Δολοφονία Αλκη: Παραδόθηκε πριν λίγο στις ελληνικές αρχές ο 20χρονος Αλβανός

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022


Στα ελληνοαλβανικά σύνορα της Κρυσταλλοπηγής εμφανίστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του Αλκη, και παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως είχε φύγει από την Κορυτσά και πήγαινε προς τα σύνορα με σκοπό να παραδοθεί, όπως και έγινε.

Στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται πως «εμφανίστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη στα ελληνοαλβανικά σύνορα , δυνάμει εκδοθέντος εντάλματος σύλληψης, 20χρονος αλλοδαπός που εμπλέκεται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου ημεδαπού στη Θεσσαλονίκη».

Ο Αλβανός είχε δήλωσει μέσω του δικηγόρου του πως συναινεί να εκδοθεί στην Ελλάδα με σκοπό να δώσει εξηγήσεις και να δικαστεί για την δολοφονία του 19χρονου Αλκη, στην οποία αρνείται πως είχε ενεργό εμπλοκή.

Ο 20χρονος που αμέσως μετά τη δολοφονία του Άλκη είχε διαφύγει στην Αλβανία και για τον οποίο είχε εκδοθεί διεθνές ενταλμα σύλληψης από τις ελληνικές αρχές, είχε προαναγγείλει μέσω του συνηγόρου του ότι θέλει να παραδοθεί.
Νωρίτερα, στη μια μετά το μεσημέρι της Πέμπτης, συνοδευόμενος από τον πατέρα του εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κορυτσάς και παραδόθηκε στην αλβανική αστυνομία.

«Πήγε και παραδόθηκε μόνος του. Έχει συναίσθηση της κατάστασης και συναινεί στην έκδοσή του». Με αυτά τα λόγια ο κ. Παρασκευάς Σπυράτος, δικηγόρος του 20χρονου Αλβανού έδωσε το στίγμα των προθέσεων του εντολέως του.

Μιλώντας στο protothema.gr, o κ. Σπυράτος ανέφερε πως ο καταζητούμενος ειχε βρει καταφύγιο στο σπίτι της γιαγιάς του, ενώ επισήμανε πως «Είχε ωριμάσει στο μυαλό του το βάρος της υπόθεσης. Εχει συναίσθηση των πραγμάτων. Και γνωρίζει που έρχεται. Και θα συναινέσει στην έκδοση του. Μιλάει για επουσιώδη συμμετοχή. Επέβαινε στο λευκό Citroen πίσω απο τον συνοδηγό. Ειναι διαδικαστικο το θέμα της έκδοσης πλέον».

Αξίζει να επισημανθεί, οτι ο 20χρονος μαζι με τον πατέρα και τη γιαγιά του έφυγε τα μεσάνυχτα της Τρίτης και μέσω Κρυσταλόπηγής κρύφτηκε στην Κορυτσά. Χθες εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και στη μια το μεσημέρι παραδόθηκε στις αρχές.   

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template