«Ουράνιο τόξο»:Πωλείται έναντι 2,4 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο του Γιάννη Πουλόπουλου στην Άνοιξη

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Προς πώληση το θρυλικό ξενοδοχείο «Ουράνιο Τόξο» του αείμνηστου Γιάννη Πουλόπουλου στην Άνοιξη βγάζει ένα χρόνο μετά τον θάνατό του η σύζυγος του Μπέττυ και η κόρη τους, για το ποσό των 2.400.000 ευρώ.


Σύμφωνα με την ανάρτηση γνωστού μεσιτικού γραφείου των βορείων προαστίων το πρώην ξενοδοχείο: «Βρίσκεται στην Άνοιξη Αττικής συνολικής επιφάνειας 2.200 τ.μ (Ισόγειο - Α' Όροφος - Β' Όροφος - Υπόγειο) σε οικόπεδο 8 στρεμμάτων. Περιλαμβάνει 40 δωμάτια 100 κλινών. Χρήζει ριζικής ανακαίνισης. Είναι ιδανικό για γηροκομείο, κλινική ή ακόμα και για γραφεία καθώς βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή. Η τιμή πώλησης είναι 2.400.000€».





Το ξενοδοχείο αποτέλεσε για χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» της ζωής του πασίγνωστου τραγουδιστή, καθώς κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 80 αποφάσισε να το νοικιάσει με τραγικά όμως αποτελέσματα.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου Μπέττυ ο πρώην ενοικιαστής πέρα από το ότι άφησε πολλά απλήρωτα ενοίκια εγκατέλειψε τελείως τον χώρο με τη σημερινή του εικόνα να μοιάζει με ξενοδοχείο-φάντασμα από τους βανδαλισμούς και την ερήμωση. Για τον λόγο αυτό δυο πλευρές είχαν βρεθεί πολλές φορές στις δικαστικές αίθουσες:





«Τα άτομα, που το είχαν ενοικιάσει για δεκαέξι χρόνια, ενώ είχε λήξει το μισθωτήριο, δεν έφευγαν από τον χώρο. To καλοκαίρι του 2016, ύστερα από δικαστική απόφαση, αλλά και με τη συνδρομή δικαστικού επιμελητή και κλειδαρά, το ανοίξαμε -γιατί ήταν κλειδωμένο και δεν μας έδιναν τα κλειδιά- και μπήκαμε μέσα. Πάθαμε σοκ με τις εικόνες βανδαλισμού που αντικρίσαμε σε όλους τους χώρους του. Τα πάντα ήταν σπασμένα και λεηλατημένα. Με βαριοπούλες είχαν σπάσει τους εσωτερικούς τοίχους, τις πόρτες, τα πατώματα, τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, τα είδη υγιεινής, τα πλακάκια, τις τηλεοράσεις, τα πάντα. Ελειπαν τα air conditions και όλα τα ηλεκτρικά είδη από την κουζίνα, καθώς και το εκπληκτικό και πανάκριβο πιάνο, το οποίο υπήρχε στο ισόγειο και ήταν δώρο στον Γιάννη από μεγάλο συνθέτη μας. Ο,τι είχαν αφήσει ήταν σε άθλια κατάσταση… Παραλάβαμε ένα ξενοδοχείο βανδαλισμένο, που δεν μπορεί πλέον εύκολα να ξαναφτιαχτεί και μάλιστα σε τέτοιες εποχές κρίσης».




Η δραματική εικόνα του ξενοδοχείου που έχτισε με μεράκι ο τραγουδιστής έγινε η αφορμή ώστε να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, το 2017, με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του.

Το ξενοδοχείο την εποχή που είχε χτιστεί ήταν πραγματικό κόσμημα για την περιοχή της Άνοιξης με πολλούς επώνυμους και κοσμικούς της εποχής να περνούν ατελείωτες στιγμές στους χώρους του. Τη δεκαετία του 80 αποτελούσε μάλιστα και μόνιμο κατάλυμα της ομάδας του Ολυμπιακού, αλλά και στέκι των παικτών της Εθνικής Ομάδας του Αλκέτα Παναγούλια.




Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template