Οι «φιλάνθρωποι» George Soros και Bill Gates έτοιμοι να εξαγοράζουν βρετανική εταιρία Covid-test

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Οι δισεκατομμυριούχοι
George Soros και Bill Gates είναι πλέον μέρος μιας κοινοπραξίας που θα αγοράσει τη Mologic, μια εταιρεία κατασκευής τεστ Covid με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, σε μια προσπάθεια να αυξήσει την πρόσβαση σε «προσιτή ιατρική τεχνολογία αιχμής» σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.

Την είδηση μεταδίδει το Forbes.

Το Ταμείο Οικονομικής Ανάπτυξης Soros μαζί με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας πρωτοβουλίας, που ονομάζεται Global Access Health (GAH), με στόχο την ενίσχυση της παγκόσμιας διάθεσης ιατρικής τεχνολογίας που σώζει τη ζωή και την επακόλουθη εξαγορά της Mologic Ltd, την αναγνωρισμένη σήμερα για την τεχνολογία δοκιμών πλευρικής ροής βαθιάς ρουθούνι που χρησιμοποιείται για την παροχή γρήγορων δοκιμών Covid-19.


Η τεχνολογία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για δάγκειο πυρετό, βλερτζία και τύφλωση ποταμών

Οι δοκιμές ταχείας πλευρικής ροής προσφέρουν έλεγχο έγκαιρης προειδοποίησης για το Covid-19 και έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσουν να ανοίξουν ξανά καταστήματα, μπαρ, αθλητικές εκδηλώσεις και χώρους εργασίας δίνοντας ένα αποτέλεσμα έγκαιρης προειδοποίησης για άτομα που μπορεί να μην έχουν συμπτώματα αλλά εξακολουθούν να είναι μολυσματικά και μπορεί να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι δοκιμές πλευρικής ροής πρέπει να επιβεβαιωθούν με μια δεύτερη δοκιμή πριν από τη διάγνωση του Covid-19.


Η κοινοπραξία GAH, η οποία περιλαμβάνει τα φιλανθρωπικά όπλα των Soros και Gates, θα επενδύσει «τουλάχιστον» 41 εκατομμύρια δολάρια σε αυτή τη συμφωνία, σύμφωνα με τη δήλωση.
Ο Τζορτζ Σόρος και ο Μπιλ Γκέιτς είναι μέρος της κοινότητας δισεκατομμυριούχων που θέλουν να κατευθύνουν τις φιλανθρωπικές προσπάθειές τους στον λεγόμενο «παγκόσμιο νότο», αναφέροντας ευρέως στις περιοχές της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας, της Αφρικής και της Ωκεανίας για τις οποίες υπάρχουν φόβοι ότι θα μείνουν πίσω στο πρόγραμμα εμβολιασμών, δοκιμών και φυσαλίδων βιοασφάλειας τα επόμενα χρόνια.

Ο Sean Hinton, Διευθύνων Σύμβουλος του ταμείου Soros, δήλωσε ότι η πανδημία «έχει επιδείξει οδυνηρά τις θεμελιώδεις ανισότητες» στην παγκόσμια δημόσια υγεία, προσθέτοντας ότι αυτή η «μοναδική συναλλαγή» έφερε κοντά φιλανθρωπικούς πόρους και επενδυτές για να αντιμετωπίσουν το ζήτημα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template