KΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-Πως είναι δυνατόν αυτός ο τύπος να είναι ο ηγέτης του δυτικού κόσμου;

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022


Πως είναι δυνατόν αυτός ο τύπος να είναι ο άτυπος ηγέτης του δυτικού κόσμου; Πως είναι δυνατόν η οικογένεια Biden να βρίσκεται στο ύπατο αξίωμα στη χώρα της Ελευθερίας; Ποια είναι τελικά η αποστολή αυτού του τύπου;


Εάν κρίνουμε από την έως τώρα δράση του η αποστολή του είναι ο κατακερματισμός της κοινωνίας, η συντριβή της παραδοσιακής πυρηνικής οικογένειας και των αξιών της και η μείωση του πληθυσμού με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο.

Τα ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το laptop του Ηunter Biden δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το πόσο χειραγωγούμενος είναι ο Αμερικανός Πρόεδρος Joe Biden.

Φυσικά δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος χειραγωγούμενος πρόεδρος αλλά η προσωπική και οικογενειακή παρακμή του κορυφαίου ηγέτη του δυτικού κόσμου είναι σοκαριστική.

Αυτός ο τύπος λοιπόν είναι προφανές ότι βρέθηκε εδώ για να φέρει σε πέρας την παραπάνω αποστολή της οποίας ο τελικός στόχος είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Το θέμα δεν είναι τι μπορεί να περιμένει η Ελλάδα από αυτόν τον τύπο σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία.

Το θέμα είναι πόσο τοξική είναι η προσωπική ζωή του προέδρου Biden για τις οικογένειες στο σύνολό τους.

Για τον θεσμό της οικογένειας και πως το μήνυμα που στέλνει αυτός ο ηγέτης συνδέεται με την προβολή ενός gay γάμου στη Βουλιαγμένη με τη παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής.


Επίσης το γεγονός ότι το laptop του Hunter Biden γίνεται φύλλο και φτερό στα social media δείχνει ότι κάποιοι αποφάσισαν να ξεφορτωθούν τον Biden, όπως επίσης και τον Bill Gates ώστε να σταματήσουν σ΄αυτούς οι αποκαλύψεις-κομμάτι δύσκολο πλέον μια και οι πολίτες σε όλο το κόσμο (και φυσικά οι αγρότες ανάμεσά τους) γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοι από τους ηγέτες της Δύσης συμμετέχουν σε όλο αυτό το ζοφερό σχέδιο
.



Τα τελευταία 24ωρα είναι το σκάνδαλο της Uber που έρχεται να προσθέσει νέα ερωτηματικά για την πραγματική αποστολή των ηγετών της Δύσης.

Η Uber, η μεγάλη αμερικάνικη επιχείρηση online παροχής υπηρεσιών μεταφοράς προσώπων σε πολλές πόλεις παγκοσμίως, παρέκαμπτε διεθνείς κανονισμούς, εμπόδιζε το έργο της αστυνομίας και φλέρταρε κρυφά με πολιτικούς προκειμένου να εφαρμόζει τις αμφισβητήσιμες πρακτικές της καθώς επεκτεινόταν σε νέες πόλεις σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν στον Τύπο και που δημοσίευσε πρώτος ο Guardian.
Ρεπορτάζ με στοιχεία από το Politico και τον Guardian

Η διεθνής υπηρεσία ride-share και γίγαντας της Silicon Valley, σύμφωνα με το Politico, βρίσκεται πλέον υπό έρευνα για ανήθικες πρακτικές, οι οποίες αποκαλύπτονται μέσα από μια πληθώρα αναφορών, emails, σημειωμάτων και άλλων εγγράφων που παρασχέθηκαν στη Διεθνή Κοινοπραξία Ερευνητικών Δημοσιογράφων. Σήμερα, η αξία της πλατφόρμας αποτιμάται σε 43 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ, καθημερινά, μέσω αυτής, σε όλο τον κόσμο πραγματοποιούνται 19 εκατομμύρια διαδρομές.

