Δολοφονία Άλκη: Συναινεί στην έκδοσή του ο 20χρονος που παραδόθηκε στην Κορυτσά

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

«Πήγε και παραδόθηκε μόνος του. Έχει συναίσθηση της κατάστασης και συναινεί στην έκδοσή του». Με αυτά τα λόγια ο κ. Παρασκευάς Σπυράτος, δικηγόρος του 20χρονου Αλβανού που στη μια το μεσημέρι παραδόθηκε στο ΑΤ Κορυτσας, καθώς ειναι ένας απο τους 11 που εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, δίνει το στίγμα των προθέσεων του εντολέως του.





Μιλώντας στο protothema.gr, o κ. Σπυράτος αναφέρει πως ο καταζητούμενος ειχε βρει καταφύγιο στο σπίτι της γιαγιάς του, ενώ επισημαίνει πως «Είχε ωριμάσει στο μυαλό του το βάρος της υπόθεσης. Εχει συναίσθηση των πραγμάτων. Και γνωρίζει που έρχεται. Και θα συναινέσει στην έκδοση του. Μιλάει για επουσιώδη συμμετοχή. Επέβαινε στο λευκό Citroen πίσω απο τον συνοδηγό. Ειναι διαδικαστικο το θέμα της έκδοσης πλέον».

Αξίζει να επισημανθεί, οτι ο 20χρονος μαζί με τον πατέρα και τη γιαγιά του έφυγε τα μεσάνυχτα της Τρίτης και μέσω Κρυσταλόπηγής κρύφτηκε στην Κορυτσά. Χθες εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και στη μια το μεσημέρι παραδόθηκε στις αρχές.


alvanos_1



Παραδόθηκε νωρίτερα στο ΑΤ Κορυτσάς

Λίγες ώρες μετά την προαναγγελία του δικηγόρου του ότι θα παραδοθεί, ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού ως μέλος της ομάδας των 11 χούλιγκαν που σκότωσαν εν ψυχρώ τον 19χρονο φοιτητή, πληροφορίες λένε ότι παραδόθηκε, συνοδεία του πατέρα του που στη συνέχεια αποχώρησε, στην Κορυτσά και βρίσκεται στα χέρια της αλβανικής αστυνομίας. 

Την εξέλιξη αυτή, επιβεβαίωσε ο συνήγορος του 20χρονου Παρασκευάς Σπυράτος, λέγοντας πως «εδώ και περίπου μια ώρα ο εντολέας μου έχει παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα Κορυτσάς και θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία της εκδόσεώς του ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να αξιολογηθεί δικαστικά. Έχει ενημερωθεί ο προϊστάμενος εγκημάτων κατά ζωής κύριος Μαρωνίτης για να πράξει τα δέοντα και να υπάρξει συνεργασία με τις αλβανικές δικαστικές αρχές, ώστε να επισπεύσουμε την επιστροφή του στην Ελλάδα». 





Με την σύλληψη του 20χρονου, βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας και τα 11 πρόσωπα που τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου έκαναν την φρικτή επιδρομή στην περιοχή του γηπέδου Χαριλάου όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και μαχαιρώθηκε με ένα... δρεπάνι ο 19χρονος φοιτητής Άλκης Καμπανός.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


πηγή

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template