Τα «βρήκαν» μεταξύ τους οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ- Βασίλης Στίγκας: Αυτά που είπα για «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών»τα παίρνω πίσω

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

 Βασίλης Στίγκας: Αυτά που είπα για «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών» τα παίρνω πίσω λέει τώρα και καλεί τους βουλευτές να επιστρέψουν
Καταλύτης για τις πρωτοφανείς παρασκηνιακές διεργασίες που οδηγούν προς ώρας στην ανακωχή της άγριας σύγκρουσης μεταξύ του κ. Στίγκα και των Ιωάννη Δημητροκάλλη, Ιωάννη Κόντη και Χάρη Κατσιβαρδά φαίνεται πως είναι η κλήση του προέδρου του κόμματος από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να αποδείξει όσα ο ίδιος ομολόγησε, ότι δηλαδή μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας λειτουργούν ως εκτελεστικά όργανα «εξωκοινοβουλευτικού κέντρου» το οποίο δρα με όρους Greek mafia και Δον Κορλεόνε.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Στίγκα θα αποκάλυπτε στην Δικαιοσύνη τους στενούς δεσμούς της ΚΟ με τον έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη και θα ενεργοποιούσε βαρύτατες κυρώσεις οι οποίες μπορεί να έφταναν εως την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης και την έκπτωση όλων από το βουλευτικό αξίωμα.

Πάντως, από το περιβάλλον του κ. Στίγκα υποστηρίζεται ότι ο ίδιος θα παραστεί το πρωί της Τρίτης στον Αρειο Πάγο και θα καταθέσει κάθε στοιχείο που έχει στην διάθεσή του ενώ για την επιστροφή των βουλευτών σημειώνουν πως ο πρόεδρος του κόμματος δέχθηκε την ειλικρινή μεταμέλειά τους.

Η πλευρά των τριών βουλευτών αναφέρει ότι τις τελευταίες ώρες υπηρξε προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης.

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΚΟ Βασίλη Στίγκα έχει ως εξής:


ΠΡΟΣ: Βουλευτές

κ. Δημητροκάλλη Ιωάννη (Ανατολικής Αττικής)

κ. Κατσιβαρδά Χαράλαμπο (Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών)

κ. Κόντη Ιωάννη (Α΄ Θεσσαλονίκης)

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.

Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

Βασίλειος Στίγκας

Πρόεδρος Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template