Πανάξια πρωταθλήτρια στο ποδόσφαιρο για το 2023 η ΑΕΚ κέρδισε 4-0 τον Βόλο

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023


Μακράν η καλύτερη και σταθερή ομάδα με δεύτερο τον άτυχο Παναθηναϊκό ο οποίος έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Άρη. Τρίτος ο Ολυμπιακός ο οποίος ήταν ο νικητής στην Τούμπα επικρατώντας με 1-0 τον τέταρτο ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ απόψε έγραψε ιστορία. Με το 4-0 επί του Βόλου στο «καυτό» και κατάμεστο «OPAP Arena» κατέκτησε το 13ο Πρωτάθλημα στην Ιστορία της.





Η ΑΕΚ σε μία ημέρα γιορτής για τη Νέα Φιλαδέλφεια όπου δεκάδες χιλιάδες κόσμου από το πρωί πέρασαν από το γήπεδο και συνεχίζουν να έρχονται, έκανε αυτό που έπρεπε και πανηγυρίζει το πανάξιο πρωτάθλημα, έχοντας την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, την ομάδα που διέλυσε κάθε στατιστική κατηγορία φέτος. Έργο του Ματίας Αλμέιδα και των παικτών του που έκαναν μία εξαιρετική χρονιά.




Η ΑΕΚ κέρδισε με διαφορά 5 βαθμών από τον ΠΑΟ (έμεινε στο 1-1 με Άρη στην Λεωφόρο απόψε) το πρωτάθλημα μιας και τερμάτισε με 83 βαθμούς στα πλέι οφ της Super League.


Το πάρτι τίτλου στήθηκε από νωρίς στην OPAP Arena, με τον κόσμο να πηγαίνει από το πρωί και να κατακλύζει το γήπεδο αλλά και τη Νέα Φιλαδέλφεια σε ένα πανηγυρικό κλίμα το οποίο συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.


Η ΑΕΚ άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη και τον τίτλο στο 16ο λεπτό. Ο Χατζισαφί με ωραία παράλληλη έστρωσε στον Τσούμπερ μέσα στη μικρή περιοχή και αυτός με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ελβετός εξιλεώθηκε με αυτό τον τρόπο, καθώς δύο λεπτά νωρίτερα ένα υπέροχο γκολ που σημείωσε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ακυρώθηκε για οφσάιντ “εξαιτίας του”.


Το δεύτερο γκολ της Ένωσης πέτυχε ο Γκατσίνοβιτς στο 33ο λεπτό. Μετά από μια επίθεση που θύμισε playstation με εντυπωσιακή ανάπτυξη των παικτών, ο Σέρβος με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.



Τα δύο γκολ δεν σταμάτησαν τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάχνουν τα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η Ένωση εξακολουθούσε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθεί να σκοράρει. Αυτό έγινε στο 59ο λεπτό. Ο Ορμπελίν Πινέδα, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 51ο λεπτό, έκανε υπέροχη εναλλαγή της μπάλας με τον Γκαρσία και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τέταρτο γκολ των κιτρινόμαυρων ήρθε στο 85ο λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ελίασον ο Πολωνός μέσος από κοντά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας.


Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:17



14′ Η ΑΕΚ σκοράρει με τον Γκατσίνοβιτς αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Πριν μπει το γκολ, ο πορτιέρε του Βόλου έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Γιόνσον

Από το ξεκίνημα του αγώνα, η ΑΕΚ σε θέση επίθεσης

2′ Καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Μπαλιά στον Γκατσίνοβιτς, ο Σέρβος έκανε το γύρισμα μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά ο αντίπαλος πορτιέρε βγήκε σωστά

1′ Σέντρα στο ματς με δεκάλεπτη καθυστέρηση

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template