Πενθεί το Ισραήλ:Πέθανε ο προπονητής μπάσκετ Arik Alfasi από COVID-Είχε εμβολιαστεί 2 φορές

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Σοκ στον κόσμο του αθλητισμού στο Ισραήλ.Έφυγε νικημένος απο τον κορωνοϊό ο διάσημος προπονητής μπάσκετ Arik Alfasi βυθίζοντας σε πένθος τηνοικογένεια του αλλά και ολη την αθλητική οικογένεια στο Ισραήλ.

Αγαπητός και δημοφιλής. 
O αείμνηστος Arik Alfasi ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους στο ισραηλινό μπάσκετ. Όπου κι αν πήγε, συνδέθηκε αμέσως με τους παίκτες και τους ανθρώπους γύρω του με το χαμόγελο και τη σαγηνευτική προσωπικότητα, από την οποία είναι δύσκολο να ξεφύγουμε, σημειώνει ο Alan Schieber/middleeast.in-24.com

Ακόμη και μετά τη μόλυνση από τον Covid 19, ο Alfasi διεξήγαγε έναν επίμονο αγώνα και μάλιστα ξεπέρασε τον ιό και ανάρρωσε προς στιγμή, αλλά οι επιπλοκές που γεννήθηκαν ως αποτέλεσμα της νόσου τον κυρίευσαν.
Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Arik Alfasi έκανε διακοπές σε ένα ξενοδοχείο στο Eilat και άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. Έκανε αμέσως τεστ COVID-19, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός για τον ιό. Ο Alfasi αμέσως απομονώθηκε και άρχισε θεραπεία στο σπίτι. Μετά από λίγες μέρες, άρχισαν να εμφανίζονται συμπτώματα της νόσου και ο προπονητής εμφανίστηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου αποφασίστηκε να νοσηλευτεί για παρακολούθηση της υγείας του.

Εκείνες τις μέρες μόνο λίγοι γνώριζαν ότι ο Alfasi νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, επειδή δεν ήθελε να ανησυχεί τους συγγενείς του.

Όσο περνούσε ο καιρός, τα συμπτώματα άρχισαν να επιδεινώνονται και ο Alfasi υπέφερε από μια σπάνια παρενέργεια – μια τρύπα, που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα του ιού. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Alfasi εμβολιάστηκε δύο φορές, ήταν ένα υγιές άτομο που έκανε αθλήματα, δεν έπασχε από ασθένειες και δεν κάπνιζε καν. Ο προπονητής σκόπευε ακόμη και να κάνει ένα τρίτο εμβόλιο, αλλά έφυγε πριν προλάβει να το κάνει.



Αργότερα, η κατάσταση του Alfasi συνέχισε να επιδεινώνεται καθώς δυσκολευόταν να αναπνεύσει μόνος του. Την περασμένη Παρασκευή, η χαρμόσυνη είδηση ότι ήταν καθαρός από τον ιό και είχε πραγματικά αναρρώσει από τον κορωνοϊό ενθουσίασε προς στιγμή τους αγαπημένους του, αλλά η ζημιά που προκάλεσε η ασθένεια στους πνεύμονές του ήταν ήδη αφόρητη και το σώμα του κατέρρευσε. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να διαπιστώσουν τον θάνατό του.
Δεν υπάρχει καλαθοσφαιριστής, επαγγελματίας ή προπονητής που δεν έχει συνδεθεί με τον εκλιπόντα Έρικ, άσχετα αν ήταν αντίπαλός του ήταν στο παρκέ. Όπου κι αν πήγε άφησε ένα σημάδι και αυτός είναι επίσης ο λόγος που ολόκληρος ο κόσμος του μπάσκετ ενώθηκε γύρω από το πένθος για το θάνατό του.

Ας είναι ευλογημένη η μνήμη του

Alan Schieber/middleeast.in-24.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template