Ξαφνικά μία ακόμη 18χρονη, δίνει μάχη για τη ζωή της. Αυτή τη φορά στο Βόλο…

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022


Μάχη εξακολουθεί να δίνει για να ζήσει η 18χρονη από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, που μεταφέρθηκε την Τετάρτη στο νοσοκομείο Βόλου, καθώς ξαφνικά παρουσίασε υψηλό πυρετό και μέσα σε λίγες ώρες κατέρρευσε.


Η κατάσταση της νεαρής χαρακτηρίζεται σοβαρή, ενώ ακόμη δεν έχει βρεθεί η αιτία που την οδήγησε σε καταπληξία.
Οι γιατροί, όλων των εμπλεκόμενων ειδικοτήτων, δίνουν μάχη προκειμένου να καταλήξουν για το τι συμβαίνει στην 18χρονη.

Εξετάζεται εάν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο αιματολογικό πρόβλημα ή κάτι άλλο είναι αυτό που οδήγησε την κοπέλα σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση.

Στη νεαρή κοπέλα μεταγγίστηκε αίμα και όλοι οι γιατροί είναι από «πάνω» της, καθώς η κατάστασή της είναι ιδιαιτέρως σοβαρή.

Αγωνιώδεις προσπάθειες κάνουν οι γιατροί τις τελευταίες ώρες για να κρατήσουν στην ζωή μία νεαρή κοπέλα, η οποία εμφάνισε ξαφνικά υψηλό πυρετό και στη συνέχεια κατέρρευσε. Ακόμη δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα για τον λόγο που οδήγησε το κορίτσι σε καταπληξία.

«Εάν δεν ολοκληρωθεί ο κύκλος των εξετάσεων δεν μπορούμε να πούμε κάνουμε καμία εικασία για τις αιτίες» δηλώνουν οι γιατροί που πήραν στα χέρια τους ένα παιδί σε κατάσταση σοκ με αδυναμία της καρδιάς να εξασφαλίσει επαρκή ροή αίματος και οξυγόνου για τα όργανα.

Η 18χρονη βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε χθες, Τετάρτη 18/8, στο νοσοκομείο του Βόλου από τους γονείς της.

Εισήχθη άμεσα στη ΜΕΘ με τους γιατρούς να αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν στην καταπληξία. Η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.

Πριν διαβάσετε τη συνέχεια θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι δεν έχει διευκρινισθεί (γιατί κανένα ΜΜΕ από όσα προβάλουν το ρεπορτάζ δεν το αναφέρει) εάν το κορίτσι είχε εμβολιαστεί και με πόσες δόσεις των εμβολίων COVID-19.

Σε προηγούμενο επεισόδιο>

«Μετακόμισε» το Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείο Βόλου από το ισόγειο, στα Εξωτερικά Ιατρεία, όπου βρίσκονταν και από σήμερα λειτουργεί σε νέο σημείο εντός πάλι του Νοσοκομείου.

Ειδικότερα το νέο «mega” Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου βρίσκεται εντός του αίθριου που διαχωρίζει τη νέα από την παλαιά πτέρυγα. Ο χώρος εμβολιασμών είναι πολύ μεγάλος και άνετος (!) και εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα (!).

Στον εξωτερικό χώρο, μπορεί κανείς να αναμένει τη σειρά του σε παγκάκια και καρέκλες που έχουν τοποθετηθεί.

(From pagkaki το eternity)

Αυξάνονται οι εμβολιαστικές γραμμές για το εμβόλιο της Pfizer από 5 Μαΐου


Επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές που θα εμβολιάζουν τους πολίτες με το εμβόλιο της Pfizer ενεργοποιούνται απο τις 5 Μαΐου και στη Μαγνησία, σύμφωνα με τον κεντρικό σχεδιασμό του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών «Ελευθερία».

Στον Νομό, τα εμβολιαστικά Κέντρα που θα ενεργοποιήσουν τις επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές είναι το Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Βόλου, όπου στις 5 Μαΐου θα πρέπει να λειτουργεί 4 νέες εμβολιαστικές γραμμές, το ΚΥ Αλμυρού τρεις νέες εμβολιαστικές γραμμές, το ΚΥ Βόλου δύο νέες εμβολιαστικές γραμμές, ενώ το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, που μέχρι σήμερα πραγματοποιεί εμβολιασμούς με το εμβόλιο της AstraZeneca, θα «ανοίξει» εμβολιαστική γραμμή και με αυτό της Pfizer.

Τέλος, από τις 5 Μαΐου θα υπάρξει στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Βόλου και μία εμβολιαστική γραμμή με το εμβόλιο της Johsnson & Johnson.

Δείτε φωτογραφίες


πηγή

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template