Όλη η δικογραφία και το κατηγορητήριο! Ο «49χρονος κομμωτής που είχε παγιδεύσει με κρυφές κάμερες τις τουαλέτες για να καταγράφει πελάτισσες, υπαλλήλους και τις 2 κόρες του.

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024


Νέα στοιχεία για την αρρωστημένη δράση του 49χρονου κομμωτή από τα Βριλήσσια που είχε βάλει κρυφές κάμερες στο κομμωτήριο και το σπίτι του καταγράφοντας γυμνές ακόμα και τις κόρες της συζύγου του αλλά και την πεθερά του.

Ο κατηγορούμενος είχε τοποθετήσει τις μικρές κάμερες σε θερμοσίφωνα ακόμα και σε καλώδια τηλεόρασης προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτές από τα θύματά του.

«Στα Βριλήσσια Αττικής ,κατά τη διάρκεια αγνώστου από τη μέχρι τώρα ανάκριση χρονικού διαστήματος ,μέχρι και τις 9.12.2023 που αποκαλύφθηκε η δράση σου έπειτα από γενόμενο αστυνομικό έλεγχο που έλαβε χώρα στις 11:30, της 9.12.2023 στο κομμωτήριο ιδιοκτησίας σου ,με περισσότερες πράξεις που αποτελούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος αθέμιτα, αποτύπωνες σε υλικό φορέα μη δημόσιες πράξεις άλλων .

Ειδικότερα διαπιστώθηκε από το γενόμενο αστυνομικό έλεγχο ότι χωρίς δικαίωμα είχες εγκαταστήσει στο ισόγειο του κομμωτηρίου και στο χώρο όπου βρίσκονται οι δύο τουαλέτες του ,αθέατο σύστημα καταγραφής με δύο μικροσκοπικές κάμερες ( μία για κάθε τουαλέτα ,εγκατεστημένες η πρώτη στις εντός αυτής σωληνώσεις και η δεύτερη ψηλά σε γωνία τοίχου στην επαφή της με το ταβάνι ) διαθέτουσες την τεχνική δυνατότητα ελέγχου τους με τη χρήση της εφαρμογής “Η …cam Pro.”, που είχες εγκατεστημένη στο κινητό σου τηλέφωνο και αποστολής του υλικού καταγραφής τους σε αυτό προκειμένου να μπορείς να το βλέπεις τόσο ταυτόχρονα κατά την καταγραφή του, όσο και να αναπαράγεις παρελθοντικές καταγραφές του».

Στο κατηγορητήριο επιπλέον αναφέρεται , ότι θύματά του έπεσαν τουλάχιστον πέντε γυναίκες οι οποίες ήταν και εργαζόμενες στο κομμωτήριο. Ανάμεσά τους και η θετή του κόρη που εργαζόταν στο κομμωτήριο μέχρι το φθινόπωρο του 2022. Η έρευνα όμως δεν περιορίστηκε μόνο στο κομμωτήριο. Το απόγευμα της 9ης Δεκεμβρίου 2023 οι αστυνομικοί έβγαλαν λαβράκι και στο σπίτι του, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε τοποθετήσει και εκεί κάμερες και κατέγραφε τη σύζυγο του αλλά και τις δύο κόρες της γυμνές ,την ώρα που έκαναν μπάνιο ή στο δωμάτιό τους.

«Είχες εγκαταστήσει αθέατο σύστημα καταγραφής με δύο μικροσκοπικές κάμερες μία στο χώρο της τουαλέτας της οικίας ( στο θερμοσίφωνα του μπάνιου ) και μία στο ένα από τα υπνοδωμάτια ( στο καλώδιο της τηλεόρασης που ήταν τοποθετημένη μέσα σε αυτό)» .

Οι δικαστικές αρχές που τον έστειλαν ως προσωρινά κρατούμενο στη φυλακή αναφέρουν για τον 49χρονο κομμωτή :

«Από τα συγκεκριμένα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης του ,και δη εξακολουθητική δράση με μεγάλο αριθμό παθόντων -παθουσών ( ενηλίκων και ανηλίκων ) και την επίδειξη επαγγελματισμού και υποδομής (χρήση σύγχρονων καμερών και ψηφιακών μέσων ) της ενέργειας του εκ ταπεινών αιτίων, συνιστάμενων στην ικανοποίηση των φαντασιώσεων του σε βάρος ανυποψίαστων προσώπων ,συμπεριλαμβανομένων σε αυτούς των εργαζόμενων του ,της συζύγου του ,των παιδιών αυτής και της πεθεράς του συνάγεται ότι αν αφεθεί ελεύθερος θα διαπράξει και νέα κακουργήματα ή πλημμελήματα».
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template