ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 20 Αυγούστου 2021

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Με τον Ήλιο και τον Δία σε αντίθεση η επιθυμία σου να πετύχεις και να αναπτυχθείς τόσο μόνη σου όσο και ως μέρος μιας ομάδας είναι ισχυρή. Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στα εργασιακά και νιώθεις έτοιμη να αναλάβεις νέα καθήκοντα. Η μέρα με τον αγαπημένο σου κυλά ήρεμα με ενδιαφέρουσες συζητήσεις και δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις, να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Ο Δίας αυτήν τη στιγμή σε ενθαρρύνει να φτάσεις λίγο πιο μακριά με τον καθορισμό στόχων ή τη συμμετοχή σου σε ομαδικές προσπάθειες. Αυτές τις μέρες ο Ήλιος ρίχνει το φώς του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Εξέτασε ποιοι φόβοι ή συμπεριφορές έχουν περιορίσει την ανεξαρτησία και την προσωπική σου αλήθεια. Η διαχείριση των οικονομικών σου χρειάζεται προσοχή. Η καλή επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βοηθά στην επίλυση προβλημάτων. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου σε νέες γνωριμίες και εμπιστεύσου το ένστικτο σου.

Δίδυμοι
Οι συνομιλίες σήμερα είναι απελευθερωτικές και κατά κάποιο τρόπο σου ανοίγουν τα μάτια. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση για να δημιουργήσεις τυχερές συνδέσεις μέσω των επικοινωνιών και της δημιουργικής σκέψης σου. Οικογενειακά θέματα έρχονται στο επίκεντρο και μια συναισθηματική εξέλιξη είναι πολύ πιθανή. Απόφυγε τις υπερβολές ή τα μεγάλα λόγια τόσο στα εργασιακά όσο και στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ λειτουργεί αναζωογονητικά.Καρκίνος
Μια όψη Ερμή – Ουρανού νωρίς σήμερα ενθαρρύνει τη θετική και καινοτόμα σκέψη. Οι οικογενειακές σχέσεις ενισχύονται και πιθανά να υπάρξουν ειδήσεις για μια προσωπική ή ιδιωτική υπόθεση που σε βοηθά να απελευθερωθείς συναισθηματικά. Μικρά εμπόδια στα εργασιακά μπορούν να αντιμετωπιστούν ευκολότερα αν παραμείνεις ψύχραιμη. Μην ρισκάρεις τη σταθερότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου για μικρούς πειρασμούς. Εσύ που είσαι μόνη, μην εκφράζεις και μην εκδηλώνεις συναισθήματα για τα οποία δεν είσαι βέβαιη.

Λέων
Αυτή είναι μια καλή μέρα για να πραγματοποιήσεις τυχερές επαφές μέσω των επικοινωνιών. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείς τις ικανότητες σου ή την ενέργεια σου για κάτι παραγωγικό, είναι μια κρίσιμη στιγμή για να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου και να αποκτήσεις γνώσεις που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Μην γίνεσαι τόσο απαιτητική με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα αν θέλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου από απογοητεύσεις.

Παρθένος
Η σημερινή διέλευση του Ερμή – Ουρανού υποδηλώνει πως οι συνομιλίες ή οι σκέψεις σου μπορούν να σε οδηγήσουν σε ένα αίσθημα ελευθερίας και απελευθέρωσης. Επικοινωνείς με περισσότερο θάρρος και ενθουσιασμό και αναζητάς ιδέες και προοπτικές που θα σε παρακινήσουν. Δείξε συνέπεια στις εργασιακές υποχρεώσεις σου. Κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή ίσως σε απογοητεύσουν.Ζυγός
Μια διέλευση Ερμή – Ουρανού στρέφει σήμερα την προσοχή σου σε θετικά νέα και ιδέες. Είσαι ιδιαίτερα ανοιχτή σε νέες ιδέες και αυτή σου η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε διασκεδαστικές και ίσως πολύτιμες ανακαλύψεις. Επίσης μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση εκκαθάρισης ή απελευθέρωσης με το να φέρεις κάτι κρυφό στο φως. Απόφυγε τις συγκρούσεις ή διαφωνίες στα εργασιακά. Μην θεωρείς δεδομένο το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα του αγαπημένου σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη έχεις την τάση να παρερμηνεύεις συναισθήματα, λόγια και ενέργειες.


Σκορπιός
Η σημερινή διέλευση του Ερμή – Ουρανού είναι εξαιρετική για τις συνεργασίες, την ανταλλαγή ιδεών και τις σχέσεις με τους άλλους με απελευθερωτικούς και ειρηνικούς τρόπους. Θα χρειαστεί να δείξεις ή να καταβάλλεις προσπάθεια στα εργασιακά προκειμένου να αποφύγεις σοβαρά λάθη. Μείωσε τις απαιτήσεις σου από τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ στον εργασιακό χώρο σου μπορεί να σε εκθέσει -προσοχή!

Τοξότης
Η σημερινή διέλευση του Ερμή – Ουρανού σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις νέες ιδέες και δυνατότητες που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις ή την εργασία και την υγεία. Η ανακάλυψη μιας πρωτότυπης μεθόδου μπορεί να απελευθερώσει το μυαλό σου ή ενδεχομένως να σου εξασφαλίσει περισσότερο προσωπικό χρόνο. Μην παρασύρεσαι σε σπατάλες που θα σε βγάλουν από τον οικονομικό προϋπολογισμό σου. Συγκράτησε την παρορμητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου κρύβει ευκαιρίες.

Αιγόκερος
Η σημερινή διέλευση του Ερμή με τον Ουρανό σε βοηθά να ξεπεράσεις τις ανησυχίες σου. Επίσης μπορεί να σε οδηγήσει σε εξερεύνηση δημιουργικών ή μοναδικών λύσεων. Ταξιδιωτικές, ρομαντικές ή δημιουργικές ευκαιρίες θα σου δώσουν την δυνατότητα χαλάρωσης και ξεκούρασης. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφο σου και εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά μην υποτιμάς νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Η αντίθεση Ήλιου – Δία μπορεί να φέρει αποκαλύψεις στην επιφάνεια που πιθανά να σε απογοητεύσουν. Ωστόσο η διέλευση του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σε οδηγήσει σε απελευθέρωση ή αποκόλληση. Μπορεί να απαλλαγείς από ένα βάρος, να μιλήσεις για ένα πρόβλημα ή να αισθανθείς ανακούφιση. Μετρίασε τον εγωισμό σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες.

Ιχθείς
Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ουρανού σε βοηθά να ξεπεράσεις τα προβλήματα και διεγείρει την περιέργεια σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρεις μια λύση σε μια προβληματική σχέση ή να μάθεις κάτι νέο και χρήσιμο. Διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου αποκλειστικά με τον εαυτό σου και φρόντισε τον.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template