Nations League: Ελλάδα – Κύπρος 3-0 – Άνετη και ωραία έκανε το 3×3

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Μπορεί να μην μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον και να ξέρουμε ποια θα είναι η συνέχεια της Εθνικής Ελλάδας με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο αλλά σίγουρα το ξεκίνημα είναι φοβερό. Ο Μπακασέτας σκόραρε ξανά με τους Παυλίδη και Λημνιό να
βρίσκουν κι αυτοί δίχτυα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε με 3-0 την Κύπρο και πήρε το τρίτο τρίποντο σε ισάριθμα παιχνίδια στο Nations League.

Σε αντίθεση με τους προηγούμενους δύο αγώνες, κόντρα σε Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο, η Εθνική ομάδα μπήκε από την αρχή καλά αυτή τη φορά και μετά την ευκαιρία του 5ου λεπτού με Μπάλντοκ και Μάνταλο, ήρθε στο 8′ το γκολ: Ο Τσιμίκας σέντραρε από αριστερά, η άμυνα δεν απομάκρυνε καλά και ο Μπακασέτας, ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έπιασε το βολέ εκτός περιοχής και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι βρήκε δίχτυα (1-0).

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ είχε το γρήγορο προβάδισμα που ήθελε και είχε παράλληλα διάθεση να κυνηγήσει κι άλλο γκολ, το οποίο δεν άργησε να πετύχει. Στο 20′, συγκεκριμένα, ο Μπακασέτας έγινε δημιουργός αυτή τη φορά και αφού απέφυγε τους αντιπάλους του έκανε το γύρισμα από δεξιά για τον Παυλίδη, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 2-0.

Το ημίχρονο βγήκε με το σκορ στο 2-0, οι δύο προπονητές έκαναν από δύο αλλαγές στην ανάπαυλα και με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48′ ήρθε και το 3-0 για την Εθνική ομάδα από τον Λημνιό, ο οποίος έφερε ωραία τη μπάλα μπροστά του και εκτέλεσε τον Μιχαήλ με εκπληκτικό σουτ.

Από εκεί και πέρα η Ελλάδα, στο δεύτερο μέρος επέκτεινε την διαχείριση. Έκανε δύο γρήγορες αλλαγές στη μεσαία γραμμή με τους Κουρμπέλη και Αλεξανδρόπουλο να παίρνουν τις θέσεις των Μάνταλου και Σιώπη. Η Εθνική κρατούσε την μπάλα, ηρεμούσε το παιχνίδι και άφηνε τον χρόνο να περάσει. Στο 65′ ο Λαΐφης έπιασε μία κεφαλιά, όμως ήταν άστοχος.

Στο 70ο λεπτό η Εθνική έφτασε κοντά στο 4-0 με τον Μασούρα, ενώ στο 77′ ο Χριστοφή επιχείρησε ένα σουτ, με τον Βλαχοδήμο να μπλοκάρει με ευκολία. Στο 84′ η Εθνική έχασε νέα ευκαιρία με σουτ του Τσιμίκα που χτύπησε στα πόδια, με την μπάλα να τα καταλήγει κόρνερ.


Το παιχνίδι τελείωσε με άσχημο τρόπο, καθώς ο Λημνιός αποχώρησε τραυματίας με φορείο.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Μπάλντοκ, Σιώπης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Λημνιός, Δουβίκας, Παυλίδης.

ΚΥΠΡΟΣ: Μιχαήλ, Κατελάρης, Γκόγκιτς, Κορέα, Πίττας, Αρτυματάς, Κυριάκου, Ιωάννου, Παπουλής, Λοΐζου, Σωτηρίου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template