Η δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου από την αδερφή της και οι 3 γυναίκες - τέρατα που χτυπούσαν και εξέδιδαν σε αλλοδαπούς το άτυχο κορίτσι για 5 ευρώ.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023


Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση των τριών σατανικών γυναικών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου έρχονται στην δημοσιότητα μέσα από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση. 

Ο λόγος για την περιβόητη σπιτονοικυρά Παγώνα, την αδερφή της Φαίης, Κατερίνα και τη μητέρας της, Μαρία, οι οποίες κατηγορούνται ότι συστηματικά και κατ΄ επανάληψη απειλούσαν, χτυπούσαν, βασάνιζαν και εξέδιδαν το άτυχο κορίτσι. Kαι οι τρεις γυναίκες κρίθηκαν προφυλακιστέες μετά τις απολογίες τους, ενώ σοκ προκάλεσαν τα όσα κυνικά περιέγραψε η αδερφή της 23χρονης παραδεχόμενη ότι σκότωσε την αδερφή της.
«Την έριξα κάτω, την πάτησα στο λαιμό, κούναγε τα χέρια και τα πόδια για να πάρει οξυγόνο και της λέω: “Τώρα εδώ θα πεθάνεις”. Την έριξα ανάσκελα και της πάτησα το λαιμό στο λάρυγγα. Την πατούσα με όλη μου τη δύναμη, μέχρι να σταματήσει να κάνει τα περίεργα της. (…) Στη συνέχεια την έβαλα στο καρότσι, σαν να κάθεται, πήρα μια κουβέρτα, την σκέπασα και σιγά-σιγά ανοίγω την πόρτα. Ήταν νύχτα. Τα χέρια της, δεν ήταν σε ακαμψία μπορούσα να τα κουνήσω. Βγαίνω έξω και τρέχω με το καρότσι μην με δει κανείς. Έτρεξα να την αφήσω κάπου να τελειώνω. Την πέταξα από το καρότσι και έφυγα. Εγώ την μετέφερα εκεί και δεν το μετανιώνω. Και στη ζωή να ήταν, πάλι θα την σκότωνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως προκύπτει από την ανάγνωση πολλοί άκουγαν, λίγοι ασχολήθηκαν και ελάχιστοι έδρασαν. Οι καταθέσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας οι οποίοι, μέσω του φωταγωγού γινόντουσαν αυτήκοοι μάρτυρες του δράματος που βίωνε η 23χρονη, είναι ανατριχιαστικές. Η πιο σκληρή από όλες είναι η μαρτυρία ενός κατοίκου της περιοχής ο οποίος περιγράφει τα όσα έλαβαν χώρα μερικές ημέρες πριν η Φαίη βρεθεί νεκρή.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, εκείνη την ημέρα η σπιτονοικοκυρά χτυπούσε άγρια την 23χρονη και της έλεγε: «…τόσα παιδιά έχεις, θέλεις και άλλο, πρέπει να το ρίξεις…», με την Φαίη να την παρακαλά: «κατέβα από πάνω μου με έσκασες».

«Άντε μωρή πουτ… σήκω, σε θέλει τώρα ο Πακιστανός»

Παράλληλα από τις καταθέσεις των μαρτύρων καθίσταται σαφές πως η 57χρονη Παγώνα είναι αυτή που κανόνιζε τα ερωτικά ραντεβού στη Φαίη, ενώ περίεργος είναι και ο ρόλος ενός άνδρα ο οποίος εμφανίζεται ως πυγμάχος και, σύμφωνα με τους μάρτυρες, φέρεται να συνόδευε την 23χρονη στις ερωτικές συναντήσεις. Ειδικότερα, σύμφωνα με έναν ένοικο της πολυκατοικίας, η 57χρονη συχνά απευθυνόταν στην 23χρονη με τις εξής εκφράσεις:

«Ακόμα κοιμάσαι μωρή πουτ…, ξύπνα βγες έξω…»
· «μωρή πουτ.., θέλω τα λεφτά, τι τα έκανες, που τα χάλασες, πήρες τσιγάρα… μωρή πουτ…»



· «σήκω… πάρε τηλέφωνο» αναφέροντας το όνομα ενός αλλοδαπού
· «άντε μωρή πουτ… σήκω, σε παίρνει τηλέφωνο… σε θέλει τώρα ο Πακιστανός».


Eπιπλέον, έτερος μάρτυρας, αναφερόμενος στην 23χρονη και σε άτομα που την πλαισίωναν στις εξόδους της, κατέθεσε ότι «αυτές είναι βίζιτες… τις προσέχει ένας άνδρας πυγμάχος», ενώ άλλος, αναφερόμενος στη Φαίη, κατέθεσε ότι «ψαρεύει πελάτες στη Φωκίωνος για 5 ευρώ».
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template