Εικόνες από το Azovstal με τραυματίες Ουκρανούς του Τάγματος του Αζόφ – Έκκληση για εκκένωσή τους

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022


Σειρά φωτογραφιών με τραυματίες Ουκρανούς μαχητές του Τάγματος του Αζόφ, από το εσωτερικό του εργοστασίου Azovstal, δόθηκαν στη δημοσιότητα σε μια προσπάθεια να κινητοποιηθεί η διεθνής κοινότητα προκειμένου να διασωθούν οι τραυματίες
στρατιώτες.

Εκτιμάται πως στο εργοστάσιο Azovstal, το οποίο αποτελεί το τελευταίο προπύργιο της ουκρανικής αντίστασης στη Μαριούπολη, βρίσκονται – σύμφωνα με την ουκρανική κυβέρνηση – πάνω από 1.000 στρατιώτες καθώς και εκατοντάδες τραυματίες, αλλά και περίπου 100 άμαχοι πολίτες.
Αν και οι ρωσικές δυνάμεις δεν έχουν εισβάλει στο εσωτερικό του εργοστασίου, συνεχίζονται αστάματητα οι βομβαρδισμοί.






«Όλος ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να δει τις συνθήκες στις οποίες βρίσκονται οι τραυματισμένοι, ανάπηροι υπερασπιστές της Μαριούπολης και να δράσει!
Σε εντελώς ανθυγιεινές συνθήκες, με ανοιχτές πληγές επιδεδεμένες με μη αποστειρωμένα υπολείμματα επιδέσμων, χωρίς την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή ακόμη και τροφή.

Καλούμε τον ΟΗΕ και τον Ερυθρό Σταυρό να δείξουν την ανθρωπιά τους και να επιβεβαιώσουν τις βασικές αρχές στις οποίες δημιουργήθηκαν, προκειμένου να διασώζουν τραυματίες που δεν είναι πλέον μαχητές.


Οι στρατιώτες που βλέπετε στις φωτογραφίες αλλά και εκατοντάδες άλλοι στο εργοστάσιο του Azovstal υπερασπίστηκαν την Ουκρανία και ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο με σοβαρούς τραυματισμούς σε βάρος της δικής τους υγείας.

Η Ουκρανία και η παγκόσμια κοινότητα τώρα δεν μπορούν να τους προστατέψουν και να τους φροντίσουν;» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που συνοδεύει τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο λογαριασμό του Τάγματος του Αζόφ στο Telegram.





Οι μαχητές του Τάγματος του Αζόφ ζητούν την άμεση εκκένωση των τραυματιών σε εδάφη που ελέγχονται από τις ουκρανικές δυνάμεις, προκειμένου να τους παρασχεθεί η κατάλληλη φροντίδα.
Σημειώνεται πως οι ρωσικές δυνάμεις κατόπιν εντολής του προέδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin, έχουν περικυκλώσει ασφυκτικά το εργοστάσιο και δεν έχουν προχωρήσει σε εισβολή στο εσωτερικό του εργοστασίου.
Ωστόσο, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι βομβαρδισμοί.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template