Τα έγγραφα καλύπτουν τις δραστηριότητες της εταιρείας από το 2013 έως το 2017 υπό τον Travis Kalanick, τον δισεκατομμυριούχο συνιδρυτή της. Καθώς η εταιρεία επεκτάθηκε γρήγορα σε νέες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αντιμετώπισε τεράστια παγκόσμια αντίδραση εξαιτίας της καταπάτησης νόμων σε κάθε χώρα που ενεργούσε, κορυφαία στελέχη της αναγνώριζαν ιδιωτικά τις αμφισβητήσιμες πρακτικές τους, ενώ σε αυτές συμμετείχε και ο ίδιος ο Kalanick, σύμφωνα με τους The Guardian και το ICIJ. Ένα στέλεχος μάλιστα αναφέρονταν στην ομάδα ως «πειρατές» και παραδέχονταν ότι «είμαστε απλά παράνομοι».



Όπως προκύπτει από ένα έγγραφο, το 2016 η Uber σχεδίαζε να δαπανήσει έκτακτα 90 εκατ. δολάρια για λόμπι και δημόσιες σχέσεις σε μία προσπάθεια να καταπνίξει τις έντονες αντιδράσεις εναντίον της. Συχνά, μέρος της στρατηγικής της ήταν και το να πιέζει τους δημάρχους πόλεων όπου δραστηριοποιούνταν, αλλά και τις εθνικές αρχές μεταφορών της εκάστοτε χώρας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Uber προσπάθησε επίσης να ανακτήσει την εικόνα της φλερτάροντας πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Γαλλίας Emmanuel Macron, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών. Όπως προκύπτει ο Γάλλος πρόεδρος κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσει την Uber, λέγοντας μάλιστα στα στελέχη της ότι είχε μεσολαβήσει για μια μυστική «συμφωνία» με τους αντιπάλους της στο γαλλικό υπουργικό συμβούλιο.

Σε ένα άλλο περιστατικό, ο Joe Biden, ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, τότε, καθυστέρησε σε μια συνάντηση με την Uber στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο Kalanick τόνισε σε συνάδελφό του ότι «έβαλα τους ανθρώπους μου να τον ενημερώσουν ότι κάθε λεπτό που αργεί, είναι ένα λεπτό λιγότερο που θα έχει μαζί μου». Μετά τη συνάντηση ο Biden φαίνεται να τροποποίησε την προετοιμασμένη ομιλία του στο Νταβός για να κάνει μία αναφορά σε κάποιον CEO του οποίου η εταιρεία θα έδινε σε εκατομμύρια εργαζόμενους «την ελευθερία να εργάζονται όσες ώρες επιθυμούν και να διαχειρίζονται τη ζωή τους όπως επιθυμούν».


Travis Kalanick

Πρόκειται για δύο μόνο από τους πολλούς σημερινούς κυβερνητικούς ηγέτες, δισεκατομμυριούχους και μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης στους οποίους η εταιρεία φέρεται να άσκησε κρυφά πιέσεις για να συγκαλύψει αυτό που λένε οι αναφορές ότι αποτελούσαν παράνομες πρακτικές.Όταν μάλιστα ένα στέλεχος εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με τους οδηγούς της Uber που πιθανά να αντιμετωπίσουν βία από οργισμένους ανταγωνιστές στον κλάδο των ταξί, ο Kalanick είπε ότι «νομίζω πως αξίζει τον κόπο» και ότι «η βία εγγυάται την επιτυχία». Εκπρόσωπος του Kalanick αρνήθηκε πάντως ότι ο ίδιος πρότεινε ποτέ να εκμεταλλευτεί τη βία κατά των οδηγών της υπηρεσίας.

Ο Devon Spurgeon, εκπρόσωπος του Kalanick, του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου, ανέφερε ότι η Κοινοπραξία των Ερευνητικών Δημοσιογράφων παρουσιάζει μια «ψευδή ατζέντα». «Στηριζόμενοι σε μια ψευδή ατζέντα, σύμφωνα με την οποία ο κ. Kalanick έδειχνε μια παράνομη ή ανάρμοστη συμπεριφορά, το ICIJ ισχυρίζεται ότι κατέχει έγγραφα στα οποία ο ίδιος συμμετείχε ή ήταν ακόμη και συντάκτης τους, κάποια από τα οποία είναι σχεδόν δεκαετίας», πρόσθεσε. «Με σαφή τρόπο, το ICIJ έχει απορρίψει κατηγορηματικά αιτήματα μας για επανεξέταση οποιουδήποτε από αυτά τα έγγραφα, γεγονός που εντείνει περαιτέρω τις ανησυχίες μας σχετικά με την αυθεντικότητα τους».


