Ο άνθρωπος πίσω απο τους βομβαρδισμούς της Σερβίας-Ο «Πούτιν ειναι χασάπης» είπε και έφαγε ενα κομμάτι πίτσα.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022


Επικαλέστηκε τον θεό: «Για όνομα του θεού» αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία. Ποιος το είπε; Ο κατά τους Δημοκρατικούς «κοιμισμένος Τζο» στα μέλη της 82ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας του Στρατού των ΗΠΑ στην Πολωνία. 
Βέβαια μετά απο αυτήν την γκάφα ολκής αξιωματούχος του Λευκού Οίκου έσπευσε, ωστόσο, να διευκρινίσει ότι ο Μπάιντεν με τη φράση του αυτή, δεν κάλεσε για αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία.Ξέρουν στον Λευκό Οικο οτι ο Αμερικανός πρόεδρος  «χάνει πολλές φορές την επαφή με το περιβάλον» και σπεύδουν καθε τόσο να καθησυχάσουν .

Ο άνθρωπος αυτός, που επικαλέστηκε τον Θεό, ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ όπως αναφέρει κυνικά στο βιβλίο του που κυκλοφόρισε το 2008 προέτρεψε και ενθάρυνε την νεοεκλεγείσα τότε το 1993— κυβέρνηση Κλίντον και το ΝΑΤΟ να προβούν σε βομβαρδισμούς σερβικών θέσεων.

«Εγώ πίεσα τον πρόεδρο Κλίντον να ξεκινήσει τους βομβαρδισμούς σε σερβικές στρατιωτικές θέσεις στο Κόσοβο και το Βελιγράδι. Επέμενα να του λέω να προχωρήσει, πως η κοινή γνώμη στην Ευρώπη ήταν ενάντια στον Μιλόσεβιτς. Για μένα, όμως, ήταν εύκολο να το λέω. Ήταν ο Κλίντον που θα έπαιρνε την ευθύνη».
Το ιμπεριαλιστικό σφαγείο του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία κράτησε 78 ολόκληρα μερόνυχτα.
Ρίχτηκαν πάνω από 500.000 βόμβες, εκ των οποίων 35.450 περιείχαν 15 τόνους απεμπλουτισμένου ουρανίου (απαγορευμένου από τις Διεθνείς Συνθήκες) που συνεχίζει μέχρι και σήμερα, 22 χρόνια μετά, να προκαλεί σοβαρές ασθένειες.

 Δολοφονήθηκαν πάνω από 2.500 άμαχοι, γυναίκες και παιδιά, ενώ τραυματίστηκαν περισσότεροι από 12.500 άνθρωποι. Σε δεκάδες χιλιάδες υπολογίζονται οι αγνοούμενοι, ενώ ανυπολόγιστες υπήρξαν οι υλικές καταστροφές.


Το 2002, σιγοντάροντας την κυβέρνηση Μπους και τον βρετανό πρωθυπουργό Μπλερ, ο κ. Μπάιντεν υιοθετούσε δημόσια τα επιχειρήματα περί κατοχής όπλων μαζικής καταστροφής από το καθεστώς Σαντάμ. 

Χρόνια αργότερα αποδείχθηκε περίτρανα ότι τέτοια όπλα ουδέποτε υπήρξαν και πως η επίκληση τους δεν ήταν παρά ένα πρόσχημα για τη βάρβαρη ιμπεριαλιστική επέμβαση που ισοπέδωσε τη χώρα.


Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος ο οποίος ηγείται του ισχυρότερου οικονομικά και στρατιωτικά(μέχρι πόσο καιρό) κράτους στον κόσμο είναι χειρότερος απο αυτόν που αποκαλεί «χασάπη».
Μήπως ο κοιμισμένος Τζο είναι ο ίδιος «χασάπης» και δεν το γνωρίζει;


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία και ο πόλεμός του εναντίον της Ουκρανίας αποτελεί μια στρατηγική αποτυχία για τη Μόσχα, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

«Θα έχουμε ένα διαφορετικό μέλλον, ένα λαμπρότερο μέλλον, ριζωμένο στη δημοκρατία και τις αρχές, την ελπίδα και το φως, την ευπρέπεια και την αξιοπρέπεια, την ελευθερία, τις δυνατότητες. Για όνομα του Θεού, αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία», είπε ο Μπάιντεν ενώπιον ενός πλήθους στη Βαρσοβία.

«Αυτός ο πόλεμος αποτελεί ήδη μια στρατηγική αποτυχία για τη Ρωσία», συμπλήρωσε ο Μπάιντεν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας, που διανύει ήδη τον δεύτερο μήνα του, ένωσε τη Δύση, προσθέτοντας πως το ΝΑΤΟ είναι μια αμυντική συμμαχία, που δεν επιδίωξε ποτέ την πτώση της Ρωσίας.
Επιπλέον, ο Αμερικανός πρόεδρος απευθύνθηκε προς τους Ρώσους, για να τους πει ότι «ο ρωσικός λαός δεν είναι εχθρός μας».

«Επιτρέψτε μου να πως αυτό, εάν μπορείτε να με ακούσετε. Εσείς, ο λαός της Ρωσίας δεν είστε ο εχθρός μας. Αρνούμαι να πιστέψω ότι αποδέχεστε τη δολοφονία αθώων παιδιών και παππούδων ούτε ότι αποδέχεστε ότι νοσοκομεία, σχολεία, παιδικοί σταθμοί σφυροκοπούνται από ρωσικούς πυραύλους και βόμβες»,
σημείωσε ο Μπάιντεν.

Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους επανέλαβε σήμερα ότι οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν να εισέλθουν σε σύγκρουση με τις ρωσικές δυνάμεις, που εισέβαλαν στην Ουκρανία, ωστόσο απηύθυνε μια προειδοποίηση προς τη Μόσχα:

«Μην σκεφτείτε να προχωρήσετε ούτε ένα εκατοστό σε έδαφος του ΝΑΤΟ»
Οι ΗΠΑ βρίσκονται στο πλευρό σας λέει αλλά το ιδιο έλεγε και στον Ζελενσκι πριν λίγες εβδομάδες πριν την εισβολή..Είμαστε δίπλα σου...


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template