«Έχασα τον έλεγχο γιατί με ειρωνεύτηκε» λέει ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Η Φολέγανδρος είναι ανάστατη από το στυγερό έγκλημα με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά. Δράστης ο νεαρός σύντροφός της, που πήγε μαζί της, στο Κυκλαδίτικο νησί για διακοπές. Τα λόγια του, στους αστυνομικούς ρίχνουν περισσότερο φως στη δολοφονία αλλά σοκάρουν.


Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του φονικού που πάγωσε τη Φολέγανδρο και ολόκληρη τη χώρα, ο 30χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Προσπάθησε να περιγράψει από τη δική του οπτική γωνία τα δραματικά γεγονότα και τον τρόπο που έφτασε στο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε πως έχασε τον έλεγχο, επειδή η σύντροφός του, τον ειρωνεύτηκε.


Υποστήριξε πως οι μεταξύ τους καυγάδες το τελευταίο διάστημα ήταν συνεχείς, όπως και οι προσβολές που δεχόταν.

Επιχείρησε να ρίξει όλη την ευθύνη στην αδικοχαμένη Γαρυφαλλιά που όπως τόνισε στους αστυνομικούς, τον προκαλούσε με κάθε τρόπο. Τη μοιραία νύχτα του εγκλήματος και ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό του, υπήρξε νέος έντονος τσακωμός. «Έχασα τον έλεγχο την ώρα που οδηγούσα και το αυτοκίνητο έφυγε εκτός δρόμου»

Η αντίστροφη μέτρηση για το φονικό είχε ήδη ξεκινήσει. Όπως διαπιστώθηκε όταν βγήκαν έξω ο 30χρονος άρχισε να χτυπά την 26χρονη με πρωτοφανή αγριότητα και κάποια στιγμή την έριξε στη θάλασσα. Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι η νεαρή κοπέλα είχε κακώσεις στα χέρια, στα πόδια και την πλάτη της, προφανώς από την πτώση της από τα βράχια, όταν την έσπρωξε ο 30χρονος σύντροφός της, στην παραλία Λυγαριά στη Φολέγανδρο.

Μοιραία, από τα χτυπήματα, η 26χρονη δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από πνιγμό. Στην παραλία βρέθηκαν κηλίδες αίματος, ένα από τα σκουλαρίκια που φορούσε και κομμάτια από το κολιέ που είχε σπάσει.

«Δεν ήθελα να την σκοτώσω ούτε το είχα προσχεδιάσει» τόνισε ο καθ’ ομολογίαν δράστης. Ισχυρίστηκε ότι βούτηξε για να τη βρεί και όταν την είδε αναίσθητη, αντί να τη βοηθήσει, αποφάσισε να φύγει, αφήνοντάς την να πεθάνει!

Μέσα στη θάλασσα, του έφυγε το τσαντάκι του, μέσα στο οποίο οι αστυνομικοί βρήκαν την ταυτότητά του. Από τότε υπήρχε οι βεβαιότητα στις Αρχές, ότι βρίσκονταν μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα.

Οι γονείς της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς

Η μητέρας της άτυχης γυναίκας τόνισε πως «ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα, ένας επιστήμονας, δώρο για την οικογένεια και τα αδέρφια της». Αναφερόμενη στον δράστη είπε χαρακτηριστικά πως είναι άνανδρος και αλήτης και ότι η δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της. «Δεν τον είχα γνωρίσει, η κόρη μου έλεγε ότι ήταν καλό παιδί. Έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές, ίσως εκείνη να μη τις είχε δει πάνω στον έρωτα».

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να πει κάτι προς τον ίδιο και την οικογένειά του απάντησε οτι «δεν θα ήθελα να πω τίποτα στον ίδιο ούτε να χαρακτηρίσω την οικογένεια του. Μάνα είμαι κι εγώ και καταλαβαίνω. Εγώ όμως μεγάλωσα δυο παλικάρια και αυτή έναν δολοφόνο».

«Θα ήθελα να διαχειριστώ με αξιοπρέπεια το θέμα. Ο σύζυγός μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα ήθελα λίγο ηρεμία, κάποιος της αφαίρεσε τη ζωή με αυτόν τον άρρωστο τρόπο. Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή πιστεύω στους κακούς ανθρώπους.», ανέφερε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη η μητέρα της 26χρονης.

«Ας μεγαλώσουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Καμία άλλη μάνα να μη το ζήσει αυτό. Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες. Δεν θα είμαστε ποτέ ξανά οι ίδιοι. Είναι τραγικό , ένας εφιάλτης, η οικογένεια μας είναι σε τραγική κατάσταση. Ήταν το πρώτο μας παιδί έχουμε κι άλλα τρία παιδιά»
Τέλος, «θα ήθελα να πω μια τελευταία φορά στο παιδί μου ότι το αγαπώ και εγώ και η οικογένεια του και το λατρεύουμε». Ο πατέρας της 26χρονης, σε τραγική κατάσταση δήλωσε: «Είναι φονιάς. Το κορίτσι μας πήγε πρώτη φορά διακοπές επειδή διάβαζε και πήγε και την σκότωσε».  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template