Έφη Αχτσιόγλου: «Φαινομενα απαξίωσης και εκφυλισμού αυτά που είπε ο Κασσελάκης στον ΣΕΒ».

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023


Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ, απο κοινού με άλλους 10 βουλευτές, η Έφη Αχτσιόγλου τοποθετήθηκε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Η πρώην υπουργός Εργασίας υποστήριξε ότι το παλιό της κόμμα βρίσκεται σε φάση πυρηνικής μετάλλαξης.
«Βρίσκεται σε φάση μετάλλαξης ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, η κ. Αχτσιόγλου επεσήμανε ότι «ήταν ανήκουστα αυτά που είπε ο Κασσελάκης στον ΣΕΒ».
Εν συνεχεία υπενθύμισε πως «από την δική μας πλευρά δεν είχαμε κάνει δημόσια τοποθέτηση μέχρι να αποφασίσουμε την αποχώρησή μας», ενώ τόνισε ότι η ίδια εξέφρασε τις διαφωνίες της εντός των οργάνων του κόμματος «με σκοπό αυτές να ληφθούν υπόψη για να υπάρχει κάποια αλλαγή».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εισήλθε σε μία διαλυτική κρίση με τις επιλογές που έκανε η ηγετική ομάδα και ο κύριος Κασσελάκης», δηλαδή «αυτή η μόνιμη θεωρία περί υπονομευτών και εσωτερικού εχθρού, μία αντίληψη που αντί να λαμβάνει υπόψη την πολιτική κριτική για το τι μπορεί να πηγαίνει λάθος φρόντιζε να δημιουργεί συνέχεια έναν αντίπαλο εσωτερικό τον οποίο και στοχοποιούσε με χυδαιότατες εκφράσεις. Όλα αυτά είναι φαινόμενα απαξίωσης και εκφυλισμού, τα οποία για εμάς δεν ήταν υπερσπίσιμα», εξήγησε.

Η Έφη Αχτσιόγλου υπογράμμισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν σεβαστό και υπενθύμισε ότι ήταν η πρώτη που πήρε τηλέφωνο τον Στέφανο Κασσελάκη μετά την νίκη του και του έδωσε συγχαρητήρια. Ωστόσο, υπήρχαν και επιφυλάξεις για την πορεία που θα ακολουθηθεί, «δεν θέλω να πω πόσο έχουν επιβεβαιωθεί αυτές οι αρχικές επιφυλάξεις», γιατί δεν μίλησε πολιτικά την προεκλογική περίοδο, σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Φανταστείτε να λάμβανα μία θέση, όπως τομεάρχης Οικονομικών ή Εργασιακών και την επομένη να άκουγα τον κ. Κασσελάκη να λέει αυτά τα ανήκουστα που είπε για τα εργασιακά στον ΣΕΒ. Να λέει ότι οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα σήμερα πρέπει να κάνουν το ένα επιπλέον χιλιόμετρο, που χρειάζεται γιατί δεν δίνουν αρκετά για τον εργοδότη τους. Πώς θα έπρεπε να τοποθετηθώ για το ζήτημα;», είπε στη συνέχεια η Έφη Αχτσιόγλου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template