Ολυμπιακός: Φουλάρει για πρόκριση και ενίσχυση

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

 

Δημήτρης Σπηλιόπουλος
Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται άπαντες στον Ολυμπιακό. Τόσο στο αγωνιστικό επίπεδο αφού την Πέμπτη (11/8) υπάρχει το πολύ σημαντικό με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, όσο και στο μεταγραφικό αφού υπάρχουν ακόμα πολλά ζητήματα ανοιχτά.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, ο Κάρλος Κορμπεράν μετά την πρώτη αξιολόγηση που έκανε στο ρόστερ, είχε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση με την διοίκηση στην οποία και αποφασίστηκε η ενίσχυση της ομάδας με τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν έναν αριστερό εξτρέμ, έναν δημιουργικό μέσο, έναν σέντερ φορ, έναν αριστερό μπακ και έναν κεντρικό αμυντικό. Επιλογές που προφανώς συνδέονται και με επικείμενες αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Στον Πειραιά φουλάρουν τις μηχανές ώστε να κλείσουν όσο πιο σύντομα μπορούν τις συγκεκριμένες υποθέσεις με προτεραιότητα στην απόκτηση του εξτρέμ. Μάλιστα φαίνεται πως υπάρχουν ήδη σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις χωρίς να έχει διαρρεύσει το παραμικρό για το όνομα του «εκλεκτού».

Φυσικά, αυτό που βρίσκεται στο επίκεντρο είναι η ρεβάνς της Πέμπτης (11/8) με την Σλόβαν στη Μπρατισλάβα. Ένα παιχνίδι - τελικός καθώς ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στο Europa League και να εξασφαλίσει την παρουσία του σε ομίλους ευρωπαικής διοργάνωσης.

Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει αναλύσει, συζητήσει με τους παίκτες του τι δε πήγε καλά στο πρώτο ματς απέναντι στους Σλοβάκους και αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ρίξει το βάρος στην αμυντική λειτουργία εκεί όπου παρατηρήθηκαν αρκετές αδυναμίες και κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα στους παίκτες του για να μην επαναληφθούν. Ενδεχομένως για το ματς της Πέμπτης να έχει στη διάθεση του και τον Κώστα Μανωλά, ενώ φαίνεται μάλλον απίθανο να προλάβει την αναμέτρηση ο Σίμε Βρσάλκο.

Την ίδια ώρα, δεν θα είναι καθόλου απίθανο αν ο Ολυμπιακός παραταχθεί με μια εντελώς διαφορετική τριπλέτα στην επίθεση συγκριτικά με αυτή στο ντεμπούτο του Κορμπεράν, με τους Ελ Αραμπί, Γκάρι Ροντρίγκες και Ραντζέλοβιτς να έχουν αρκετές πιθανότητες για να πάρουν φανέλα βασικού, ενώ δεν αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Ζινκερνάγκελ στη θέση «10». Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες τρεις προπονήσεις, όταν και ο Κορμπεράν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

www.bnsports.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template