Φλοριντα: Δολοφονήθηκε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Andreian Payne

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022


Σοκ έχει προκαλέσει στο παγκόσμιο μπάσκετ η είδηση του θανάτου του Έντριαν Πέιν, που για δύο σεζόν 2018 και 2019 είχε αγωνιστεί στην ομάδα του Παναθηναϊκού κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από tweet του πρώην NBAer Τζάρεντ Σάλιντζερ και επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από τον δημοσιογράφο Κρις Σολάρι με έδρα το Ντιτρόιτ.

Ο Αμερικανός αθλητής έφυγε σε ηλικία 31 ετών και μπορεί τα ακριβή αίτια του θανάτου του να μην έχουν γίνει ακόμα -επισήμως- γνωστά, όμως οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι έπεσε νεκρός από πυροβολισμό στην Φλόριντα!

Πιο συγκεκριμένα η αστυνομία του Ορλάντο ανακοίνωσε πως ένας άνδρας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα στην Έγκρετ Σόρς Ντράιβ, προάστιο της πόλης της Φλόριντα! Δεν γίνεται αναφορά στο όνομα του Πέιν, ενώ σημειώνεται ότι ο ύποπτος της δολοφονίας έχει συλληφθεί.

Ο πρώην συμπαίκτης του, Τζάρεντ Σάλιντζερ, μετέφερε μέσω Twitter την μακάβρια είδηση: «Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου και συμπαίκτη, Έιντριαν Πέιν», έγραψε χαρακτηριστικά.Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του Μίσιγκαν Στέιτ (εκεί έπαιξε κολλεγιακό μπάσκετ ο Πέιν), Κρις Σολάρι, επιβεβαίωσε την πληροφορία στον προσωπικό του λογαριασμό. Φίλοι, πρώην συμφοιτητές και συμπαίκτες του σπεύδουν να τον αποχαιρετίσουν, αδυνατώντας να πιστέψουν την είδηση.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, που πέρασε δύο φορές από τον Παναθηναϊκό, άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ημέρες μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Κατάρ με την Αλ Σαντ του Βασίλη Μπρατσιάκου και του Ζήση Σαρικόπουλου, με την ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ στο πρωτάθλημα της χώρας.

Ο Πέιν γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1991 στο Ντέιτον του Οχάιο, έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Μίσιγκαν Στέιτ από το 2010 έως το 2014, έγινε draft στο νούμερο 15 το 2014 από τους Ατλάντα Χοκς, έπαιξε κατά σειρά σε Φορτ Γουέιν Μαντ Άντς, Όστιν Σπερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ίρι ΜπέιΧοκς, Ορλάντο Μάτζικ, Λέικλαντ Μάτζικ, Παναθηναϊκό (2018), Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκς, ξανά Παναθηναϊκό (2019), Βιλερμπάν, Όρμανσπορ, Γιουβέντους και Αλ Σαντ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον χαμό του Άντριαν Πέιν

«Η οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του πρώην αθλητή μας, Άντριαν Πέιν. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template