμπιονίκες πένονται ο υφυπουργός Αθλητισμού δίνει 20.000 ευρώ κρατικό χρήμα για να βιντεοσκοπηθεί το τουρ του στην Ιαπωνία!

Ας καταλάβουν κάποιοι ότι αθλητισμός δεν είναι ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη που λόγω του ταλέντου τους θησαυρίζουν από τα έπαθλα και τους χορηγούς και δεν φοράνε το εθνόσημο στους Ολυμπιακούς γιατί δεν θέλει η εταιρία ένδυσης που τους χορηγεί!

Ειδικά για τον Τσιτσιπά που επιμένει να μην φορά το εθνόσημο, οι Έλληνες πολίτες απαιτούν να το φορά, καθώς στο Τόκυο βρίσκεται με λεφτά του ελληνικού λαού για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Από την άλλη δύο παιδιά που υπερήφανα φορούν το εθνόσημο (μάλιστα ο Ιακωβίδης το 2014 είχε βροντοφωνάξει «Λευτεριά στην Κύπρο»), δηλώνουν εγκαταλελειμμένα και ότι δεν έχουν να φάνε και δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται.

Αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου, καθώς η χώρα βρίσκεται οικονομικά στο χείλος του γκρεμού συμπεριλαμβανομένου και των ενόπλων δυνάμεων, όπου η κατάσταση είναι δραματική όσο κι αν κάποιοι θέλουν να την ωραιοποιήσουν.

Την ευθύνη για την οικονομική αποσύνθεση της χώρας, τη φέρουν όλοι ανεξαιρέτως οι κυβερνόντες από το 2009, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του σημερινού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος «τελείωσε» την οικονομία μέσα σε 9 μήνες με το συνεχές lockdown
.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template