Wow those look like 10-12 year old little girls. #HunterBiden got #pedo issues.#HunterHack #HunterBideniPhone #Hunter #hunterbidenicloud #HunterXHunter #HuntersLaptop #hunterbidenhacked #PedoHunter pic.twitter.com/fG0xjtiq7h

— Lloyd ChrisMOASS #MAGAmonth (@LloydChrisMOASS) July 11, 2022


Όταν η εταιρεία χρειαζόταν δεδομένα προκειμένου να επηρεάσει τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, σύμφωνα με την έκθεση του The Guardian, πλήρωνε επίσης ακαδημαϊκούς για να δημοσιεύουν έρευνες που θα ενίσχυαν τους παραπλανητικούς οικονομικούς ισχυρισμούς σχετικά με το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας, το οποίο προσέφερε μη βιώσιμες χαμηλές τιμές καθώς έμπαινε σε νέες πόλεις για να εξασφαλίσει την επικράτηση της σε σχέση με τους τοπικούς ανταγωνιστές ταξί.



Απαντώντας στις διαρροές η Uber παραδέχτηκε ότι έχουν γίνει «λάθη και παραλείψεις», ωστόσο σημείωσε ότι, από το 2017, όταν ανέλαβε την ηγεσία της ο σημερινός διευθύνων σύμβουλός της, Dara Khosrowshahi, έχει μεταμορφωθεί. «Δεν δικαιολογήσαμε και δεν θα δικαιολογήσουμε συμπεριφορές του παρελθόντος που σαφώς δεν συνάδουν με τις σημερινές μας αξίες. Αντ’ αυτού, ζητάμε από το κοινό να μας κρίνει με βάση αυτά που κάναμε τα τελευταία πέντε χρόνια και αυτά που θα κάνουμε τα επόμενα χρόνια», σημείωσε η εταιρεία.
Περισσότεροι από 180 δημοσιογράφοι ερευνούν τα «Αρχεία Uber» και θα δημοσιεύσουν μια σειρά από αναφορές που θα αναλύουν περισσότερα από 124.000 έγγραφα τις επόμενες εβδομάδες.


Την ίδια ώρα ο Hunter Biden δίνει στεγνά τον πατέρα του και ο πλανήτης παρακολουθεί άναυδος τα κρυφά-φανερά πάθη της πρώτης οικογένειας των ΗΠΑ. O Joe Biden εμφανίζεται σε στιγμιότυπα παιδοφιλίας.





Μέρος των ντοκουμέντων ανέδειξε και ο Tucker Carlson στο FOXnews.



Επίσης οι gay και οι λεσβίες στη πλειοψηφία τους είναι σοβαροί άνθρωποι και σε καμία περίπτωση δεν θα συμμετείχαν σε τέτοιου είδους καραγκιοζιλίκια όπως τα περιγράφουν εδώ οι ευτυχείς απεσταλμένοι του protothema.gr Θάνος Μακρογαμβράκης και Πέννυ Λουπάκη>

Το όνειρο τους πραγματικότητα έκαναν ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Πίτερ Ντούντας και ο έλληνας σύντροφος του Ευάγγελος Μπούσης, καθώς όχι μόνο κατάφεραν ν’ αποκτήσουν δυο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, αλλά και να τα βαφτίσουν στην Αθήνα με όλες τις τιμές.Η βάφτιση του Αλέξιου και της Ελένης, όπως είναι τα ονόματα των νεοφώτιστων, που έχουν μεταξύ τους διαφορά ένα χρόνο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με τους δυο μπαμπάδες να λάμπουν από ευτυχία. Δίπλα τους αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία στήριξαν την απόφαση τους να γίνουν γονείς από την πρώτη κιόλας στιγμή, που πήραν την απόφαση αναζητώντας τότε τον τρόπο. Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά η χρυσή κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου και το γνωστό μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολίνη, που ήταν μεταξύ των οκτώ νονών που επέλεξε το ζευγάρι, για πνευματικούς γονείς των παιδιών τους. Ανάμεσα στους τέσσερις νονούς που βάφτισαν τον Αλέξιο, ήταν και ο αδερφός του Ευάγγελου Μπούση, Γιώργος.
bousis_in__1_

