Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βραβεύει για 13η χρονιά τη Δικοινοτική Συνεργασία στην Κύπρο

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022


Από τις 29 Νοεμβρίου 2022 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2023 η υποβολή αιτήσεων για τα Stelios Bi-communal Business Cooperation Awards 2023
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, δημιουργός και ιδιοκτήτης της easy family of brands και ιδρυτής και Πρόεδρος του Stelios Philanthropic Foundation βραβεύει και φέτος τη Δικοινοτική Επιχειρηματικότητα μέσω των Stelios Bi-communal Business Cooperation Awards 2023, προσφέροντας χρηματικό έπαθλο 10,000 ευρώ σε κάθε ομάδα αποτελούμενη από δύο επιχειρηματίες - μέλη δικοινοτικών ομάδων τοπικών επιχειρήσεων. Το συνολικό ποσό των βραβεύσεων ανέρχεται στις 200,000 ευρώ.


Ο θεσμός των Stelios Bi-Communal Awards 2023 που φέτος συμπληρώνει την 13η διοργάνωση στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2009 (το 2020 και το 2021, τα βραβεία δεν δόθηκαν λόγω της πανδημίας). Μέχρι σήμερα η συνολική αξία των Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας, περιλαμβανομένου και του φετινού ποσού των 200,000 ευρώ, ανέρχεται στα 4,190,000 ευρώ.

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου αναφερόμενος στο θεσμό των Δικοινοτικών Βραβείων δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό που βλέπω όλα αυτά τα χρόνια είναι πως, όταν οι Ελληνοκύπριοι και οι Τουρκοκύπριοι συνεργάζονται μεταξύ τους επιχειρηματικά, τότε η ελπίδα για ειρήνη δυναμώνει. Τα Βραβεία δεν στοχεύουν στη λύση του πολιτικού προβλήματος της Κύπρου, αλλά στην εδραίωση της διαρκούς ειρήνης στο νησί και στην ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο κοινότητες».

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τον Μάρτιο του 2023, με τον Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου να συγχαίρει τους νικητές, μέσω zoom.


Προϋποθέσεις και διαδικασία συμμετοχής

Αιτήσεις στα Stelios Bi-Communal Awards 2023, τα οποία επικεντρώνονται και αυτή τη χρονιά, αποκλειστικά στην επιχειρηματική δραστηριότητα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, μπορούν να υποβληθούν από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα Δικοινοτικά Βραβεία Επιχειρηματικής Συνεργασίας κάνοντας κλικ στο σχετικό link στην ιστοσελίδα του Stelios Philanthropic Foundation https://steliosfoundation.com.cy/ και να κατεβάσουν την αίτηση, η οποία αφού συμπληρωθεί θα πρέπει να αποσταλεί μέσω email στον κ. Μάριο Μισιρλή marios.missirlis@stelios.com.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η Online Διαφημιστική Καμπάνια στα Μέσα Ενημέρωσης όλης της Κύπρου, με στόχο την παρότρυνση των επιχειρηματιών να υποβάλουν αίτηση στο διαγωνισμό.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με τους όρους των Βραβείων, στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι των οποίων η επιχείρηση, έχει ετήσιο κύκλο εργασιών τουλάχιστον δέκα χιλιάδων ευρώ και εργοδοτεί άλλο ένα άτομο, πέραν του ιδιοκτήτη. Θα πρέπει επίσης να υποβληθούν αποδεικτικά στοιχεία της κοινής επιχειρηματικής δραστηριότητας και στις δύο κοινότητες.

Νικητές και υποψήφιοι προηγούμενων ετών, είναι ευπρόσδεκτοι να λάβουν μέρος στα Stelios Awards και να υποβάλουν εκ νέου συμμετοχή, ακολουθώντας την πιο πάνω διαδικασία και εφόσον πληρούν όλα τα κριτήρια. Η διαδικασία των συνεντεύξεων με τους αιτούντες θα γίνουν μέσω zoom, μειώνοντας έτσι την ανάγκη για ταξίδια, λόγω και του covid-19.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template