Η μητέρα του Ευάγγελου Μπούση, Ελένη Μπούση

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Εκκλησία Παναγία Φανερωμένη στην Βουλιαγμένη, ενώ την βάπτιση τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα, μετά από το κάλεσμα των δυο γονιών, με τους οποίους τους συνδέει μια δυνατή φιλία.

Ο Ευάγγελος Μπούσης με τη Βίκυ Καγιά

Κοντά στους γκέι γονείς και οι οικογένειες τους με την Ελένη Μπούση μητέρα του Ευάγγελου, να λάμπει από ευτυχία, καθώς γνώριζε εδώ και χρόνια την επιθυμία του παιδιού της ν’ αποκτήσει δικά του παιδιά. Άλλωστε και η απόφαση του ζευγαριού να δώσει στην κόρη του τ’ όνομα της δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς η Ελένη Μπούση είναι γνωστή και ως “Μητέρα Τερέζα του Σικάγου”.


Κάθε χρόνο διοργανώνει στην πόλη μια μεγαλειώδη φιλανθρωπική εκδήλωση για τους σκοπούς του Hippocratic Cancer Research, του ιδρύματος το οποίο ίδρυσε το 2015 και στο οποίο έχει αφιερώσει τη ζωή της.


Ο ηθοποιός και παραγωγός Ευάγγελος Μπούσης, ο σχεδιαστής Πίτερ Ντούντας και η μητέρα του Ευάγγελου Μπούση, Ελένη Μπούση

Δίπλα στον αδελφό του και ο Μιχάλης Μπούσης πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Η οικογένεια Μπούση είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Αμερική, καθώς διαθέτει την αλυσίδα παντοπωλείων “Cermak Fresh Market” που δραστηριοποιείται στο Ιλινόις, στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν και το Μιλγουόκι. 
Τα “Cermak Fresh Market” εμπορεύονται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό. Η εταιρία έχει διατελέσει και χορηγός της ομάδας του Γιάννη Αντεντοκούνμπο, τους Μπακς.


Ο ηθοποιός και παραγωγός Ευάγγελος Μπούσης, ο σχεδιαστής Πίτερ Ντούντας, το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολίνη και η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου, Ευγενία Νιάρχου

Για αναμνηστικό δώρο από τη βάφτιση των παιδιών, το ζευγάρι μοίρασε στους καλεσμένους του χριστιανικές εικόνες της Αγίας Ελένης και του Αγίου Αλέξιου.

Το δώρο της βάφτισης

Μετά την βάφτιση, το ζευγάρι μαζί με τους καλεσμένους του γλέντησε στο Four Season του Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου είχε διακοσμηθεί ειδικά για την περίσταση, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Άννας Βίσση όπου για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε με τα τραγούδια της και την αψεγάδιαστη εικόνα της.
Ο ηθοποιός και παραγωγός Ευάγγελος Μπούσης και ο σχεδιαστής Πίτερ Ντούντας

Το «παρών» στη βάφτιση έδωσαν και η Σοφία Καρβέλα με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, η καλή φίλη του ζευγαριού Βίκυ Καγιά, η γιατρός Βίκυ Βλαχώνη, το σούπερ μόντελ Άννα Μπεατρίζ Μπάρος με τον σύζυγο της Καρίμ Ελ Σιάτι, η Κατερίνα Εμπειρίκου, ο Χρύσανθος Πανάς.


Ο ηθοποιός και παραγωγός Ευάγγελος Μπούσης με τις νονές
Ο σχεδιαστής Πίτερ Ντούντας με τους νονούς
Η Ελένη και ο Δημήτρης Μπούσης μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια
ΠΗΓΉ
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template